kaynanam benim yanimda goguslerini acsa psikolojim bozulur ne alaka canim bebegi gectim senin yaninda acmasida ayip bnceMerhaba arkadaşlar 1 yaşında bir bebeğim var emziriyorum. Kv ile yakın oturuyoruz sürekli dip dibeyiz. Ve bundan iki hafta önce göğsünün üst tarafını açarak ciciş ciciş diye oğluma gösterıyordu , gördüğümde yapma öyle anne alışmasın dedim. Bugün aksam bebegımı yanında emziriyordum oturuyorduk birlikte , bebeğim emerken göğüslerini bir anda açtı kaşır gibi yaptı. Kapat anne çocuk görmesin dedim kapattı. Sonrasında rahatsız oldum ikidir göğsünü göstermeye calısmasından gittim kv ile konuştum neden ıkıdır bebeğin yanında göğsünü açtığını rahatsız olduğumu bebeğimin onun göğsünü görürse ondan meme isteyebılecegını oyle alısmasını ıstemedıgımı. Yanında bır daha o hareketı yapmasını ıstemedıgımı soyledım. Cevap ise sen yanlıs anlamıssın kızım ilkinde ben göğsümü göstermedim t shırtmı gosterdım ciciş diye ikincisinde de göğsüm kaşındı ben oyle bır sey yaparmıyım falan dıye savundu kendını ve ekledı benım cocuklarımı kv emzırdı bılmem bırılerı emzırdı dıe. Ben bılmem anne ben istemıyorum oğlumın kumseden meme istemesını dedim yanlıs anlama ama rahatsız oldum diyerek kalktım. Ama genede konusmak benı kesmedı. Butun guvenım gıttı. Bebegımı yanına tek bırakamıyorum meme verır dıye korkuma. Şimdi gercekten meme vermeyecek daha olsa 60 yasında kadın dogrumu cocugumun yanında meme gostermesı hosmu. Siz olsanız bundan sonra nasıl davranırdınız ?
Ama benim çocuğum senin pörsük memelerine kalmadı deseydiniz keşkebenım cocuklarımı kv emzırdı
Normalde memeleri açık mı gezerdi? Ustelik baban da varken?konuyu okuyunca babanem aklima geldi :) ne kadar kucuklukten basladi bilmiyorum ama ben ilkokuldayken memelerini gosterirdi bana sen bunlardan cok emdin diye :) anneme sorardim uyduruyo derdi:) normalde de zaten memeleri acik gezerdi babam varken bile biz buyudugumuzde bile,kendini cok begenirdi, biz de alistigimiz icin tuhaf gelmedi hic :))merak etmeyin bebeginiz onu emmek falan istemez.yaptigi tabiki sacmalik.
Niyetini bilemem de bebekten önce senin yanında açması absürd zaten. Ben niye göreyim kaynanamın memelerini ya
yani aksamlari uyumadan once bolero gibi bisey giyerdi kumastan sadece sirtini kapatan oyle dolasirdi:)) tabiki dedem babam amcam herkes olurdu, kendini cok begenirdi zaten bacaklarini da acip ovalardi hep, hatta annem bi kez acmasana ayip oluyo demis, senin guzel olsa sen de acardin demis:)))Normalde memeleri açık mı gezerdi? Ustelik baban da varken?
Rahmetlinin arkasından konuşmak gibi olacak ama anneciğiniz ne çekmiştir onunki ciddi sapıklık
yani aksamlari uyumadan once bolero gibi bisey giyerdi kumastan sadece sirtini kapatan oyle dolasirdi:)) tabiki dedem babam amcam herkes olurdu, kendini cok begenirdi zaten bacaklarini da acip ovalardi hep, hatta annem bi kez acmasana ayip oluyo demis, senin guzel olsa sen de acardin demis:)))
Ciddimisiniz nasıl öyle geziyor sırtı niye kapalı çiplak gezeydi bari şoktayımyani aksamlari uyumadan once bolero gibi bisey giyerdi kumastan sadece sirtini kapatan oyle dolasirdi:)) tabiki dedem babam amcam herkes olurdu, kendini cok begenirdi zaten bacaklarini da acip ovalardi hep, hatta annem bi kez acmasana ayip oluyo demis, senin guzel olsa sen de acardin demis:)))
iclik gibi bisey iste, atlet gibi ama önü yok pijama giymezdi:) simdi boyle anlatinca komik geliyo ama bize normal geliyodu hep gordugumuz icin :):)Ciddimisiniz nasıl öyle geziyor sırtı niye kapalı çiplak gezeydi bari şoktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?