KV ne yapmaya çalışıyor olabilir?

başka yönden düşünün birde. oglumla günlük yaşantımız böyle evlenince duzen bozulmasın gelinim diyor size . beni unutmayın hep araşalım diyor

Tabi ses tonu konuşma tarzı bile cümlelerin anlamını değiştirebiliyor ama çoğu anne oğluna evladına çok düşkün . Şimdiden göz dağı vermiş olabilir kendince boşver in

Kayınvalide tarafından hafif bir kıskançlık olabilir. Erkek anneleri biraz zorlanıyor böyle durumlarda. Bence sizin verdiğiniz cevaplar çok mantıklı. Bozmadan devam edin. Ama nişanlınızı da iyi gözlemleyin.

kadın bana evlatlarım beni arar sorar bensiz yapamaz saat bile kurmaz biri ben uyandırırım sabahları
Anneye bu denli bağımlı bir evlat yetiştirmek övünülecek bir şey değil bana göre. Bence de son derece haklısınız rahatsız olmakta.

Diğer konularda endişelenmekte haklısın da
Kadın kendi öz evladına sevgi sözcüğü kullanarak aşkım dedi diye kayınvalidene hayır o benim aşkım diyerek mi uyaracaksın
O zaman endişelenmekte haklı olduğum konular hakkında konuşsak...

oğullarına aşık kayınvalideleri hiç sevmem zaman içinde oğullarının eşleriyle yarışır hale geliyorlar.
sürekli size oğullarıyla iletişimini anlatmasıda sanki had bildirir gibi. bende rahatsız olurdum. herkesin yeri ayrı

İşte hislerime tercüman olan o kelimeler. İnanın aynen böyle hissediyorum. Kadın gelecekte bir kıyas bir yarış halinde olacak gibi geliyor.

O zaman endişelenmekte haklı olduğum konular hakkında konuşsak...

O konularda muhattabınız kayınvalide değil. Nişanlınıza bahsedeceksiniz endişelerinizden. Ve çok iyi gözlemleyeceksiniz elinizden geldiğince.

bi anne çocuğuna aşkım dememeli o konu tamam. ancak kvalide oğluna diyorsa siz deme demeniz abes olur. gelin kıskanıyor olur. gereksiz bence... salla

belki alarm kurmayı bilmiyordur... boşver.

zaman geçtikçe değişiyorlar. başta senin yazdığın gibi oluyor. canım cicimm vs.. sonra sen takmadıkça normale dönüyor tepkileri. sallama yani.

O konularda muhattabınız kayınvalide değil. Nişanlınıza bahsedeceksiniz endişelerinizden. Ve çok iyi gözlemleyeceksiniz elinizden geldiğince.
Bu tarz konuşmaların kadın erkek arasındaki çekimi bitirdiğine inanıyorum. Dırdır eden, her şeyi fazla gören bir kadın olmak istemem. Annesi de çünkü oğluna karşı değil bana karşı yapıyor o küçük değindirmelerini. Bu sefer annesi onun gözünde çok iyi ben bir şey beğenmeyen olmak istemem.

O onun oğlu isterse aşkım der , uyarmak uygun olmaz. Eşim yazmışsınız ilk başlarda, sonra nisanlim diye devam etmişsiniz. Nisanliniz asker mi ? Neden uzakta? Her kayinvalide yapar o konuşmaları, oğlum senle evlenecek ama bana sevgisi bitmedi, beni seviyor ,düşünüyor gibi gösteriş konuşmalarını.

Dırdır etmeniz gerekmiyor ki. Siz sakin ve ölçülü bir şekilde endişelerinizden bahsedeceksiniz. Böyle şeylerin sizi üzdüğünü ve gelecek konusunda kaygılandırdığını anlatacaksınız. Eğer karşı taraf bunu yanlış anlayacaksa onda sorun var demektir.

Müstakbel demek gelecekteki demek. Müstakbel eşim, şu an eşim değil gelecekte eşim olacak demek. Yalancı durumuna düşmek istemem. Daha dikkatli okumalısınız.

Keşke erkeklerin beyinleri biz kadınların beyni gibi çalışsaydı. Her şey ne kadar kolay olurdu

Keşke erkeklerin beyinleri biz kadınların beyni gibi çalışsaydı. Her şey ne kadar kolay olurdu

Ben farklı çalıştığını düşünmüyorum. Bunlar yerleşmiş ve öğretilmiş algılar. Eğer senin haklı bir endişen varsa, nişanlın bunu tepki vermeden dinlemeli ve düşüncesini belirtmeli. Ama ben gerçekten ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum. Klasik "oğlum elden gidiyor" davranışları bunlar. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla mantıklı ve aklı başında bir insansınız. Kendinizi haksız duruma düşürmeden çözeceksiniz eminim.

İkisi arasındaki ilişkiye karışmanız mümkün değil kötü olan siz olursunuz sadece siz mesafenizi koruyun

Biz sürekli iletişim halindeyiz aile ilişkilerimiz çok sıkı fıkıdır diye nümayişte bulunup aslında ileride sizi sık sık rahatsız edeceğim diyor. Kaynana işte çok takılma ayrıntılarda boğulma. Merhaba de geç. Müstakbelde pek düşkün değilmiş zaten.

Kendi ağırlığını belli etmeye çalışıyor o. Parmak sallıyor aslında seninle evlensede bana hep böyle davranacak bunu bil demeye getiriyor. Tehtit olarak algılıyor çünkü. Sanki siz oğluna anneni arama ilgilenme diceksiniz sanıyor. Böyle bir korkuları var genel olarak sebebi de şu çünkü zamanında kendileri eşlerine bunu yaptı. Gelinleri de yapacak diye ödleri kopuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…