Nişanlım anneci bir tip değil çok şükür ama bir kaç kez annesinin oğluna aşkım dediğini de duydum çok irite oldum. Bir daha duyarsam kadını uyarmalı mıyım bilmiyorum.
Nişanlım anneci bir tip değil çok şükür ama bir kaç kez annesinin oğluna aşkım dediğini de duydum çok irite oldum. Bir daha duyarsam kadını uyarmalı mıyım bilmiyorum.
Bunu yapmayın da ne yaparsanız yapın. Öncelikle haddiniz değil, ikincisi daha evli bile değilmişsiniz, şimdiden kv ile ilişkinizi mahvetmeyin. Gerekirse mesafe koyun.Nişanlım anneci bir tip değil çok şükür ama bir kaç kez annesinin oğluna aşkım dediğini de duydum çok irite oldum. Bir daha duyarsam kadını uyarmalı mıyım bilmiyorum.
Öyle mi dersiniz?Buna da karışmayın isterseniz hangi hakla uyaracaksınız yok artık
Öyle mi dersiniz?
30 yaşında annesinin aşkı mı olur ya küçülsün de cebime girsin yedi aylık sanki mübarek. Anca böyle olur yoksa uyarı dediğime bakmayın kadına parmak sallayacak halim yok elbetteBence cocuklara askim diye hitap edilmemeli, ama anne ogul arasindaki muhabbete de karisamazsiniz. Ama nasil uyarirdiniz merak ettim
Ek not: Kadinin anlattiklari (yemek yedigini takip etmeler felan) ortada hastalik yoksa normal degil bana göre.
Ay ama 30 yaşında annesinin aşkı mı olur ya huÖyle tabii. Kadın "sana ne, canım ne isterse derim" derse ne cevap vereceksiniz? Oğlu rahatsız oluyorsa kendi uyarsın, olmuyorsa sizlik bir durum yok.
Ay ama 30 yaşında annesinin aşkı mı olur ya hu
Bakın elbette sağlıklı bir ailede olması gereken bunlar. Sorun aralarında bunların yaşanıyor olması değil ki. Sorun kadının bana bunları farklı bir üslupla söylediğini düşünmem. Yoksa elbette annesinin babasının evlatlarını sevmesinde kimin gözü olur allasen?Bende oğluma kocama etmediğim iltifatlari ediyorum açıkçası anne oğul ilişkisi bambaşkadir benim kayınvalidm oğlunu yani eşimi öper sarılır ellerine kadar öper ben mutlu bile olurum açıkçası. Tabiki günaydın diyecekler sarilcaklar arasacaklar buna siz dahil kimse karışamaz ama kendiniz hakkında mesafe koyabilirsiniz her aradığında açmaz isim vardi dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?