Kv ' nin bebeğimin yanında göğüslerini göstermesi

İşte mesela bağımlı ilişki geliştiren kız çocuğu annelerinde de aynı istek var mı, damada rakip başka davranışlar mı geliştiriyorlar hepsine bakmak lazım.

konuyu okuyunca babanem aklima geldi :) ne kadar kucuklukten basladi bilmiyorum ama ben ilkokuldayken memelerini gosterirdi bana sen bunlardan cok emdin diye :) anneme sorardim uyduruyo derdi:) normalde de zaten memeleri acik gezerdi babam varken bile biz buyudugumuzde bile,kendini cok begenirdi, biz de alistigimiz icin tuhaf gelmedi hic :))merak etmeyin bebeginiz onu emmek falan istemez.yaptigi tabiki sacmalik.

Valla bu tip insanlar var gerçekten bu tamamen sapiklik bence bazı kayınvaldelerde
Erkek torunun altini degiştirirken pipisini emiyomuş sürekli
Dikkat edin bence allah korusun bunu bile yapar bu kadın
ohaaaaaa ciddi misiniz??? Agzim acik kaldi Suan. Bildigin sapiklik!

Benim kızım ilk doğduğunda kv ile görümcem benden habersiz emzimiş bunu duyunca çok sinirlerim bozuldu tavrımı net bir şekilde koymuştum ya bide kv tarafı çocuğu görmeye geldiklerinde hepsi emzirmeye çalıştı kızdım sinirlendim yapmayın dediğim halde yapıyorsunuz çocuğu alıştırmayın herkesten meme isetmesin diye odamdan herkesi kovdum tamam yeni yetmeyiz felan da salak değiliz. Çok sinir bozucu şeyler bunlar şimdi kızım 1.5 yaşında hala emziriyorum ve kimin memesini görse cıs cıs diyor istemiyor.

Allahiim neler okuyorum..meme cicisleten, pipi emen..tovbe ..sen koru Yarabbim..
Sapiklik resmen
Kesinlikle haklisiniz tepki vermekte.

Bende kaynanamla ilgli bi konu acmistim baya onceden ogluma hep cikartyodu agzina sokmaya calisiyodu bi kac kere yapma dedim sonra anlamayinca esime soyledim oglum istemedikce birakti yapmayi sonra kizim oldu suan 14 aylik ne zaman gorussek gel kizima meme vereyim ben diyo cikartyo kizim bikere isirdi anlayipta bidha cikartmiyodu dun gittim malesef yine ayni hareketi yapti sirf cocugu emzireyim diye o hareketi yapiyo ona kalsa 7 24 cocuk emziricem yani ne kadar soylesemde yapiyo bide bana zaten emmez anliyo diyo ama cok sacma yani igrenc bisey benim icin o yuzden fazla kizimla bir arada tutmamaya calisiyorum

Benim çocuklarımı kayınvalide emzirdi diye kendini savunuyorsa, zaten içinden geçen belli.
Çok heveslendiysen oğlunu emzirmeye devam et deyin bir daha ki sefere, utanır belki. Töbe töbe ya...
Aynen

Boylelerini bozmak lazim

Doymamis mi kendi cocuklarini emzirmeye?
Kiskanc bunlar ya?

Zirt pirt gorusme.!!!!!

Pipi emen kvdeyi okuduktan sonra insanlar nasıl "akrabadır" diyerek millete çocuk emanet edip gidebiliyor şok geçiriyorum şuan.

buna ragmen en iyi babaanne anane bakar cocuga diyenler oldu onceki bu tarz konularda,

bir de kotu niyetli degil yazan arkadaslar var,

nasil bir iyi niyet barindirabilir su hareketler aklim almiyor.

Ayyy ne çirkin bir hareket yaaa acaba sizi kıskanıyor mu neden böyle saçma birşey yapmış ki.

Böyle rezil bir hareket yapan insanın ağzı bozuk olmasına şaşırmadım doğrusu, bu kadınla konuşamazsınız bile çirkefe bağlar hemen. Çocuğunuzu onunla yalnız bırakmayın

buna ragmen en iyi babaanne anane bakar cocuga diyenler oldu onceki bu tarz konularda,

bir de kotu niyetli degil yazan arkadaslar var,

nasil bir iyi niyet barindirabilir su hareketler aklim almiyor.

Bırak onlara baktırmayı, onlardan korumak lazım.
Normal karşılayanlarda şaşırırdım.
Gerçek sapıklık ile kötü niyet barındırmayan bu davranış arasındaki farkı göremedim ben.

Ne psiko insanlar var hay allahım ya ne münasebet çocuktan önce sen onun memelerini görmek zorundamısın yani ıyy midem bulandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…