Kv nin bilezik takmam icin ısrarı

=))) Bir daha ki sefere kuyumcu vitrini gibi gidin, o kadar abartın ki, on kilometre öteden ışıltınız gözlerini alsın, istediğine bin pişman olsun. O kadar altını nereden bulacağım derseniz, biraz da sahte altın takviyesi yapın işte. Kayınvalidenin isteği saçma tabi. Ne takıp takmayacağınız onu ilgilendirmez. Gösteriş yapmak için sizi kullanmaya çalışacak aklı sıra.

Bu mesele bizde de vardı. Her takmadığımda aynı mesele. Kv kişisi bir gün düğünde takmamışsın dedi bende zorunda mıyım dedim sert bir şekilde şok oldu bir daha ağzından t harfi çıkmadı

Başkaları rahatça etek giymiş ve üşümemiş olabilir, demek ki konu sahibi üşüyor. Ben de giyemem bu havada mesela. O bahsettiğiniz ince 8 denye çorap mı sıcak tutacak beni? Ayrıca abartmasak mı, ne alaka düğüne kotla gidilmez? Anayasanın değiştirilemez maddelerinden mi bu? Sanki Sait Halim Paşa Yalısı’nda baloya davet edildi kadın. Orta halli insanlarız, gittiğimiz düğünlerde iş çıkışı günlük kıyafetle gelen bir sürü davetli oluyor. Malum herkes gelinle damadın yakını olmuyor, işin gücün arasında bunlara kafa yormak zorunda değiller. Kot pantolon giyip üstündeki bluzu, altındaki ayakkabıyı, saçını, makyajını güzel ayarladıktan sonra bunda bozulacak bir durum yok.
Bu arada kayınvalidelerin normal zamanda takıp takmamasına aldırış etmeyip düğünlerde millet görsün diye gelinlerden özellikle bileziklerini takmasını istemesi adet değil gösteriş budalalığıdır. Maalesef böyle bir toplumuz.

Takmayin yahu, satsanizda satmasanizda bu kimseyi ilgilendirmiyor.
Siz esinize ve esinizin tarafina verdiginiz degeri iş cikisi yorgunlukla giderken zaten gostermissiniz.

Yani benm basima boyle birsey gelse takmazdim bende, ama kayinvalidem ole biri degil cok sukur.
Olsaydida tepkim agir olurdu sanirim..

Yahu ister takarım ister takmam bnim değilmi cnm sen kasaya köy bilenzikleri sorarlarsa bozdurdum dersin sinir oldum

Degil bilezik dogru duzgun taki takip makyaj yapan biri degilim.evlendigimizin 1.ayinda varmis dugun.Benden de rica ettiler.Elinden aldilar diye dusunurler dediler.Cehalete bakin.Bir defaya ozgu takarim bir daha da takmam dedim.Tamam dediler.Uzun sifon bir bluz giymistim gormeye bile tahammul edemedigim icin.

Hiç seviyesine düşme derim ben anneler gününe de hediye almazdim yerinde olsam kuru kuru tel de anneler günün kutlu olsun tmm bukadar yani ona fazlası değmez
4 yıldır zaten kutlamıyorum. Kutlamadığım için üzülüyormuş bu 5.yıl şerefine güzel bir kutlama yapayım dedim verdiği sahte bilezikle

Ne kına yaptım ne de bindallı giydim :) ben sade bir düğünle evlendim.. ben kendime yakışanı yaptığımı düşünüyorum, bizim düğünümüze geldiler dedi eşim, ben de davete icabet ettim. Budur. Illa abiye giyip altın takma zorunluluğum yok. Eşimin annesi diyip 4 senedir zaten her altın lafı açıldığında onu kırmadan anlatmaya çalışıyordum. Eşim olsa anneme bunu bile yapmaz. Kimse kendi gösteriş yapacak diye beni alet edemez.

Keşke buradaki kadınların da dertleri de böyle olsa tak gitsin be bacım ne olacak.

Teşekkürler. Olay düğüne pantolonla gitmem oldu ya şaşırıp kaldım yorumlara :) kv çok haklı canım. Kendi kızlarına böyle baskı yapılsa kaplan kesilecek hanımlar, soğuk havada niye elbise giymemişim derdine düştüler:))))) spor bir insanım, en son ne zaman elbise giydim hatırlamıyorum, her düğünde çok yakinimmiş gibi giyinip abartmak asıl yanlış olandır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…