Kv nin bilezik takmam icin ısrarı

Kız benim ki onuda vermedi ne kp ne kv birsey takmadi Bende onları takmıyorum daha iyi

boşa mı aldılar kız o kdar bileziği tak sende :) millet bulupta takamıyor sen bulmuşsun takmam diyorsun o zaman kelepçe kibar bir bilezik alsaydın :)

Sadece merakımdan soruyorum taksanız ne olurdu?

O kadında istiyor ki bu gelinim desin siz şıkır şıkır giyinin takın o da gururlanacak

Bunun nesi kötü

Yani Allah aşkına sadece anlamadığım için soruyorum taksanız neyiniz eksilirdi?

Ha bir de görgüsüzce falan denilmiş

O zaman düğününüz olurken deseydiniz ya altın görgüsüzlük ben İstemem bana altın almayın diye neden demediniz

Bilmiyorum bu kadarı fazla değil mi?
Taş atıp kolunuzu yoracağınız bir talep değil ki
Süslen altınlarını tak diyor ne var bunda
Vallahi anlamadım cidden ondan soruyorum

boşa mı aldılar kız o kdar bileziği tak sende :) millet bulupta takamıyor sen bulmuşsun takmam diyorsun o zaman kelepçe kibar bir bilezik alsaydın :)
Aldırırken görgüsüzlük olmuyormuş ki
Kv takmasını istediğinde oluyormuş görgüsüzlük

Satsanız ne olacak ki hayret bir şey...

Bozdurduk deyin geçin ya. Bir daha da tak demez. Ne garip istekler, 50 tane bileziğimiz olsa hepsini takacak mıyız? Sonuçta 45 tane taksan geri kalan 5 tanenin nereye gittiğini yine merak edecekler. Ne garip insanlar var.
Ben altınlarımızı en son düğünde gördüm. Kasanın karanlık derinliklerinde şu an.

Altın sadece takmak için alınmıyor sekerim :) en son iki tanesini araba alırken sattık, birikimin üstüne ekledik. Zaten evlenirken bir isteğim olmadı. Ikimiz de çalıştığımız için eyvallah etmedik. Kendileri istediler taktılar. O yüzden hayır anne onu değil bana bunu takin diyemezdim:)

Bu zamanda altın takıp gezmek mantıklı mı allah aşkına? Hırsızı var manyağı var. Kim neden bilsin ne kadar altınım var? Çıkarıp çıkarıp göstereceğim gelin beni soyun diye. Öyle geliyor bana vallahi. Kayınvalide millete hava atacak diye malımı canımı tehlikeye atamazdım ben.

Aldırır görgüsüzlük olmuyormuş ki
Kv takmasını istediğinde oluyormuş görgüsüzlük
Yok artık!
Çıkıp sokakta gezsin demiyor ki kv
Düğün bu
Düğünde herkes takar
Siz hiç düğüne gitmediniz mi
Görmediniz mi
Daha neler

Benim hayattaki amacım düğünlere gidip altın takarak hava atmak değil giderim çünkü benim düğünüme gelmiştir, davetiye vardır, takimi takar adetimi yapar dönerim. Bir başkası bundan zevk alır bense almam. O nasıl şıkır şıkır dolaşmaktan zevk alıyorsa ve ben buba karışmıyorsam o da bana karışmamalı. Kaldı ki eşim de karışmıyor bu konuda.

Bizim düğünlerde kimse takmaz. Ben kendi düğünümde bile takı töreninin hemen ardından çıkardım üzerimden. Kime neyi ispat etmeye çalışıyoruz ki? Altın takıyı seversin, aksesuar olarak takarsın o olur, ama sırf millete bak benim ne kadar altınım var diye göstermek için takmanın ne ahlak ne inanç anlayışımda yeri yok.

Valla benim 13 bilezik altin bile takmami istedi esim biliyordu alerjim vardi kolum kasindiriyordu dügünde alerji hapi alarak idare etmistim zar zor o bilezigin altinda kollarim kipkirmiziydi nokta nokta olarak felaket kasiniyordu, Allahtan esim müdahale etti karimin alerjisi var zorlama zatrn bankaya koyduk kimse karima tak tak demeyin üstüne de gitmeyin deyip konuyu kapattirdi

E taktırmalarına müsaade etmiyorsun da
Almalarına neden müsade ediyorsun
Demezler mi adama?

Almayın ne münasebet görgüsüzlük takmam ben deseydiniz
Ay düğün hediyesi alınan takıları üzerinde taşımak mecburimi sen ceyreklerinle falan mi geziyorsun. Altın kullanmayı sevmeyen birisi aman bana takmayın ben kullanmıyorum mu diyecek. Bunu kim dese zekasından şüphe duyar millet

Hayatımda hiç öyle altınla falan işim olmadı da. Köylü kadın sonuçta orada gelenekler böyleyse taksaydınız ne olacak ki? Gönlü olurdu.

Sadece ilk sayfadaki yorumları okudum da yani bu kadar inat edecek ne var. Değil bilezik, ömründe kolye, küpe, en sade bileklikleri bile takmayan bir insanım. Kayınvalidemse inanılmaz seviyor ve böyle bir beklentisi var. Ne zaman memleketlerine gitsem yanıma alıyorum, akraba ziyaretlerinde takıyorum, dalgasına fotoğraf çekinip annemlere atıyorum, kayınvalideme de kaybolursam beni şıngırtımdan bulursunuz diye takılıyorum. İş arkadaşlarım falan görseler muhtemelen aynı tepkileri verirler. Ne olmuş yani? Zaten gittiğim şunun şurasında senede kaç gün? Taksam ölür müyüm, ağırlık mı yapar? Keşke başka şeylerde bu kadar prensipli olsanız. Abartı geliyor bana bu, üzgünüm.

Haha... Ben de daha ilk nikâhlandım düğünüm bile olmamıştı. Kv 4 burma bileziği ve taki setini takmamı istemişti. Ben de kot pantolon deri ceketle ve o altınlarla motora binmiştim gizleyebildiğim kadar gizleyerek. Bi daha da ben sevmiyorum öyle şeyler diyip takmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…