Kv niye boyle yapiyor

E eşi de kabahatli evde olduğu zamanlarda tabi ki yardım edecek ama hani işe gider evde olmadığı vakitler olur öyle zamanlarda desteğe ihtiyaç duyar vs. O sebeple aile bireylerinden gelmesini istediği desteği ben yadırgamadım yani. Geçici durumlar bunlar. Süreklilik arz eden beklentiler değildir bence.

Ev konusu muallak zaten, bir üye kendi evine çıkmış demiş bilemiyorum öyle ya da böyle, bu yazdıklarım kimin kimde kaldığından bağımsız düşüncelerim zaten.

Ama adamın evi ya hani. Kışı evinde geçirmek istemesinden daha doğal ne olabilir.
Konu sahibide alsın çocuklarını kendine ev kursun milletin evine çöküp sürekli doğurmasın.
milletin evinde değil kendi kurduğu evde buna rağmen kışın gelip oraya çöken eşinin ailesi zaten birde üstüne lohusa kadını rahat bırakmayacak bir kayınbaba var . Evet konu sahibi boşanmalıydı ama belli ki boşanmaya cesaret edememiş bu ailenin pisliğini temizliyor kışın hizmet ediyor "insan olan " gelir zor anında gelinine yardım eder kayınbabayı da eve sokmaz dedim ya en önemli şey "insan olmak" ..Böyle varlıkların elbet birgün yaptıklarını çekeceklerini düşünüyorum. Kocası boşanmayı bile öne sürdüğüne göre beraber yaşamayı isteyen ailesi yoksa çoktan rahat bırakırlardı keşke bu ülkedeki her kadın boşanma cesaretine imkanına desteğine sahip olsa ama bazen hepsinin olmuyor işte tek çaresi "ölmelerini beklemek "

Ya bu kv kp evinde kalmak ne zaman onların evine çökmek oldu. Hala Türkiye nin bazı kesimlerinde ısrarla gelini aynı evin içine almak var ve bu zihniyetteki insanlar Türkiye nin her yerinde var. Hala var ve zihniyet ne kadar değişse de çok uzun bir zaman olmaya da devam edecek.

Herkes tek başına bakabileceği kadar çocuk yapmalı. Yardımı da çocuğun babasından beklemeli gerektiğinde. Kayınvalideyi ilgilendiren bişey görmedim konunuzda.
Yine bizi aynı kişiler beğenmemiş. Bu da bizi daha da birbirimize yakınlaştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…