Kv nın anneler gününü kutlamak

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar kv ile çok büyük kavga ettik 2 aydır konuşmuyoruz altlı üstlüyüz çok laflar saydı ipleri kopardı. Çok kırgınım haketmediğim halde annemede banada çok seyler söyledi. Ben anneler gününü kutlamakta kararsız kaldım. altlı üstlüyüz. Hiç konuşmadık bugüne kadar. Açıkçası içimdende gelmiyor sizce napmalıyım ? Siz olsanız napardınız

Kızlar kv ile çok büyük kavga ettik 2 aydır konuşmuyoruz altlı üstlüyüz çok laflar saydı ipleri kopardı. Çok kırgınım haketmediğim halde annemede banada çok seyler söyledi. Ben anneler gününü kutlamakta kararsız kaldım. altlı üstlüyüz. Hiç konuşmadık bugüne kadar. Açıkçası içimdende gelmiyor sizce napmalıyım ? Siz olsanız napardınız
Kutlamazdım.

Bende kendisiyle görüşmüyorum yaklaşık 2-3 ay oldu heralde.
Eşimde şu an konuşmuyor.
Biz kutlamıyoruz, içimden zaten asla gelmiyor. Onu bir anne olarak bile göremiyorum o yüzden kutlama gereği yok.
Kutlamak şöyle dursun şeytan görsün yüzünü durumundayız biz :)

İçinizden gelmeyen birşeyi yapmayın, kimseye nezaket sergilemek zorunda değilsiniz.

Bende kendisiyle görüşmüyorum yaklaşık 2-3 ay oldu heralde.
Eşimde şu an konuşmuyor.
Biz kutlamıyoruz, içimden zaten asla gelmiyor. Onu bir anne olarak bile göremiyorum o yüzden kutlama gereği yok.
Kutlamak şöyle dursun şeytan görsün yüzünü durumundayız biz :)

İçinizden gelmeyen birşeyi yapmayın, kimseye nezaket sergilemek zorunda değilsiniz.
Ah ah inanın bende aynı durumdayım. seytan görsün.Annemle beni muskacı ilan etti,eşim maaşı bana veriyor annesine vermiyor diye biz muska yapmışız. Hiç suçum yokken daha neler neler saydı . Eşime olan hıncını benden cıkardı. Şuan eşim konuşuyor benim gibi değil ama ben hiç konuşmadım.

Ah ah inanın bende aynı durumdayım. seytan görsün.Annemle beni muskacı ilan etti,eşim maaşı bana veriyor annesine vermiyor diye biz muska yapmışız. Hiç suçum yokken daha neler neler saydı . Eşime olan hıncını benden cıkardı. Şuan eşim konuşuyor benim gibi değil ama ben hiç konuşmadım.

Bizimkide pek farklı değil, evlenmeden önce eşimi iyi sömürmüşler, şimdi onlara yetmiyor sömüremiyorlar diye kudurdular en son patlak verdi bir şekilde.
Ben boşverin kutlamayın derim, ki eşinizde biliyormuş zaten onlara olan tavrınızı canınız istemiyorsa tabiki kutlamıcaksınız.

Kutlamazdım. Onu yok sayın siz artık
Haklısınız . Geçende bi tabak kuruyemiş felan yolladı. Benle direk muhattap olmuyor ama şaka amaçlı bişeyler yapıyor öbür çocukları aracılığıyla. acaba adım mi bekliyor diye düşündüm.
Barismak gibi bir niyetiniz yoksa kutlamayin. Barismak istiyorsaniz kutlayin.
Ay asla istemiyorum gerçi ne kadar istemesemde bi gün mecbur kalıcam galiba ama şuan olmasın :KK20:

Ne gerek var?
Kutlama sevinç, mutluluk içindeyken yapılır.
Mecburiyetten değil.

Eşinizin tutumu ne ?
Kutlasanız belki aranızdaki buzlar erir .
Aslında eşim zorlamaz, kutla felan demiyor ama belki ilerde bi tartışmamızda direk öne atar " sen annemin anneler gününü bile kutlamadın" diye. Ha bu arada kendisi ne kendi annesinin ne benim anneminkini kutlamaz. Kendisine göre Öyle şeyleri pek önemsemiyor sanırım eşim. Ama bana söyler. Geçen başka konudan baya tartıştık. Onu bile götürdü başka şeylere bağladı. annesi bayramda seyran da elini öptürmez ne kadar zorlasamda vermez elini, sen hangi bi gün annemin elini öptün dedi. Halbuki kendisine bile bikere öptürmemiştir.. böyle değişik bi insan eşim.şuan görüşmüyor olmama da takılıyor gibi ama haklıyım biliyor . Ha evde çok büyük huzursuzluk çıkarmıyor normal zamanda gayet iyiyiz. Ama ben onu sinir edince tartışma yaratınca bu konulardan vuruyor.

Benimde ayni sey basima geldi.bana aileme bi ton hakaretler etti bi yıldır konuşmuyorum konuşmam da artık.kutlamam şahsen.

Benimde ayni sey basima geldi.bana aileme bi ton hakaretler etti bi yıldır konuşmuyorum konuşmam da artık.kutlamam şahsen.
Aynen ya bizde aynı sekilde namusuna kadar getirdi lafııı :( bide önümüz bayram.. nasıl olacak şimdiden kara kara düşünüyorum.

Aslında eşim zorlamaz, kutla felan demiyor ama belki ilerde bi tartışmamızda direk öne atar " sen annemin anneler gününü bile kutlamadın" diye. Ha bu arada kendisi ne kendi annesinin ne benim anneminkini kutlamaz. Kendisine göre Öyle şeyleri pek önemsemiyor sanırım eşim. Ama bana söyler. Geçen başka konudan baya tartıştık. Onu bile götürdü başka şeylere bağladı. annesi bayramda seyran da elini öptürmez ne kadar zorlasamda vermez elini, sen hangi bi gün annemin elini öptün dedi. Halbuki kendisine bile bikere öptürmemiştir.. böyle değişik bi insan eşim.şuan görüşmüyor olmama da takılıyor gibi ama haklıyım biliyor . Ha evde çok büyük huzursuzluk çıkarmıyor normal zamanda gayet iyiyiz. Ama ben onu sinir edince tartışma yaratınca bu konulardan vuruyor.
Eğer sizin için bir sıkıntı yaratmayacaksa ve içinizden gelmiyorsa da kutlamayın .

Bayramda ne yapacaksınız
Ramazan’a dargın girmemek adına soğuk bir şekilde anneler gününü kutlayıp yükü üstünüzden atabilirsiniz
Ama umrumda değil vicdanımda rahat diyorsanız kutlamayın

Kavgali durumda napilir bilmem. Ben her zaman icimden geleni yaparim. Once kizimin bakicisini aradim. Sonra temizlige gelen kadina mesaj attim. Annrmi aramak icin esimi bekledim. Aradim acmafi. Ikimiz ayni anda kutlatiz demistim. Anani ara kutlayalim dedim. Aradi o arada kutladim. Esine aratip hoparlorden kutlayabilirsin benim gb.

Eşin kutla diye baskı yapar mj

Back
X