Canım ona çok kızıyor. bana söyle gerekirse annemle asla konuşma diyor.Burada o kadar çok yazdım ki bunu. Analarını bacılarını kocalarınıza şikayet etmeyiiiiinnnn...
Derdiniz kiminleyse onunla çözün. Koruma altına alınmayı beklemeyin.
Canım ona çok kızıyor. bana söyle gerekirse annemle asla konuşma diyor.
Ben sadece bu örneği verdim. fanila bedenini vs de babasına soruyor. Maksat bana sormuyor yaniE o zaman kızmaya ne hakkı var?
Gerçi Siz bu çocuk mevzusunu fazla büyütüyorsunuz. Yani babaannesi yemekhanede yesin dese ne olur, Ne var bunda? Neden sürekli çocuğunuzu elinizden alacaklar gibi davranıyorsunuz?
Ben sadece bu örneği verdim. fanila bedenini vs de babasına soruyor. Maksat bana sormuyor yani
kp yok. Özgür yaşıyor kendisi.E sormasın sen de onu adam yerine koyma oturmaya vs gideceğiniz zaman kp i ara sor
Hayatım adabı maseret kuralı vardır dimi geçmiş olsun denir bütün günü hastanede geçmiş birine. Merhaba bile demedi. okadar görmezden geldi yani.Sonuçta torunuyla ilgili mevzuyu oğluyla konuşuyor. Kendi oğluna iletiyor. Sıra size gelince anne yerine koyupta muhattap almazsınız kvyi. Aynısını kv yapınca da kızarsınız.
erkekeler dengesizdir hem öyle derşer heö öyle yapaylar. sen esinden habersiz kv ne deCanım ona çok kızıyor. bana söyle gerekirse annemle asla konuşma diyor.
Haklısın... zamanında aynı hataya defalarca düşmüşlüğüm varBurada o kadar çok yazdım ki bunu. Analarını bacılarını kocalarınıza şikayet etmeyiiiiinnnn...
Derdiniz kiminleyse onunla çözün. Koruma altına alınmayı beklemeyin.
Çok doğru tespitTakıntı yapmışsınız iyice kayınvalideyi.
Size sorsa ne olacak, babasına sorsa ne olacak?
Veya yemekhanede yesin demesiyle gidip yazdıracak mısınız?
Her şeyi önemsemeyin bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?