Kv niye boyle yapiyor

kız ne güldürdün beni ona guv3nip cocuk yaparmiyim kadın zaten kendine zor bakiyor sadece dusunm3sini isterdim bzii

Kimsenin size yardım etme, sizi düşünme zorunluluğu yokki beklentiye girmeyin. Yardmi eşinizden isteyin. Keşke boşanma aşamasına geldiginizde bosansaydiniz böyle bir arada hayatmi çekilir ki birde ikinci çocugu yapmışsınız. İşiniz zor ama siz tercih etmişsiniz

Kayınvalideden yardım beklemenize neden tepki veriyorlar anlamadım ben. Tabiki bekleyeceksiniz. Aynı evi doğal olarak aynı hayatı paylaşıyorsunuz. Sizi kendi evine mecbur eden onlar. İstese oğluna evinizi ayırın derdi. Demediğine göre al gülüm ver gülüm durumu olacak mecburen. O evin tüm yükünü size bırakırken iyi ama siz sadece torununa baksa yeter derken mi kötü

Birçok kv gelini rahat etsin diye bir kaygı taşımaz hatta gelin bin beter olsun diye uğraşır, hiçbirşey beklemeyin ve hicbir fedakarlıkta yapmayın , beklentiyi bırakın yükünüzü kendiniz taşıyın derim...
Kv nin hicbir mecburiyeti yok yani

Sorumluluk almak ,bebek bakmak istemiyordur ,en doğal hakkı, yapsa da yapmasa da ne diyebiliriz ki ,kendi tercihi

Birlik yaşıyor olsam kayinvalideme bebeğimi atmak istemem. Zaten o da cocuk büyütmüş zamaninda yaşı almış gitmiş dinlensin. Yardim isteyeceğim zaman isterim müsait değildir istemiyordur yine sorun etmem

Söyle söyliyim: Sezeryan dogumdan sonra insan komsuna gidip yardim eder ihtiyaci olsa. Kaldiki siz gelin kayinvalide ayni evde yasiyorsunuz. Insan gercekten ufak tefek yardim edebilir aile icinde. Yok kimse kimseye yardim da etmeyecekse o zaman beraber yasamanin anlami da yok. Herkes kendi evinde mutlu olsun..ben bir kere ilk oglum bebekken öyle bir hastalandim ki. Gündüz iyiken aksama resmen yerde yattim, kalkamadim yerinden. Ailem gelip oglumu ve beni aldi ve bize bakti. Esimde ayni hastalandi bir gün sonra ona da baktilar yani kisacasi aile birbirinin zor gününde el ele verir. Bende herhangi bir durumda yardima kosarim. Normal olan budur. Kadinin gercekten isi var mi yok mu belli degil, ama insan bir sorar bir ihtiyac var mi diye

Neden bı beklenti içindesin ki aile apartmanında yaşıyorum. Üç tane beş yaş altı çocuğum ve çok şık hastaliniyorlar hiç bı zaman yardım istemedim öyle bı beklentiye de girmedim. Sonradan minnet olarak başına kakarlar

Ya zorlanıyorum yardım alamıyorum diyen herkes başkasına(anne,baba,kv vs) güvenip tabiki çocuk yapmamıştır. Bunun hastalığı var, lohusalığı var, ki sezaryende gerçekten yardıma ihtiyaç duyuyorsun. Maddi konuları anladım da, insan hastalandığında muhtaç kaldığında ailesinden de yardım gelmiyorsa ya da yardım teklifi dahi edilmiyorsa üzülmek, sorgulamak normal değil mi... Nedir bu otomatik olarak bakmak zorunda mı kardeşşiimmmm modu anlamıyorum. Herkes hiç yardıma muhtaç olmaz çünkü, her işini kendisi halleder, dimdik ayaktadır, desteksiz hayatına bakar vs vs.

Ailesini bakıcı niyetine atayanları ya da böyle beklentisi olup umduğunu alamayınca sitem edenleri kastetmiyorum bu arada. O farklı bu farklı.

Böyle bir durum yaşasam kayınvalideme yönelik tek sitemim doğum süreci ve sonrasında bana yardım etmemesi değil eşinin sorumluluğunu da benim üstüme yüklemesi olurdu.Madem kayınvalidenizin köyde kurulu düzeni ve başında çatısı var..madem şu anda da kayınvalidenizin evinde değil kendi kurduğunuz evde yaşıyorsunuz ...kayınpederin sizde ne işi var!?

sanki insan değil robot kadınlar kayınvalideyi düşündüğümüz kadar keşke yeni sezeryan doğum yapan bu kadını da düşünsek eve gelip kalırken sıkıntı yok düşünce en başta kaçıp gidelim normalde de bunsan sonra sen yapma kendisi gelince yapsın işte rahat edemezse gider

Gerçekten bir kaç arkadaş da değinmiş kayınbaba denilen şahsın karısının olmadığı evde ne işi var? Bunlar nasıl hayatlar aklım almıyor cidden sonra marjinal biz oluyoruz bu erkeklerin de karılarına gelince boll testestoronlu tepkileri ailelerine gelince olmuyor? Baba karım yalnız senin ne işin var demiyor mesela yeni doğum yapmış belki kanaması var iç çamasırı giyemiyor kadın

Tabi ki yardıma ihtiyacımız oluyor, bazen telep de ediyoruz. Ama ailemiz de olsa birileri yardımımıza koşmuyorsa sitem etmiyoruz, kızmıyoruz. Çünkü yapmak zorunda olmadıklarını biliyor ve kabulleniyoruz.

kv gelip yapmak bakmak zorunda değil
anladım ben sizi.. normalde hep beraber olmak istiyor da şimdi neden kaçıyor diye düşünüyorsunuz

bu arada yardımı eşinizde istediniz mi hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…