- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben evlendigimde bizimde dil problemimiz vardi.Ben buyuk sehirde kayinvalide kucuk bir kasabada oturuyordu.Birgun bir kaset doldurup esime gondermisti.Esim cok rahatlikla yanimda dinledi.Ne dediginin birtek kelimesini anlamamistim.Ondan sonra esimin bana tavirlari cok kotu sekilde degismis ve hic duzelmedi bugune kadararkadaşlarla bu konuyu tartıştık sizinde görüşlerinizi merak ettim sizce kv nin türkçe bilmemesi artı mıdır eksi mi daha öncede söylemiştim erkek arkadaşım kürt annesi hiç türkçe bilmiyo arkadaşlarmda çok şanslısın kv dırdırı olmaz diyolar
Valla zor olur ama büyük sorun olmaz. Zamanla sen biraz kürtçe öğrenirsin kayınvalide biraz türkçe öğrenir iletişim olur yanı.
Ben super türkçe öğrenecek demedim ki ama türk gelini olacak illa ki çat pat öğrenirler birbirlerinden.bu yasa kadar ögrenmemis türk gelini var diye mi ögrencek :) bu ihtimali unut bence.. gelin hanimin kürtce ögrenmesi daha ihtimal dahilinde.
o değilde kültür farkını düşündünmü? o daha çok sorun bencearkadaşlarla bu konuyu tartıştık sizinde görüşlerinizi merak ettim sizce kv nin türkçe bilmemesi artı mıdır eksi mi daha öncede söylemiştim erkek arkadaşım kürt annesi hiç türkçe bilmiyo arkadaşlarmda çok şanslısın kv dırdırı olmaz diyolar
Daha önce anlamadığı bir dilde dır dıra maruz kalmamış bir üyenin çelişkileri.arkadaşlarla bu konuyu tartıştık sizinde görüşlerinizi merak ettim sizce kv nin türkçe bilmemesi artı mıdır eksi mi daha öncede söylemiştim erkek arkadaşım kürt annesi hiç türkçe bilmiyo arkadaşlarmda çok şanslısın kv dırdırı olmaz diyolar
bırak Kürtçe konuşmasını bilmiyorsa bile her türlü Türkçeden anlıyordur o ,ama hepsini geçtim kaynanaların evrensel bir dili vardır iki el hareketiyle bile alaşağı edebilirler..bence dile çok takılma derimarkadaşlarla bu konuyu tartıştık sizinde görüşlerinizi merak ettim sizce kv nin türkçe bilmemesi artı mıdır eksi mi daha öncede söylemiştim erkek arkadaşım kürt annesi hiç türkçe bilmiyo arkadaşlarmda çok şanslısın kv dırdırı olmaz diyolar