Kv ' nin bebeğimin yanında göğüslerini göstermesi

Niyetini soleyim sana.. cocuk icin meme memedir.. cocugun duygularindan faydalanip onun memesine yapismasi. Isterseniz fesat deyin bana

valla tebrik edeirm iyi laf söylemişsiniz , bence birdaha cesaret edemez

şok oldum

yani anladığım şeyse yorumunuz şok oldum

ben bebeği sahiplenmeye çalışıyor,annesinden kıskanıyor falan diye düşünmüştüm
Ne anladinki:) annesini emiyor ya ona gelip onu emsin istemis:)) bunu sevdigi icin kiskandigi icin yapmis olabilir. Ne niyetle olursa olsun sacma

Benim çocuklarımı kayınvalide emzirdi demesi niyetinin kötü olduğunun bariz kanıtı zaten,aslında.
Emzirmek istiyor.
Kesinlikle yanlız bırakmayın,bir daha yaparsa bebeği kucağına dahi vermeyin. Sorar muhtemelen neden vermiyorsun diye,kusura bakma anne ama bu meme gösterme durumundan hoşlanmadım,bunu yapmaya devam ettiğin sürece veremem deyin.
Manyak mıdır nedir ya

Benımkıde kımın bebegını bulsa emzirir

Sanırım kıyametlerı kopartırım

Kp in nerde biraz başbaşa zaman geçirsinler yakandan düşür bi şekilde emzirme niyetini kendisi bilir ama senin yanında çıkartıp kaşıması bile tiksinç çok kaşındıysa lavaboya gider kaşır niyeti iyi gelmedi bana

Biran gaza gelmiş anlaşılan
Valla konuşmanız yeterli olur, zaten o da farkındaymış. Üçüncüyü yaparsa kavga çıkarın

Midem bulandı yemin ederim. Kayınvalidem çocuklarımı emzirdi ne demek ya çok normalmiş gibi. Bu konuda tavrınızı sert koyun,hiç çekinmeyin.

Sapık, pedofili falan diyenler olmuş. O kadar da yaftalamayin. Cahillik etmiş ama bunlar ağır ithamlar.
Sapık diyenlerden biri benim.
Sapık kelime olarak sadece cinsel sapkınlık anlamına gelmiyor.
Tavır ve davranışları normal olmayan anormal olana sapık denir.
Gayette sapık. Ağır falan değil yani.
Tam isabet.

Yaşamıştım gözümle görmüştüm oyüzden şaşırmadım ama midem kalktı yaniii. Resmen annesinin kucağından aldı, açtı emzirdi...Gelinide napsın bizim yanımızda ağzı açık baka kaldı.manyak bu kaynanalar(bazıları )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…