benzeri bende de vardı, lohusalık döneminde sütümle ilgili yapmadığı olumsuz yorum kalmamıştı, en son sütün bozulmuş olabilir bile demişti, eşimle ve kendisiyle büyük bir tartışma çıktı. Allah razı olsun ondan, benden elini ayağını çekti, haftada bir gün 3-4 saat görüşüyoruz, başlarda evine beşik almaya kalktı, benim çalışacağımı çocuğumu ona vereceğimi düşünmüş. Ben zaten yıllardır home office- arada ofis şeklinde çalışıyorum, 2 yaşına kadar temel güven duygusu sarsılabilir, asla başkasına baktırmam, anneme bile baktırmam dedim. Şimdi 2 yaşında yarım gün göndereceğim bir kreş arıyorum, ben de yarım gün işe gideceğim. 3 yaşında tam gün kreş, böylece çocuğuma hiç bakamamış olacak. Benimki de anne diye seviyordu, daha ilk söyleyişinde uyardım, ona rağmen devam etti. Ben de eşime söyledim. Bilinçaltına dahi olsa, böyle bir yakınlığı babaannesi ile ilişkilendirmesini istemedim. Annem bile annem diye sevse kızarım. Bebeğimi kıskandığımı veya abarttığımı söyleyenler oldu. Evet bebeğimi kv çok seviyor ama ben de çok seviyorum, o benim canımın parçası. Herkesi başından itibaren olması gerektiği gibi tanıması bence daha sağlıklı