Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim annem de yaşlı ve tek başına yaşıyor. Senede 2 kere benim olduğum şehire gelir 1 ay kalir. Eşim böyle düşünse çok üzülürüm. Evinize duzeninize de karismiyormus gelsin kalsın ne olacakCanım 25 benim çabalarınla inmiş hali. Eskiden aylarca kaliyordu, ben yillar ıçinde tavrımı bellu edince indi 25 e. Rahatız etmez ama evde sürekli birinin olması, ne özel hayat kalıyor ne bişey. Hiç uzun yatiya misafir aldınız mı? O zaman anlarsınız.
Yahu insan kendi annesini istemez 25 gün keyfii olarak25 cok da uzun degilmis. Ben aylarca kaliyor sandim. Sizi biraz dar gonullu gordum. Varligi neden rahatsiz ediyor? Evliliginizi mi karistiriyor?
Sokaktan vatandaşı almiyorsunuz eve aldığın kişi kocanın annesi. İlerde seni de istemeyecek çocukların. Bunu hatırlarsın hiç rahatsız etmezsin tamam mı!Canım 25 benim çabalarınla inmiş hali. Eskiden aylarca kaliyordu, ben yillar ıçinde tavrımı bellu edince indi 25 e. Rahatız etmez ama evde sürekli birinin olması, ne özel hayat kalıyor ne bişey. Hiç uzun yatiya misafir aldınız mı? O zaman anlarsınız.
Taabi canım sanki oğulları kalkıp bir tas su veriyorlar analarına, lafa gelince gelinin emekleri yok oluveriyor, oğlum bakıyor diyorlar.Çünkü sen gelinsin !!!
Hizmet etmekle sorumlusun !!!
Kizinin huzurunu niye bozsun !!!
Orada damat var !!!
Sen kimsin ki onun gozunde !!!
Kadin oğlunun evine geliyor !!!
Dikkat çekiyorum oglununnnnnnnnnnnnn!!!!!
en gıcık oldugum durum buTaabi canım sanki oğulları kalkıp bir tas su veriyorlar analarına, lafa gelince gelinin emekleri yok oluveriyor, oğlum bakıyor diyorlar.
25 gün başkasını evinde. Insan hiç mi daralmaz? Ben iki günden fazla başkasının evinde zoraki durum olmayınca kalamıyorum. Hani aslında 25 gün o kadar uzun değilde, ama başkasının evinde o kadar duramam.
Burda sorun zaten 25 gün değil. Esinizin size saygısızca "işime karışma" demesi. Sanki yemeğini, temizligini şunu bunu erkekler yapıyor. Ve insan evde başkası olunca bu anne veya kayınvalide olsun fark etmez otomatik olarak düzenini değiştirmek zorunda kalıyor. Hani esini seversin, katlanırsin. Ama eşin sana mecbumusun gibi davranıyorsa o zaman insanın içinden yapmasi da gelmez.. Esinizin bunu anlaması lazım.
Evet zor bir şey ona bir şey diyemem.Benim kayınvalidem aynı sehirdeyiz bazen gelir 2-3 gün kalir.Bir kere geliyormuş.İdare etmenin yollarını bulun bence..Canım 25 benim çabalarınla inmiş hali. Eskiden aylarca kaliyordu, ben yillar ıçinde tavrımı bellu edince indi 25 e. Rahatız etmez ama evde sürekli birinin olması, ne özel hayat kalıyor ne bişey. Hiç uzun yatiya misafir aldınız mı? O zaman anlarsınız.
Oglunuz varsa ilerde evine hicccc gitmezsiniz sizin zihniyetinizdeki gelininiz de cok huzurlu olur. Sakin rahatsiz etmeyin ilerdeen gıcık oldugum durum bu
Kayınvalide damattan birşey beklemez
Ama kaynana gelını hizmetcı sanıyor
Bunu erkek anlamıyor
Kendı annene gulegule gıdıyorsun
Benim anneme gıtmek ıstemıyorsun diyor
Senin annede rahat bıraksın gıdeyım
Yalnız kalınca anlarızBir de su sacma degil mi ya, canim sıkıldı deyip tatile baskasinin evine gitmek. Ev iste yani kendi evinde ne yapiyorsan orada da onu yapiyorsun. Ozlediysen 1 hafta dur git.