KV ne yapmaya çalışıyor olabilir?

Oglu anaciysa isin zor.degilse idare et.

Ebeveyn olmaktan cıkmış, oğullarını kocasi yerine koymus. Kendi esinden sevgi gormemistir %100. Kac yasinda adamin mic mic anne demesine de katlanamam. O adama saygi da duymam. Anneni seversin, saygi duyarsin o baska. Cok bagliysa ogluna, tursusunu kursun. Rengini belli ediyor kv.

Kadın oğluna aşkım diyebilir buna karışamazsınız, nişanlınız şu anda anneci değil ama evlendikten sonra anneci olacak.
Bu kadın sizi yıpratır, benden söylemesi

Urperdim resmen okuyunca. Daha neler ya. Evlendiniz diye o kişinin sahibi olmuyorsunuz, annesiyle bağı kopmuş olmuyor. Aşkım der isterse bebeğim der pardon da size ne? Anne-oglul iletişim sekilne karışma hakkını nasil kendinizde gorebildiniz? Zaten uzaktaymissiniz. Kv nize uyuz olmaya yer arıyor gibisiniz. Yazık günah bence.

Anne oğul arasına girmeyin.İletisim biçimleri sizi ilgilendirmez.Mesafeli olmak en doğal hakkınız ama nişanlıniz/eşiniz ister alarm kurşun isterse saat başı aradin sizi kesinlikle ilgilendirmez haa aynı evde sizin özel hayatinizi engelleyen boyuta gelir eşinizle konuşursunuz.

Sizde X teyze ya da anne ne diyorsanızğlumda böyle güzel ilişkide olmanıza çok seviniyorum ne oğullar ne gelinler var anneyi evine koymayan.Hep böyle mutlu olun de .Bir daha bu konuyu asla acmaz

İnsan çocuğuna istediği gibi hitap edebilir. Ben yıllardır çocuk düşünüyorum 3 tane kaybımız oldu eminim çocuğum olursa bin bir hitap bulurum bizlerde evliyiz eşimizin ailesi eşlerimizi sever hitap eder bundan hoşnut olabilirsiniz ancak hitapları sizi ilgilendirmez evlat kadinin evladı o doğurmuş hitap edecek elbette.

Onun dışında iletişimden rahatsızsınız bilemiyorum.
Benim kayınvalidem her sabah ve her akşam istisnasız ama günaydın ve iyi akşamlar mesajı atıyor hemde o renkli resimli olanlardan eşim için katlanıyorum her seferinde bende cevap veriyorum kadin mutlu oluyormuş ne yapayım elime yapışmıyor günaydın yazmak azıcık olumlu bakın lütfen çocuklarını bin bir zorlukla büyütüp yetiştirmişler bizlere iyi eşler büyütmüşler

Ama o çocuklar için, psikolojik boyutu kimlik kargaşası için. Bu adam koooocccaman adam öyle ki evleniyor.
Kimlik kargaşası yaşayacak yaşı geçmiş
Bahsettiğiniz şey buna uygun değil pek.

Nişanlınız anneci bir tip olmasa ne fayda annesi oğulcu bir tip.

Ay böyle bir konuda nasıl ürperdiniz ben de şaşırdım doğrusu. Kayınvalidemi imha etme planları ya da anne-oğul ilişkisini sabote etme fikirleri paylaşmadım oysa ki. Siz böyle bir konuda bile ürperiyor ve bana yazıklar ve günahlarla dolu niyetlerinizi dile getiriyorsanız BDV konularını okudukça nasıl hayatta kalıyorsunuz bu da ayrı bir merak konusu...

Nişanlınız anneci bir tip olmasa ne fayda annesi oğulcu bir tip.
Bir de özellikle benim nişanlıma nazının geçtiğini, onun diğer oğullarından ayrı olduğunu dile getiriyor. Biraz gözümü korkutuyor bu durum açıkçası

Kızlar sorun anne oğul arasındaki ilişki değil. Sorun kv'min bende uyandırdığı izlenim. Evli olanlar biraz nişanlılık dönemlerini düşünürlerse belki ortak paydada buluşabiliriz. İster istemez insan korkuyor. Bilinmezlik belki de beni korkutan. KV ile en ufak sorunum yok. Sohbeti hoş bir kadın. Sadece konuda bahsettiklerim bana biraz "acaba müdahaleci ve kontrolcü bir kv mi olacak" sorusunu sordurdu. Ele karışmak zor ve stresli vesselam.

O zaman endişelenmekte haklı olduğum konular hakkında konuşsak...
Diğer konularda endiselenmekte haklısın. Bakın size abla tavsiyesi, kv'nin yakınında yani aynı semtte oturma, çağırsa bile evine çok sık gitme, seni yönetmesine asla izin verme, çok sık arama, esin istediği zaman gitsin görüşsün, arasın sorsun hiç karışma.

En önemlisi bunların hepsini evlenmeden önce nisanlınla konuş seni asla annesi konusunda zorlamasın. Bu kadın biraz baş ağrıtır.

Muhtemelen öyle olcak ama bu noktada da müstakbel eşe görev düşecek dur bakalım diyebiliyorsa ne ala.
Benim kv ile sorunum yok sağolsun iyidir, kimseye laf ettirmez benim için, her yardıma ihtiyacım olduğunda koşar gelir çok da eğlencelidir beraber meyhaneye falan gideriz amaaa elim daha nişanlıyken söylemişti anneci bir erkek olsaydım yanmıştın sen diye. Benimkinde potansiyel var ama açığa çıkaracak güç yok arkasında. Ha hiç mi bir şey olmadı dersen, oldu tabii ama hallettik bir şekilde yeri geldi konuştuk yeri geldi görmezden geldik ama karşılıklı oldu bunlar.

Uyarmak mi oğlu onun ne var yani sevgi hitabı olarak kullanıyordur. Gerçekten kötü olmak için uğraşmayın sonra toplaması zor olur

Hatta evli bile değilmissiniz. Nişanliymişsiniz. Gerçekten korkunç. İlerde bir gün siz de kv olab bunu unutmayin Hanımefendi her şeye okey de, annesi aşkım diyor uyarsam mı nedir. Gerçekten iyi misiniz? Ya anne oğul arasına girmek bu farkında mısınız? O kadın onu doğurmuş büyütmüş size mi sorucak hangi hitabı kullanacağını? Ne münasebet ya

Ama o çocuklar için, psikolojik boyutu kimlik kargaşası için. Bu adam koooocccaman adam öyle ki evleniyor.
Kimlik kargaşası yaşayacak yaşı geçmiş
Bahsettiğiniz şey buna uygun değil pek.
Konuda ne zamandır böyle hitap edildiği bilgisi yok, belki 30 senedir aşkım diyor kadın oğluna. Benim teyzem mesela oğlu 33 yaşında kendimi bildim bileli kuzenime aşkım der. Şimdi birbirlerine sağlıksız derecede bağımlılar ana oğul.

Ben çocuk 5 yaşında da olsa 40 yaşında da olsa sağlıklı bulmuyorum aşkım denilmesini. Baştan sınırlar düzgün çizilmiyor sonra ailesine bağımlı insanlar yetişiyor. Nitekim kayınvalide de çocuklarının ne kadar bağımlı olduğundan konu sahibine bahsetmiş. Alarm dahi kurmuyorlarmış hala anneleri arayıp uyandırıyormuş. Her öğün yemek yedin mi diye arayıp soruyorlarmış. Pek sağlıklı ilişkileri olduğu söylenemez bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…