KV ne yapmaya çalışıyor olabilir?

nişanlınızı çok iyi gözlemleyin, annesi oğulcu kadın sizi uyarıyor aklınca; evlenince de ben ararım her sabah, sık sık aranmayı beklerim diye nişanlı da anacı çıkarsa çok sıkıntı çekersiniz. evlendikten sonra aileci oluyor erkekler tuhaf hallere giriyorlar, konuşun bu konuyu ben mesafe severim, çok sık arayamam, yakında ev tutamam uzak olalım tatlı olalım gibi tavrına bakın nişanlının.
not: aşkım konusunda uyarmayın ne derse desin kıskandı olur sonra.

Gören de kaynanam sanar. Ne kadar üstüne alındın. Her konuyu bu kadar içselleştirir misin yoksa sadece bu konuya özel hassasiyet mi geliştirdin

Oğullarıma küçükken aşkım derdim. Şimdi büyüdüler aşkımı kullanmıyorum ama oldu ki ileride evlendiler ve gelin hanımın yanında birden ağzımdan çıktı insanlık hali yani. Gelin hanımda beni uyardı diyelim valla kaynanalığın kralını görür açık söyleyeyim.

Gören de kaynanam sanar. Ne kadar üstüne alındın. Her konuyu bu kadar içselleştirir misin yoksa sadece bu konuya özel hassasiyet mi geliştirdin
Evet sadece bu konuya özel hassasiyet geliştirdim. Bir annenin evladına hangi hitabı kullanacağına bir başkası karar veremez. Sevgili nişanlı ya da eş her ne iseniz partnerinizi sahibiniz sanmayın bence. Anneyle evlat arasına da girmeyin, hakliyken haksız duruma düşersiniz.
Ya da biraz empati? Anneniz size aşkımkızım vs dese ve eşiniz bu durumdan rahatsız olsa, ne kadar antipatik ve saçma değil mi?

Bayaa baya sopa gösteriyor. Tehlikeli bir noktadasin. Nişanlın annesinin anlattigi gibi biriyse (annesini arayip yemegini yedin mi diye sormalar falan) zaten hayırlı olsun
kendi başını yakmak uzeresin. Degilse bile, ki umarim annesi yalan söylüyordur, annesi sizi rahatsiz edecek. O da annesine karsi ne kadar sert ve net olacak bilemiyorum doğrusu. İşin zor gorunuyor. Nişanlım anneci degil diye de hic emin olma bence o kadar. Bu kafada bir kadinin cocugunu nasil yetistirmis olacagini bi hayal et, sonra bi daha dusun

Diğer konuda mesafenizi koruyun ama kayinvalidenizi oğluna aşkım diyor diye neden uyaricaksiniz onu anlamadım. Ben de oğluma isterse 60 yaşına gelsin Aşkım bebeğim derim evlenince oğlum olmaktan çıkacak mı ? Lütfen karşınızda ki kayınvalide diye bu lafı bile takinmayin kendinizi doldurmayın.

İki erkek evlat yetistiriyorum.Allahin izniyle evlendiklerinide göreceğim.Gelinimde bana anne eşime askim deme diyecek :)
Hoş karsilamazdim.
Yapmayın.
Size vermeye çalıştığı mesajlardan hoslanmamanizi ve mesafeli olmak istemenizi anlarım.
Samimiyetsiz ve nisbetli bir ortam bile olsa hiç karismayin derim.
Benim kayinvalidemde sizinki gibidir.
Hoş gorun.

Sizin tarafınızdan da sevilmek ilgi alaka görmek istediği için anlatmış olabilir.sizde evladı olacaksinizya.nasil bizler gelin olarak bir tık özel muamele bekliyoruz.kayinvalidelerde öyle bence. :)

hitap konusunda bende size katılmıyorum. babam ben bildim bileli beni kuzucuğum diye sever. şimdi eşim "28 yaşındaki kadından kuzucuk mu olur" dese saçma bir yere takıldığını düşünürdüm. bence kızlar çok sevildiğinde ve sevgi sözcüğü duyduğumuzda irite olmuyor da erkeklere aynı şekilde sevgi sözcükleri kullanılınca bir irite oluyoruz. bu yüzden bu konuda uyarmak seni kötü gösterir.
ama genel olarak ben seni anladım. çünkü müstakbel kayınvalidenin niyeti az çok belli. "bak biz böyleyiz ona göre, evlense bile oğlum beni hep arayacak, soracak, nazım geçecek haberin olsun" diyor. aba altından sopa gösteriyor bir nevi. bu beni de rahatsız ederdi açıkçası çünkü söylerken iyi niyeti değil de o farklı hissi algılamışsınız. nişanlınızın aile iletişimini az çok biliyorsunuzdur, sizi rahatsız eden bir aşırılık yoksa klasik kv işte diyorum.

Belki de kadin öyle diyordur. Konuyu açan kişi nişanlısının annesini hr Ogün arayıp aramadığını uzak mesafe olsa bile yan yanayken muttttlakaaaa görmüş gözlemlemiş olmadı. Kadinin gelini ilgili olsun diye böyle şeyler yapabileceğini düşünüyorum var çünkü böyle insanlar

Kv ile oğlunun iletişimine karışmayın. Isterse aşkım desin ister balım. Siz de kv ile kendinize özgü bir iletişim kurun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…