Kv nin torun sevdası

öyle mi? sanki mama verilince su verilir gibi kalmış aklımda. ben ilk 6 ay sadece emzirdiğim için çok hakim değilim. uzunda zaman oldu

öyle mi? sanki mama verilince su verilir gibi kalmış aklımda. ben ilk 6 ay sadece emzirdiğim için çok hakim değilim. uzunda zaman oldu
Ole canim hatta ek gidaya gectigimiz zaman bile mama vermeye devam ettigimiz icin dr muz verme dedi ama kasik kasik verdim yinede hem yaza denk geldigi icin hemde ek gidaya gecis yaptigim icin ne guzel cok sanslisiniz emzirmek gibisi yoktur tabikide

benim eşim olsa annem nede çok seviyor torununu diye gözünden kalpler çıka çıka mutlu olurdu
Eşinin kapağı fırtatıp çıkmasını anlamadım çok fazla değil mi tepkisi?
Kv de de baya yüzsüz biri belli sanki kötü niyetli değil gibi geldi bana böyle apır sapır konuşan-davranan biri gibi

kırkı çıkmayan bebeğe su mu içiriyorsunuz?

kv de dediğin kişi bebeğin babaannesi.

belirli aralıklarla görüyorsa özeniyor olabilir

ben garip birsey görmedim sanki komsudan bahsediyor gibi bahsetmıssınız

Tersleyip küstüreceksiniz, ne var bunda milyonlarca gelin yapıyor

Çalışıyorum sen bak deseniz bir sürü minnet ederdi kesin :) şimdi kıymete bindirmiş.. ne kadar ayıp annesi varken o kadar küçük bebeğe müdahale edilir mi

Valla kul hakkından korkarım yapmam allahta yapmayı nasıp etmesın. Kvlerın yapmadıgı sey kalmıyo gelınlere sonra afedersin kıcı dara dusunce gel bana bak. Ne vıcdan bırakıyolar ne merhamet.

kucuk bebek sevilir, hemde cooook! 8 sene sonra evimizde yeniden bir bebek var, Allah gelinimizden ve kardesimden bin kere razi olsun, kucaktan kucaga geziyo, herkes seviyo, bi annem veriyo mamasini bi ablam, bi ben degistiriyorum altini bi annem, gelinimizde oyle rahat davraniyor ki.

Rahat olun. Seviyor kadin iste. Degistirsin ne olmus ki.

Ay bu ne ya?
Valla bir dellendim mi kilitlerim bebekle kendimi odaya gidene kadar çıkmam.

Nasıl tahammül edip bir şey diyemiyorsunuz anlamıyorum bu dengesizlere?
O kim ki benim bebeğimi benden kaçıracak? Lohusa cinnetine geç kalmışsınız..
Dikkat edin yalnızken emzirmeye bile kalkar bu..

Nasıl o kadın yüzünden. Sen karışma sütüm var bu çocuk benden beslencek, çirkeflik yaparsanız oğlunu da boşar çocuğumu alır giderim diye ortalığı bi karıştırsaydınız ya. Kaynanam da bu defa tuzlayalım kokmasın diye tutturdu hayır dedikçe. En sonunda oğlunu iyi tuzlayamamışın heralde duş almazsa kokusu etrafı deviriyo dedim de sustu. Evladınız söz konusu nasıl sessiz kalıyosunuz ya? Dangalak kadın haftada 1 bile fazla ona.

Öyle valla sorma aynı şeyler ya tuzlayacagim dedi durdu yok desemde tuzlu suyla sildi her yeri isilik oldu yavrumun şükür o günleri atlattık ama hala dil uzatıyor çoğu şeye ama aldırmıyorum artık

Öyle valla sorma aynı şeyler ya tuzlayacagim dedi durdu yok desemde tuzlu suyla sildi her yeri isilik oldu yavrumun şükür o günleri atlattık ama hala dil uzatıyor çoğu şeye ama aldırmıyorum artık
gerektiği yerde haddini bildirin, istemediğiniz şeye izin vermeyin. Bende saygımı hiç bozmadım bana yapılan onca terbiyesizlik karşısında bile. Ama oğullarım söz konusuysa korksunlar benden

gerektiği yerde haddini bildirin, istemediğiniz şeye izin vermeyin. Bende saygımı hiç bozmadım bana yapılan onca terbiyesizlik karşısında bile. Ama oğullarım söz konusuysa korksunlar benden
Allah bağışlasın canım öyle olmak gerekmiş onu öğrendim :)

Evet iste cocukla fazla ilgilenmenin neresinin kotu oldugunu hic anlamiyorum

Syyu az da olsa verin dediler ama vermemem gerek galiba :/
Evet hic normal degil canim ise yaradigi fln da yok zaten ustunu degistirir kiyafetleri cikardigi yerde birakir altini degistirir bez ortaya atilir tek derdi cocugu kurcalamak oyuncak sanki
Ay guldurdun beni ya :)

Allah peygamber sabri vermis diecektim bu kadar eziyete kovar insan evinden ruh hastasiymis tam

Okurken öyle üzüldüm ki henüz bebeğim yok ama kv aynı huylara sahip biri . Geleceğimi gördüm .
Umarım sizin için her şey daha güzel olur yeni bir hayata başlarsınız kaybettiğiniz o güzel yıllarınızı daha güzelleriyle telafi edersiniz .
Boşanmanıza sebep olanlar da vicdanıyla kahrolsun...

Bebege su vermeyin lutfen 6 ay boyunca. 5.ayda ek gidaya baslamak zorunda kaldik mama icmedigi icin. O zaman bile doktor su ver, fakat su ile karnini doyurmasin. Kilo alimini etkiler dedi. Agzi islanacak kadar verdim hep. Su an sut mama sivi besleniyor zaten suya gerek yok.

Allah peygamber sabri vermis diecektim bu kadar eziyete kovar insan evinden ruh hastasiymis tam
Ev kayinvalidemlerindi. Zaten o yuzden yaptılar kanaatindeyim. Bedava evimizde oturuyorlar diye(gerci biz de kendimize ev almayıp kayinvalidemlere sıfır ev aldik memleketten.ama boyle düşünmüyorlar biz ölünce sizin cocuklara kalacak diyorlar.iyi de ben cocuga kalacak diye size ev almak istedim mi bakalım,yeni evin sefasını sen sürdün yeni gelin gibi)
Esim de hep nankorsun diye diye sindirmeye çalıştı beni, çocuklarımıza bedava bakılıyor daha ne istiyorsun diye.. esime hak vermek icin aptal olmak lazim,ama adam görmüyor.
Iyi de cocuklarimi krese verip ev alip taksit ödeseydik yine ayni para çıkacaktı cebimizden,hem de ayrı hayatımız olurdu.
Zaten bu sebepten bosaniyoruz suan.
Esim sirtini ailesine yasladığı icin göze almadı ayri eve cikmayi,kendinde o gücü göremedi, o yuzden hep annem de annem dedi.. hiç bana hak vermedi.
Simdi cocuklarimi alip ailemin yanina taşınıyorum.. ana ogul otursunlar beraber!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…