- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.439
- 548
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Kac sene once canim?oy başıma gelenleeeerbenim bütün evim 16 bine tamamlandı mobilyası beyaz eşyası10 nedir diyosun sen nişan bohçası için
Alnından öpesim geldiAyrıca bende 3 ay sonra evleniyorum ama altın ile ilgili tek bir kelime etmedim. Sormadılar mi sordular tabii ama siz ne kadarı uygun görüyorsanız o olsun ben sadece mutluluk istiyorum diyorum. Bu yüzden de inanin nisanlimin ailesi bana çok saygı duyuyor. Size de tavsiye ederim ..
Yanioy başıma gelenleeeerbenim bütün evim 16 bine tamamlandı mobilyası beyaz eşyası10 nedir diyosun sen nişan bohçası için
4 sene noldu kiKac sene once canim?
Bunu bende düşünüyorum zaman zaman =)))
Bir tek alyans aldık
Tüm eşyaları da ben aldım =))
İkimizinde anası babası yok diye eşime de bohça yaptım =))))
Çil çil altında verseler
Annesine seni her an kesebilirim diyen adamla evlenmem ben
İçimin yağları erimez yani ohhh altın almazsa oğlu da böyle der diye, beni de doğrar bu psikopat der kaçarım
Ben hep oyle soyledim hicbir zaman aileni birak demedim ama bana hakaret boyutunda davrandiktan sonra istersen gel burda yasariz dedim ama hicbir zaman aileni sil demedim. Ama bu anne baba silinmesin de ne yapsin! Cocugunun hayatini kararttilar.
4sene once 16bin az degil bence.4 sene noldu ki
ha nisan alışverişine 10 bin az ama4sene once 16bin az degil bence.
Altinlar olmasa cok bile. Ama altinlar varken en az 15bin alicakti yanina.ha nisan alışverişine 10 bin az ama
5000Altinlar olmasa cok bile. Ama altinlar varken en az 15bin alicakti yanina.
Ama bu anne baba silinmesin de ne yapsin! Cocugunun hayatini kararttilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?