kv nin asıl derdi..

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.477
548
kızlar günaydın ve mutlu haftalar diliyorum:KK200:

güzel ve hareketli geçen hafta sonunun son saatleri sinirlerimi bozan iki olayı size anlaltmak istiyorum.

kv ve kp le bi araba konumuz vardı sürekli arabayı istiyodular bizde yavas yavas vermemeye başlamıştık.
dün eşimle balık tutmaya gittik(bu mevsimde balık olmazmış eli boş döndük :) )
dönüşte kp aradı eşimde gitti

şimdi;
1. sorun: kp eşime bugün nerdeydiniz araba yoktu kapının önünde demiş eşimde gezdik baba hani bugün tatil ya demiş. kp de haftaya da bize verin arabayı ayda 1 tatilim var ben gezeyim demiş eşimde planımız var fln demiş geçiştirmş ama kp peşini bırakmıcak gibi eşimde ne desek te vermesek fln dedi çünkü ben cok kızdm haftaya şehir dısına cıkma planımız vardı arkadaslarımızla

2.sorun: ben 3.5 aylık hamileyim ve neden bilmiyorum yoruldugum zaman kalcam ve sağ bacagım cok felaket agrıyo 1 2 saat yatmak zorunda kalıyorm bu yüzden evde temizlik yapamıyorum haftada 1 saplı süpürgelerle süpürüyorum evi normal süpürge cok yoruyo diye.

kv eşime beni sormş neden gelmiyo, kac zamandır evi süpürmüyorm insan gelir bi süpürge tutar eve demiş.
eşimde kendin niye yapmıyosun demiş, kv calışıyorum demiş.
eşimde calışma o zman demiş. kaptinn evde yatıyo mu o kızda calışıyo kendi evini temizleyemiyo bide sana mı gelcek demiş.
bende bu durumda benden bi beklentileri mi var diye düşünmeye başladım.
önceden sürekli yemege cagırırdılar sofra kur kaldır işini bana yıkardı kv ama demek ki daha fazlasını istiyolar ve ben kesinlikle yapmak istemiyorum bunu da güzel bi sekilde karsı tarafa anlatmak istiyorum

ve fikirlerinize ihiyacım var :KK16:

Eşin gereken cevabı vermiş bence birşey yapmana gerek yok
Hamilelikte aynı ağrıları bende çekmiştim magnezyum eksikliğinden olabilir
Takviye vitamin iste doktorundan yada mineralli su iç hergün

eşinize helal olsun ne güzel sizin arkanız da ailesine karşı asla ezdirmiyor
bence hiç kafanıza takmayın ne arsız insanlarmış ya. böyle kişilere çok sinir oluyorum.
burnunuzdan kıl aldırmayın =) arabanızı da vermek zorunda değilsiniz eşiniz böyle devam etsin.
onların beklentileri bitmez ama siz nokta koyacaksınız.
mesafeli olun eşiniz de daha net bir tavır takınsın ancak böyle baş gelebilirsiniz. ve sonuna kadar haklısınız.

Eşin gereken cevabı vermiş bence birşey yapmana gerek yok
Hamilelikte aynı ağrıları bende çekmiştim magnezyum eksikliğinden olabilir
Takviye vitamin iste doktorundan yada mineralli su iç hergün
ben sürekli bilmezden gelip topu eşime attıkca daha fazlasını istiyolar bekliyolar gibi hissediyorumo yüzden acaba bende mi konussam diye düşünmüştüm.

agrılar geciyo mu peki vitamin aldıktan sonra ? doktoruma bu gidişimde bildireym umarım azalır

ben sürekli bilmezden gelip topu eşime attıkca daha fazlasını istiyolar bekliyolar gibi hissediyorumo yüzden acaba bende mi konussam diye düşünmüştüm.

agrılar geciyo mu peki vitamin aldıktan sonra ? doktoruma bu gidişimde bildireym umarım azalır
eğer topu senn üzerine atıyorlar ise bence sende artık bilmezden gelme demek ki senn de tavır koyman gerekli

eşinize helal olsun ne güzel sizin arkanız da ailesine karşı asla ezdirmiyor
bence hiç kafanıza takmayın ne arsız insanlarmış ya. böyle kişilere çok sinir oluyorum.
burnunuzdan kıl aldırmayın =) arabanızı da vermek zorunda değilsiniz eşiniz böyle devam etsin.
onların beklentileri bitmez ama siz nokta koyacaksınız.
mesafeli olun eşiniz de daha net bir tavır takınsın ancak böyle baş gelebilirsiniz. ve sonuna kadar haklısınız.
sağolsun :) ailesinin huyunu bildiği için bana gerek kalmadan savunur beni ama işte bu seferde sanki kv bana daha cok yükseliyo oğluyla arasını acıyorum diye

Kv ve kp ikiside çalışıyorlar madem eşiniz onlara 2. el uygun fiyatlı bir araba bulup aldırsın..

Şimdiye dek kv.nin evini bir kez dahi süpürdüyseniz, bu sizin göreviniz olmuştur bile çoktan :) o yüzden dırdır eder :)

Kulak tıkayın nasılsa eşiniz sizin tarafınızda.

Sen konuşursan daha çok yüzgöz olursunuz
Ne zaman direk sana birşey söylerler o zaman uygun bir dille anlatırsın
Gel evi süpür mü dedi kusura bakma kendi işlerimi ancak yetiştiriyorum de
Araba lazım dediler araba bize lazım de o kadar

Ben fazla ilaç kullandığım için vitamini içmemiştim
Mineralli su aldım onuda direk içemediğim için hergün o suyla yaptığım iki bardak ayran içtim
Benim ağrılarım geçmişti

canım zaten eşin gerekenleri söylemiş bence. helal olsun valla ama sana bi şey demedikten sonra bence sen hiç karışma şimdilik. sana bi şey yaptırmaya hakları yok sonuçta

sağolsun :) ailesinin huyunu bildiği için bana gerek kalmadan savunur beni ama işte bu seferde sanki kv bana daha cok yükseliyo oğluyla arasını acıyorum diye
boşuna yükselir bence. oglu ile arasını kendi açıyor
birde bu insanlar neden sizin arabanızı istiyor ki ?
ne saçma ya gezecem diye araba mı istenir
ikiside çalışıyor madem alsınlar bir araba
sana bir laf geldimi kv birşey söyledimi susma gereken cevabı sende var o zaman.
ama sana direk birşey söylenmediği zaman eşin devrede olmaya devam etsin yüz göz olursunuz

eşinize bravo bu günün alkışı ona gelsin :rapci:

k.valide çalışabildiğine göre eli ayağı tutuyor hastada değil hamile gelininden iş bekleyeceğine kalkıp kendisi temizlesin

siz sakın muhatap olmayın kocanız gereken her şeyi söylemiş
canım kocişim diye başlıcam simdi övmeye :KK48:
şükür eli ayağı tutuyo ama nasıl böyle bi beklentiye girdiğini anlamıyorum ben normalde de yapmadm onların evinde iş bundan sonrada yapmam rabbim hastalık vs vermedikce. anlamıştırlar diye düşünüyodum aslında ..

Arabayı ortak mı aldınız? Neden sürekli arabayı istiyorlar? Temizlik konusundada sizin bir şey yapmanıza gerek yok, eşiniz zaten gereken cevabı vermiş.

Ahlanip vahlanip yatacaksin esin seni iyi korumus
Benimki olsa cevap veremez gene bana kalirdi ihale
Valla adim kotu geline cikti
Araba konusundada sizin planiniz yoksa alabilirler tabiki
Kv de çalışıyor madem haftada bir yardimci alsin

Esin güzel konuşmuş bence.bunu kırmadan anlatmak zor sert şekilde söyle bak bi daha cagiriyormu

zaten gerekli cevap verilmiş üstüne sizin birşey söylemeniz gereksiz olur. muhattap olarak sizi bile almamışki size söylerse anne kusura bakma kendi evimi zor süpürüyorum dersin olur biter.
evet genelde bu sekilde yürüyo bizde işler:KK51: onlar eşime söyler eşim cevaplarını verir ve normalde ketun biri oldugu için bana anlatmaz diye düşünüp bana normal davranırlar.

Kv ve kp ikiside çalışıyorlar madem eşiniz onlara 2. el uygun fiyatlı bir araba bulup aldırsın..

Şimdiye dek kv.nin evini bir kez dahi süpürdüyseniz, bu sizin göreviniz olmuştur bile çoktan :) o yüzden dırdır eder :)

Kulak tıkayın nasılsa eşiniz sizin tarafınızda.
biz araba almadan önce öyle bi planları vardı ama su ara hiç lafı acılmıyo eşimin akrabalarının hiç birinde araba yok genelde araba lazım olunca biz cagırılıyoruz:KK51:
dha sofra kurup kaldırma dısında hiç iş yapmadm evlerinde hatta ilk evlendigimde kv gelin ahnım hadi bulaşıklara buyrun diye espiri yapmıştı bana(sözde espiri) bende yıkamamştm sonrada ara ara devam etti pes etmedi yani :)

ay ne sinir oldum
çalışıyormuş madem bir kadın tutup temizletsin evini

Sen konuşursan daha çok yüzgöz olursunuz
Ne zaman direk sana birşey söylerler o zaman uygun bir dille anlatırsın
Gel evi süpür mü dedi kusura bakma kendi işlerimi ancak yetiştiriyorum de
Araba lazım dediler araba bize lazım de o kadar

Ben fazla ilaç kullandığım için vitamini içmemiştim
Mineralli su aldım onuda direk içemediğim için hergün o suyla yaptığım iki bardak ayran içtim
Benim ağrılarım geçmişti
o zaman simdillik beklemede kalaym cünkü bana kimse ses cıkarmıyo gelip bişey diyen yok
bnm şimdilik hiç ilacım yok verirse kullanırım daha hızlı etki eder belki cok teşekkürler :)

Back
X