Kv nin bilezik takmam icin ısrarı

Yerinizde olsam evde altın bulundurmazdim bozdurup bankaya hesaba para olarak yatırmak çok daha mantıklı hem takmayı da sevmiyormussunuz ne gerek var evde saklamaya benim bir alyansim var takmıyorum diye saklamaya gerek duymadım kimseyi de ilgilendirmez ayrıca bu nasıl bir dünya böyle herkes herkesin herşeyine karışır olmuş.

Satmaniz birikim yapmanız hatta hepsini tek gecede yemeniz bile kimseyi alakadar etmez ama arayıp rica etmiş bence takabilirdiniz . Ben de hiç sevmem altın takmayı takip gösteriş yapmayı falan ama eşim de kv kp beni gerçekten el üstünde tutuyor .kv de gelinj herkese güzel gösterişli görünsün ister benim güzel görünmem takip takistirmam onun hoşuna gider ama ben de bir o kadar sade takilirim. Kv giderken kesinlikle yanımda şık şeyler alırım takı setimi alırım eşimin aldığı saati vs takarım bunları takmaktan hoslandigim için değil kv mutlu olsun diye yapıyorum . Eğer beni rahatsız eden davranışları olsaydı çıkarcı bencil vs gibi belki bu isteğine tavır koyabilirdim ama beni her zaman düşünen bir kadının isteklerini de göz ardı etmek istemiyorum. Ben olsaydım ufak tefek biseyler takar suslenirdim

Biraz kv gönlünü yapmak kötü değil bilezik takabilirdın ne olacak kı arkadasların akrabaların yok orda sana “aaa kıroya bak” demezler, bazen sevmediğimiz şeyleride yapmalıyız bence, sen kazanırsın emin ol o da seni hoş etmeye çalışır

Beni çevrenin ne dediği değil kendi istediklerim ya da istemediklerim ilgilendiriyor.
Kv eşim ya da annem istiyor diye mutsuz olacağım bi şeyi yapmam. Tam tersi benim yaptıklarımla onlar mutlu olsun isterim.

Malesef öyle bir durum var bende yaşıyorum artık yoruldum resmen kuyumcu dükkanı gibi gezmek zorunda kaliyorum
Çünkü sürekli soruyorlar neden şu yüzüğü takmadin
O kolye nerde falan bende takiyorum napim
Ugrasmam

Benimki bayramlarda da takmamı istiyodu en son okadar şeyi nasıl takıyım ağırlık yapar üstümde dedim Yakın birinin düğünü olursa giderim onda da hasır takımım var onu takarım. Bu arada gerçekten o kafadaki büyükler inceliyolar.

Yüz verip de astar isteme olayı aynı böyle bisey işte.
O yüzden ben baştan hayır diyorum, dediğin gibi uğraşıyorum. Ama kv istiyor diye mutsuz olacağım birseyi yapmıyorum en azından.
Işimiz zor canım.

O zaman kendi takılarını taksınlar. Bizimkilerle uğraşmasınlar. Evlenirken her şeyi kendimiz yaptık, araba alınca ne derlermiş bilezikleri satıp aldılar diye, evet aynen öyle yaptım. Madem gocunuyorsunuz o zaman destek olsaydınız arabayı alırken biz de satmazdık dimi ama? Hem züğürt hem kibar.

düğüne kotla gidilmez bence. bu düğün sahibine ve kendinize gösterdiğiniz bir özen.
altına gelince... kasadaysa zaten zırt pırt gidip alamıyorsunuz (işyerinden izin almanız gerekiyor vs)

Aaa nasıl alırlar yani? O da ilginçmiş.

Bende düğün günü balayına giderken kolumdan çıkardım kv de bıraktım hala orda duruyor alamıyorum. Bizim evimiz güvenli değilmiş onların kasası varmış kapısı sağlammış vs vs. Sırf altınlarımı onlardan alabilmek için eşimi araba almaya ikna etmeye çalısıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…