Kv ' nin bebeğimin yanında göğüslerini göstermesi

Ooo o da biseymi benim kaynanam 3 çocuğumada açıp sevdiriyordu göğüslerini..
Ne mi yapiyorum Hic bisey o kadar çok konu varki bu onun yanında hiç kalır.bisey desem kriz çıkartır...

Benim cocugum yok henuz. Ama benim kayinvalidem mi kendi annem mi boyle bir sey yapar diye dusunsem o kisi annem derim. Cunku her firsatta emzirmenin guzelliginden, ozlediginden bahsediyo. 3 biz bir de sut kardesim var 4 cocuk emzirmis hala pek bi' hevesli. Niyeyse kadinlar belli bir yastan sonra ki bu kisim menapoz sonrasi oluyo sanirim dogum, emzirme vs disilik ozelliklerine cok hevesli oluyo. Bebek onu emince bi mutlu olmalar falan.
Tepkini koy gerekirse daha agir koy. Alttan alma sakin.

kaynanam benim yanimda goguslerini acsa psikolojim bozulur ne alaka canim bebegi gectim senin yaninda acmasida ayip bnce

bır kayınvalıdemızın memelerı eksıktı
tekmili bırden
acma kapama dugmelerı olsa keske

Bana da kendi annem demişti buna benzer bişey ve birgün bizde kalırken çocuğu yatağına almıştı gizlice aklım çıkmıştı
Bende bu da birnevi sapıklık ya

Normalde memeleri açık mı gezerdi? Ustelik baban da varken?
Rahmetlinin arkasından konuşmak gibi olacak ama anneciğiniz ne çekmiştir onunki ciddi sapıklık

Hic hoslanmadigim seyler.
Benim kayinvalidem gizli sakli eltimin kizini emzirmeye calismisti.
Bunu bildigimden hic oglumla yalniz birakmadim ve hic yaninda emzirmedim.

Birini emzirmek istiyorsa bi tane dogursun emzirsin. Töbe Allahım bu bdv de daha neler okuyacağım.

Sadece 1 yaşındaki çocuğun değil sizin yanınızdada memesini açıp hars hars kaşıması abes bir durum bence. Kv'niz edep, ahlak, görgü kurallarını bilmiyor mu acaba? Ayrıca doğum yapmadığı için memesinden süt gelmeyeceğini bilmeyecek kadarda cahil anlaşılan.

Kayınvalidenin çocuk doğurası gelmiş:) yapsın bi tane ,emzirsin ,özlemiş herhalde :)

Çocuğumu babaannesi emzirdi ,halası ,amcası emzirdi gibi saçmalıklar da acayip sınır bozucu ..benim çocuğumu benden başkası emziremez

Normalde memeleri açık mı gezerdi? Ustelik baban da varken?
Rahmetlinin arkasından konuşmak gibi olacak ama anneciğiniz ne çekmiştir onunki ciddi sapıklık
yani aksamlari uyumadan once bolero gibi bisey giyerdi kumastan sadece sirtini kapatan oyle dolasirdi:)) tabiki dedem babam amcam herkes olurdu, kendini cok begenirdi zaten bacaklarini da acip ovalardi hep, hatta annem bi kez acmasana ayip oluyo demis, senin guzel olsa sen de acardin demis:)))

allahtan bacağını memesini beğeniyormuş, kukusunu beğense onu da açacakmış gibi bir izlenim edindim.

Ayyy iğrenç ya , ne tuhaf insanlar var sen hep tetikte ol niyeti bozmuş gibi !

Ciddimisiniz nasıl öyle geziyor sırtı niye kapalı çiplak gezeydi bari şoktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…