- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Ben hevesimi aldım birazda sen tak hevesini al diyeceğimBencede yap anne bunlar cok moda sende biliyorsundur zaten de
Satmaniz birikim yapmanız hatta hepsini tek gecede yemeniz bile kimseyi alakadar etmez ama arayıp rica etmiş bence takabilirdiniz . Ben de hiç sevmem altın takmayı takip gösteriş yapmayı falan ama eşim de kv kp beni gerçekten el üstünde tutuyor .kv de gelinj herkese güzel gösterişli görünsün ister benim güzel görünmem takip takistirmam onun hoşuna gider ama ben de bir o kadar sade takilirim. Kv giderken kesinlikle yanımda şık şeyler alırım takı setimi alırım eşimin aldığı saati vs takarım bunları takmaktan hoslandigim için değil kv mutlu olsun diye yapıyorum . Eğer beni rahatsız eden davranışları olsaydı çıkarcı bencil vs gibi belki bu isteğine tavır koyabilirdim ama beni her zaman düşünen bir kadının isteklerini de göz ardı etmek istemiyorum. Ben olsaydım ufak tefek biseyler takar suslenirdimHanımlar cmt günü eşimin köyünde düğün vardı, işten çıktık yetiştik, gitmeden eşim bileziklerini takar mısın annem bugün telefonda rica etti dedi, ben de asla gösterişi sevmediğim için eşimi reddettim, senin kararın ben sadece ilettim dedi.
Köye gittik, kv hani bileziklerin nerde dedi, kot pantolonla gitmişim oraya, fazlasıyla sporum suanki tarzima gitmez hem ben takmayı sevmiyorum dedim, elbise bile giymedim, çok yakın bir akrabamız değil dedim, giyseydin o zaman dedi, bu havada gelmeyedebilirdik ama kırmamak için iş çıkışı gelip gönül yapmaya geldik dedim. Bundan sonrakilerde takarsın o zaman dedi. Kaç yılllık evliyiz hala aynı muhabbet takmadım takmayacağım. Bu ısrar niye arkadaşlar? Artık gitmemeyi düşünüyorum. Neymiş köydekiler ne dermiş sattılar mı derlermiş, yahu satsak kime ne? Konu mankeni miyim ben, valla sıkıldım artık. Ne yapmam gerekiyor, ne söylesem ısrarı devam ediyor.
Fikir istiyorum hanımlar. Teşekkür ederim.
Beni çevrenin ne dediği değil kendi istediklerim ya da istemediklerim ilgilendiriyor.Biraz kv gönlünü yapmak kötü değil bilezik takabilirdın ne olacak kı arkadasların akrabaların yok orda sana “aaa kıroya bak” demezler, bazen sevmediğimiz şeyleride yapmalıyız bence, sen kazanırsın emin ol o da seni hoş etmeye çalışır
OkBeni çevrenin ne dediği değil kendi istediklerim ya da istemediklerim ilgilendiriyor.
Kv eşim ya da annem istiyor diye mutsuz olacağım bi şeyi yapmam. Tam tersi benim yaptıklarımla onlar mutlu olsun isterim.
Benimki bayramlarda da takmamı istiyoduHanımlar cmt günü eşimin köyünde düğün vardı, işten çıktık yetiştik, gitmeden eşim bileziklerini takar mısın annem bugün telefonda rica etti dedi, ben de asla gösterişi sevmediğim için eşimi reddettim, senin kararın ben sadece ilettim dedi.
Köye gittik, kv hani bileziklerin nerde dedi, kot pantolonla gitmişim oraya, fazlasıyla sporum suanki tarzima gitmez hem ben takmayı sevmiyorum dedim, elbise bile giymedim, çok yakın bir akrabamız değil dedim, giyseydin o zaman dedi, bu havada gelmeyedebilirdik ama kırmamak için iş çıkışı gelip gönül yapmaya geldik dedim. Bundan sonrakilerde takarsın o zaman dedi. Kaç yılllık evliyiz hala aynı muhabbet takmadım takmayacağım. Bu ısrar niye arkadaşlar? Artık gitmemeyi düşünüyorum. Neymiş köydekiler ne dermiş sattılar mı derlermiş, yahu satsak kime ne? Konu mankeni miyim ben, valla sıkıldım artık. Ne yapmam gerekiyor, ne söylesem ısrarı devam ediyor.
Fikir istiyorum hanımlar. Teşekkür ederim.
Yüz verip de astar isteme olayı aynı böyle bisey işte.Malesef öyle bir durum var bende yaşıyorum artık yoruldum resmen kuyumcu dükkanı gibi gezmek zorunda kaliyorum
Çünkü sürekli soruyorlar neden şu yüzüğü takmadin
O kolye nerde falan bende takiyorum napim
Ugrasmam
O zaman kendi takılarını taksınlar. Bizimkilerle uğraşmasınlar. Evlenirken her şeyi kendimiz yaptık, araba alınca ne derlermiş bilezikleri satıp aldılar diye, evet aynen öyle yaptım. Madem gocunuyorsunuz o zaman destek olsaydınız arabayı alırken biz de satmazdık dimi ama? Hem züğürt hem kibar.Benimki bayramlarda da takmamı istiyoduen son okadar şeyi nasıl takıyım ağırlık yapar üstümde dedim Yakın birinin düğünü olursa giderim onda da hasır takımım var onu takarım. Bu arada gerçekten o kafadaki büyükler inceliyolar.
Ben de yapmasam da bankaya kasaya koyduk diyeceğim artık. Iyi fikir bu.Ben hepsini gram altın olarak banka hesabına yatırdım. Sorun filan kalmadı.
Onlar da benim düğünüme gayet spor geldikleri icin sorun yokTakını takma ama kotla da gidilmez böyle durumlarda :)
Hım tamam o halde :)Onlar da benim düğünüme gayet spor geldikleri icin sorun yokAyrıca köy düğünü dışarda yapılıyor, hava da soğuk, elbise giyip de üşütmek istemem
Valla artık bu yollara baş vuracağım galibaEve hırsız girdi. Bileziklerimi çaldı diye agla bence.
Aaa nasıl alırlar yani? O da ilginçmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?