Kv ' nin bebeğimin yanında göğüslerini göstermesi

Şaka mı bunlar ya? Gerçekten midem bulandı. Ay inanamıyorum.
Bende suskun biriyim herşeye takılıp sorun çıkarmam ama 65 değil 100 yaşında olsun, resmen ağzına ederdim. Kovmak yanında sıfır kalırdı. Lütfen sizde böyle şeylere susmayın. Sapık kadın.

yahu nasil insanlar nasil bir hastalik nasil bir manyaklik. bi daha acarsa bak evladim orada porsumusu burada tazesi var tercih senin de....

Kızlar anlattıklarınızı okudukça şoklardan şoklara giriyorum. Nasıl susabilir siniz?? Benim kv bebeğimi "emzirmeye" kalksa, ki bu emzirme değil bildiğiniz memesini bebeğimin ağzına sokmak, sapıklık pislik, gerçekten evi inletirim. Onu annelik duygusuna bilmem ne duygusuna başların.
Şu an kendimi düşündüm de, hiç tanımadıkları bir benle karşılaşırlar. Bas bas yırtınırım valla, şiddete bile başvururum üzgünüm.
Allah'ım başıma getirmesin. Ne insanlar varmış

Ay ben bu konuyu epey okumadım şimdi ucundan baktım, benim ciddi meme emme fobim var, hiç ama hiç hoşuma gitmeyen tabiri caizse midemi bulandıran bir eylem , neden bilmiyorum ama öyle. Şimdi yazılanları okuyunca iyice midem kalktı, ne biçim yaşlılar var

Malesef bende yasadim bu durumu kv kisisi aynisini yapmisti bebegime.Emzirip emzirmedigini allah biliyordur (bir donem o bakti ben calisirken)ancak birkac kere sahit oldum gosterdigine.Ruh hastasi benim gozumde.Bebegimi benden kiskaniyordu o sebeple yaptigini dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…