• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv nin yaptığı ve eşim

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Kızlar çok konu açtım üstütste farkınızdır ama yanlış bişey mi yaptım biri bişey desin allah rızası için. kv başka şehirde oturuyor ama 3 4 aydır kardeşlerinde vs kalıyor aynı şehirde. bende 3 hafta kaldı bir kardeşiyle ben surat etmeye başlayınca diğer kardeşine gittiler. sömestr tatili için de oğlumu istediler verdim kalıyor 4 gündür orada. neyse. bu arada ms hastasıyım ben tedaviden dönüşte eşimle ugrayalım dedik.benim kv benden gittikten beri hiç muhattap oluyor benimle güya çovuk üzerinden benimle konuşmalar falan. bu gün de eşime diyorki : oğlanın okulunda yemekhaneyle konuş oradan yesin. yani bir kabul edemediki bu işler anneden sorulur. çok sinirlendim bişey demedim ama kalkmak istedim yorgunum vs dedim.
arabada eşime dedim neden izin veriyorsun böyle bişeye. orada demen lazımki bu işlere annesi bakıyor. yanlışmı arkadaşlar? ben rahatsızlığımı dile getirdim işte. annesine bişey demedim kendisine dedim. arayı sen ayarlamalısın diye.
vay efendim kimse onu düşünmüyormuş o napsınmış. biri annesi biri karısıymış. şimdi konuşmuyor benimle başka odaya gitti oturuyor.
siz tarafsız gözle bana dpğrumu yaptım söylermisiniz? birde şimdi tavrım ne olsun sizce?

Burada o kadar çok yazdım ki bunu. Analarını bacılarını kocalarınıza şikayet etmeyiiiiinnnn...

Derdiniz kiminleyse onunla çözün. Koruma altına alınmayı beklemeyin.
Canım ona çok kızıyor. bana söyle gerekirse annemle asla konuşma diyor.

Canım ona çok kızıyor. bana söyle gerekirse annemle asla konuşma diyor.

E o zaman kızmaya ne hakkı var?

Gerçi Siz bu çocuk mevzusunu fazla büyütüyorsunuz. Yani babaannesi yemekhanede yesin dese ne olur, Ne var bunda? Neden sürekli çocuğunuzu elinizden alacaklar gibi davranıyorsunuz?

E o zaman kızmaya ne hakkı var?

Gerçi Siz bu çocuk mevzusunu fazla büyütüyorsunuz. Yani babaannesi yemekhanede yesin dese ne olur, Ne var bunda? Neden sürekli çocuğunuzu elinizden alacaklar gibi davranıyorsunuz?
Ben sadece bu örneği verdim. fanila bedenini vs de babasına soruyor. Maksat bana sormuyor yani

Sonuçta torunuyla ilgili mevzuyu oğluyla konuşuyor. Kendi oğluna iletiyor. Sıra size gelince anne yerine koyupta muhattap almazsınız kvyi. Aynısını kv yapınca da kızarsınız.

Sonuçta torunuyla ilgili mevzuyu oğluyla konuşuyor. Kendi oğluna iletiyor. Sıra size gelince anne yerine koyupta muhattap almazsınız kvyi. Aynısını kv yapınca da kızarsınız.
Hayatım adabı maseret kuralı vardır dimi geçmiş olsun denir bütün günü hastanede geçmiş birine. Merhaba bile demedi. okadar görmezden geldi yani.

Seni muhattap alsin istiyorsan muhattap olmaya mecbur birak o zaman kadini. Al oglunu yanindan, yollama bi daha, esine de tembihle benden izin alinacak diye. Bak bakalim selam vermemezlik edebiliyor mu. Boyle insanlari bazi seylere mecbur birakacaksin yoksa daha cook dert edinirsin kendine. O senin suyuna gitmiyor mu? Sen de onunkine gitme. Esinin tepkisi de fazla olmus biraz, boyle bir sey yuzunden baska odada vakit gecirecekse ohoooo

arada kalmasın diye siz konuşun
ama konu çok basit geldi
annesiyle konuşurken muhattap olmak istemez gibi annesiyle konuş olur mu hiç?
bu konuyu gereksiz yere tartışmışsınız

ama probleminiz var ise eşinize değil annesine söyleyin
eşiniz arayı yapmıyorsa söylense de birşey demeyin ama bildiğinizi okuyun ama eşinizle tartışmalardan kaçınarak

ayrıca çocuğunzu da bu kadar uzun göndermeyin 1 hafta karakter deiştirmesine yetiyor o yaşta çocuklar için
karşı aileyi de düşünün çocuğunuzu yük olmasın diye göndermeyin
kadın kendi evinde değil başkasının evinde bakıyor bu yüzden onun istmesi birşeyi değiştirmez

Zorla götürüp yemekhaneden yedirtmeyecek ya eşinize, he deyin geçin niye arabada bunun için kavga ediyorsunuz ki? Hayat böyle çok zor geçer sizin için. Olayı şirket işine döndürmüşsünüz bu benim görev tanımıma giriyor nasıl bana sorulmaz gibi. Eşinizle kendi aranızda anlaşıyorsanız bu konularda kv ne derse desin boşverin.

Takıntı yapmışsınız iyice kayınvalideyi.

Size sorsa ne olacak, babasına sorsa ne olacak?
Veya yemekhanede yesin demesiyle gidip yazdıracak mısınız?

Her şeyi önemsemeyin bu kadar.

Takıntı yapmışsınız iyice kayınvalideyi.

Size sorsa ne olacak, babasına sorsa ne olacak?
Veya yemekhanede yesin demesiyle gidip yazdıracak mısınız?

Her şeyi önemsemeyin bu kadar.
Çok doğru tespit kahvetelvesi kahvetelvesi takıntı yaptım fena. bunu aşmam gerekiyor. yoksa doğru karar veremiyorum eşimle aram bozuluyor. yipratiyor evliliği. .

Back
X