Kv nın anneler gününü kutlamak

Bayramda ne yapacaksınız
Ramazan’a dargın girmemek adına soğuk bir şekilde anneler gününü kutlayıp yükü üstünüzden atabilirsiniz
Ama umrumda değil vicdanımda rahat diyorsanız kutlamayın
Evet ya önümüz bayram,nasıl olacak hiç bilmiyorum
 
Eşin kutla diye baskı yapar mj
Aslında eşim zorlamaz, kutla felan demiyor ama belki ilerde bi tartışmamızda direk öne atar " sen annemin anneler gününü bile kutlamadın" diye. Ha bu arada kendisi ne kendi annesinin ne benim anneminkini kutlamaz. Kendisine göre Öyle şeyleri pek önemsemiyor sanırım eşim. Ama bana söyler. Geçen başka konudan baya tartıştık. Onu bile götürdü başka şeylere bağladı. annesi bayramda seyran da elini öptürmez ne kadar zorlasamda vermez elini, sen hangi bi gün annemin elini öptün dedi. Halbuki kendisine bile bikere öptürmemiştir.. böyle değişik bi insan eşim.şuan görüşmüyor olmama da takılıyor gibi ama haklıyım biliyor . Ha evde çok büyük huzursuzluk çıkarmıyor normal zamanda gayet iyiyiz. Ama ben onu sinir edince tartışma yaratınca bu konulardan vuruyor.
 
Anasının avukatı mı kendisi
 
Altlı üstlü oturunca isler değişir ya.
Neticede bunda kutlamasanız sonrası bayram.
Onda da bayramlasmasanız sonra kurban
Yani illa bir araya geleceksiniz sonra dahada buyucek.
Iste bayramda gelmedinde.
Soylede boylede.

Ben gorusmuyorum.
Kutlamiyorum.
Bayramda falanda gitmiyorum esim gidiyor.

Ama aynı binada olsaydım boyle küs kalmam hoş olmazdi.
 
Kesinlikle kutlamazdim hazir kafan rahatken hic bulasma
 
Aynen ya bizde aynı sekilde namusuna kadar getirdi lafııı bide önümüz bayram.. nasıl olacak şimdiden kara kara düşünüyorum.
Ben bayramda da gitmem şahsen iki bayram öyle yaptım.önce bi güzel haddini bilecek o cenesini kapatmayı öğrenecek.burda topa tutan cok oluyo da valla ben de cok kizardim bi kadinla gecinemiyolar diye başına gelmeyen anlamazmis:))))cok ağır şeyler oldu ama bizde sizi bilemem tabi.
 
O kadar doğru demissiniz ki. Bende bekarken hicbir sekilde görüsmeyen insanları kınıyordum. Bir bayram bir saat gidersin derdim. Ama insan başına gelmeyince bilmiyormuş. Ne ölüme ne dirime raddesine getiriyolarmış insanı. Bende ne anneler günü ne bayram hiçbir sekilde kendisiyle bir araya gelmem. Beni ayıplayan bekarlara da bütün samimiyetimle insallah başına gelmez de yasayarak ögrenmezsin diyorum. Çünkü çeken bilir.
 
Ben kutlardım ne olursa olsun.O benim sevdiğim adamı doğurmuş bakmış büyütmüş hastalandığında başında beklemiş.Ne kadar kötü olursa olsun eşim gibi güzel bir insanı yetiştirdiği ve bana teslim ettiği için ben kutlardım.Ama kutladıktan sonra yine tavrımı koyardım
 
Valla canım bende kaynanagille mesafe koydum ama ailemin aşıladığı şu vicdan varya(olmaz olsun,en nefret ettiğim yönüm) yine dayanmadi hediyesini eşimle yolladim, bugün de yarım ağızla arayıp kutladım. boşver insanlık bizde kalsın. Allah bilsin
 
Aynen öyle bence en iyisini yapmışsınız. Bizde de okadar ağır şeyler oldu ki, bizim yeme içme keseler birdi bu zamana kadar, eşimle başka sebepten kavga ettiler eşim herşeyi ayırdı, bana geldi annemle ben muska yapmışız, annem gelirse ikimizide saçımızdan tutup kapıya koyarmış, eşim boynuzlu ..... miş daha neler neler bunlar en basitleri, etmediği hakaret kalmadı halbuki benle ilgili hiç bişey yoktu. Ama sanırım bayramda mecbur çıkıcam ozaman nası bi tavır içinde olmam gerekiyor hiç bilmiyorum buda ayrı bir bdv konusu
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…