- 19 Kasım 2021
- 121
- 42
- 18
- 36
- Konu Sahibi Biranolsun
-
Birlikte yaşamak daha zor. Bence sevinmeniz gerekirArkadaşlar merhaba esimin ailsiyle birlikte yaşıyorum bn 7 senedir önceki konularimdan bahsetmisimdir sorun şu 3 ay oldu bm doğum yapalı 4 yaşında da bir oğlum var kv kp yasin köyde kalıyorlar dogumum yaza rant gelmişti bu arada sezaryen oldu dogumum 4 gün çok zorlandım kayinvaldem köyde iş var diye gelemedi doğumumda kız kardeşim gelip gitti bi kaç gün neyse asıl asıl sorun köyde iş güç bitmesine rağmen kayinvaldem bebek oldu olalı 2 kere geldi bir gün durup gitti şuan kp haftanın hergünü burda onunla birlikte bile gelmiyor insan bi gelinim doğum yaptı iki çocukla zorlanir diye düşünmüyor birde büyük oğlum 10 gün ishal kusma yaşadı çok zorlandım bunu bilmesine rağmen gene gelmedi bi kaç gunlugune de olsa yanlış mı düşünüyorum bana faydası çok olmaz ama genede düşünse daha çok mutlu olurdum yapamasa bile yardimi gene dokunurdu kuruntumu yapıyorum bilemiyorum bu konuda
Adamın kendi evi olduğu için olabilir mi?Kp neden cocuklu gelinin evine eşi olamadan geliyor onu anlamadim ama bence kv nin gelmedigi daha iyi degil mi...neden yardim bekliyorsun bırak gelmesinde etmesinde kendin başa çıkmalısin evinle ve cocuklarinla yeri geldiginde yüzu olmaz işte size ...beklentide olmayin yardim etmek zorunda da değil zaten
Köyde kaliyorlar miş ya kizz ben öle anladim ..o zman kendi evine kaynana nie gelmiyo ki ilginçAdamın kendi evi olduğu için olabilir mi?
Gelin kaynana evine yerleşmiş. Kaynanalar da yazın köyde kalıyorlarmış. Kış olmuş kayınpeder gelmiş kaynana gelmemiş. Muhtemelen çocukları kafası kaldırmıyor kadının, kaçıyor.Köyde kaliyorlar miş ya kizz ben öle anladim ..o zman kendi evine kaynana nie gelmiyo ki ilginç
Niye size yardım etme yükümlülüğü varmış gibi davranıyorsunuz?zaten bu zamana kadar yardımı olmadi canım hicbir konuda büyük oğlumda da öyle yanasmazdi hiç bakmaya ondan soğumak istemiyorum aslında aynı evin içinde yaşamaya mecburum yanlış anlaşılmasın maddi olarak bağımlı değiliz onlara ama eşim kesinlikle ayrılmak istemiyor zamanında çok uğraştım ayrılmak için ama boşanma aşamasına bile gelmiştimyardimi olmasa bile doğru iyi niyetiyle gelmedim kizim deyip bisyler söylese yumusarim bn öylede yapmıyor böyel dünya umrunda degil hallerine sınır oluyorum
Kisin koydalar canım yazım beraber kalıyoruz bn onların evrime gelin gelmiştim 5 sene öyle yaşadım 2 senedir başka eve çıktık yani baştan duzen yaptım herşeyi yeniledim onum evine dair bir eşya bile yok evimdeKöyde kaliyorlar miş ya kizz ben öle anladim ..o zman kendi evine kaynana nie gelmiyo ki ilginç
Öyle bir mecburuyeti yok tabi ama ayrı yasasak anlarım biz birlikte yaşıyoruz düşünmesini beklerdim ne bilimNiye size yardım etme yükümlülüğü varmış gibi davranıyorsunuz?
Yaz aylarinda köye gidiyorlardır havalar köylerde ve yaylalarda serin olur yaşlılar genelde sıcağa dayanamayıp oralara giderler...Köyde kaliyorlar miş ya kizz ben öle anladim ..o zman kendi evine kaynana nie gelmiyo ki ilginç
Mecburiyeti olmadığını kabul ediyorsanız yapmadığı için kızıp kırılmaya hakkınız olmadığını da anlamanız gerekir.Öyle bir mecburuyeti yok tabi ama ayrı yasasak anlarım biz birlikte yaşıyoruz düşünmesini beklerdim ne bilim
Seviniyorum da mecburu anlasiyoruz evin içinde ona kalsa o beni idare ediyor bana kalsa bn onu büyük kavgalarımız dilan olmuyor ama gün icinde atismalarmiz oluyorBirlikte yaşamak daha zor. Bence sevinmeniz gerekir
Kesinlikle canım aklımdan bile geçmedi böyle bişy sadece bi dusunmesini istiyorum iyi niyetini görmek istiyorum zaten zor isinan biriyim birine böyle umursamaz oldukça bn daha çok soguyirumkv ile oturuyorum dur şu kv ye güveneyim diye çocuk yapmadığınızı farz etmek istiyorum..
Söyle diyeyim canım aynı evin içinde elini sıcak sudan soğuk suyu dokunirmayan biriyim her işimi kendim yaparım yemeginide yaparım temizligimide cocukalrimida bakarım ondan zerre umudum olmadi bn gelinlik mazofemi yaparken o niye düşünmüyor biziMecburiyeti olmadığını kabul ediyorsanız yapmadığı için kızıp kırılmaya hakkınız olmadığını da anlamanız gerekir.
Aynı şeyleri söylüyorsunuz, aynı şeyleri söyleyeceğim. Kısır döngüye girdik.Söyle diyeyim canım aynı evin içinde elini sıcak sudan soğuk suyu dokunirmayan biriyim her işimi kendim yaparım yemeginide yaparım temizligimide cocukalrimida bakarım ondan zerre umudum olmadi bn gelinlik mazofemi yaparken o niye düşünmüyor bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?