Bakın bu anlattıklarınız bile bana çok kötü gelmiyor. Ama yine de siz bir şeyler yaşamışsınız konu sahibine kıyasla, konu sahibininki tamamen ann nee hecesi problemi

Evlat cansa torun can içi derler. Henüz çocuğum yok ama annem veya kayinvalidem çocuğuma mama hazırlasa içirse hiç de zoruma gitmez şu anki psikolojimle. Lohusalık işin içine girdiğinde bence böyle şeyleri pireden deveye dönüştürüyorsunuz. Tam tersi bebeği alıp sevmeyen, ağlayınca yatağına koşmayan bir kadın olsaydı da hiç umrunda değil, çocuğuma soğuk, doğum yapmış halimle bana acımadı yoksa beni sevmiyor diye mi çocuğuma ilgi göstermiyor diye dert yanıyor olacaktınız. Haksız mıyım?
Dediğiniz gibi belli bir yaşın üstündeki annelerimiz bazı şeyleri bizim kadar ince düşünemiyor olabilir, mesela benim annem 60 yaşında ve eskiye oranla daha düz düşündüğünü farkediyorum. Eminim ben de evladım olunca bazı konularda çatışacağım ama dışarıdan bakınca manasız geliyor bu konular eğer arada bir üyenin yazdığı gibi "çocuğunu elinden alırım" vs gibi saçmalıklar yoksa ki onu diyen insan zaten normal değildir.