mesafe değil sizin kocanız süper birşeymişş maşallahhBiz evlenmeden o mesafeyi eşim koydu..hala mesafeliyiz,kötü bi kadın değil yanlış anlaşılmasın..ama eşimin kuralları var,çekindikleri için arayamazlar bile..mesela kv lere gittiğimizde eşim asla kv ile beni yanlız bırakmaz,hani belki bişey der ve kalbim kırılır diye..hep şöyle der"kimseyle sorun yaşamak istemiyorsan araya mesafe koy"..kv benden bişey istemez,istese yaparım o ayrı..en son eşimin yeğenin 2.yaş günü partisi için tüm aile ve eşimin akrabaları bir arya geldik..kv"hadi bakalım şu mezeleri masalara dağıt,gelinimi görsünler"dedi..tabağı elime alır almaz eşim "karım hizmet etmek için burda değil anneciğim,parti sahibi ilgilenmeli"dedi.."gel canım başbaşa bi kadeh bişeyler içelim" dedi ve elimden tutup uzaklaştırmıştımesafe süper bişey yaww
mesafe değil sizin kocanız süper birşeymişş maşallahh
gelin ne kadar mesafe koymayada çalışsa kocası arka çıkmadıkça hiç bir gelin sizin gibi olamazz
benimki daha şimdiden zemin hazırlıyor bana valla annem yaslandıkça alınganlaşıyor
alttan almak bize düşer kavga gürültü tatsızlık olsun istemem küslük olsada ilk adım bizden olsun isterim diyor heppp
hatta eşim değilde ben deseydim kv ye mesela parti sahibi yapsın diye
benim koca derdi kalk kız eline mi yapışır
ahh ahh ağlanacak halime gülüyorumm
bu arada bizim evlenmemize daha 3 yıl varr düşün artıkk daha şimdidenn bunları dedi bana
hakkımda hayırlısııııı
Hayırlısı olsun canım...valla okudukça bende güldüm
gül güll ömrünü uzattım bakHayırlısı olsun canım...valla okudukça bende güldüm
Biz evlenmeden o mesafeyi eşim koydu..hala mesafeliyiz,kötü bi kadın değil yanlış anlaşılmasın..ama eşimin kuralları var,çekindikleri için arayamazlar bile..mesela kv lere gittiğimizde eşim asla kv ile beni yanlız bırakmaz,hani belki bişey der ve kalbim kırılır diye..hep şöyle der"kimseyle sorun yaşamak istemiyorsan araya mesafe koy"..kv benden bişey istemez,istese yaparım o ayrı..en son eşimin yeğenin 2.yaş günü partisi için tüm aile ve eşimin akrabaları bir arya geldik..kv"hadi bakalım şu mezeleri masalara dağıt,gelinimi görsünler"dedi..tabağı elime alır almaz eşim "karım hizmet etmek için burda değil anneciğim,parti sahibi ilgilenmeli"dedi.."gel canım başbaşa bi kadeh bişeyler içelim" dedi ve elimden tutup uzaklaştırmıştımesafe süper bişey yaww
Biz evlenmeden o mesafeyi eşim koydu..hala mesafeliyiz,kötü bi kadın değil yanlış anlaşılmasın..ama eşimin kuralları var,çekindikleri için arayamazlar bile..mesela kv lere gittiğimizde eşim asla kv ile beni yanlız bırakmaz,hani belki bişey der ve kalbim kırılır diye..hep şöyle der"kimseyle sorun yaşamak istemiyorsan araya mesafe koy"..kv benden bişey istemez,istese yaparım o ayrı..en son eşimin yeğenin 2.yaş günü partisi için tüm aile ve eşimin akrabaları bir arya geldik..kv"hadi bakalım şu mezeleri masalara dağıt,gelinimi görsünler"dedi..tabağı elime alır almaz eşim "karım hizmet etmek için burda değil anneciğim,parti sahibi ilgilenmeli"dedi.."gel canım başbaşa bi kadeh bişeyler içelim" dedi ve elimden tutup uzaklaştırmıştımesafe süper bişey yaww
arkadaşlar salça mevsimi geliyor geçen sene kv beni salça yapmak için çağırmıştı.bende işim var dedim eşim gitti kvme yardıma arkadaşlar kvle altlı üstlü oturanlardanım . ben çalışıyorum zaten evin işin var bide ben ona yardım etmek zorundamayım araya mesafe koyduğum için çekiniyor bana yardıma gel diye. ama yüz buldumu benden onu yap şunu yap çok diyor. Annem kıyamıyor bana çalışıyorum dye ben sana yaparım dyor. kv hastalığı yüznden ağır iş yapmaması lazım ama dinlemiyor kardeşleri bayramda gelecek dye temizlik yaptı. sonra bana yakınıyor oaram ağırıyor dye ben ne yapabilirm yaniii..ablası ile kardeşi gelecek dye ne yapsam dye 1 ay öncesinden bana danışıyor . kadeşleri ile çok sıkıfıkılar .bu bayramda tatile gdiyoruz eşimle allahtan yokuz yoksa tatilimi yaşayamıyoum kardeşlari bayramın son gününe kadar kalırlar bayramda hep beraber yenilecek hep beraber gezilecek kvmin istegine göre herşey . .. kv kötü bir kadın değil ama beni düşünmüyor gelinm dinlensin dye.. arkadaşlar keşke burasını önceden okusaydım ayy benim gbi burda altlı üstlü oturanların paylaşım yerii derdimi açsaydımda altlı üstlü oturmayı kabül etmeseydim . ahhhhhaaaahhh dert ortağım oldunuz arkadaşlar...arkadaşlar sizde benim gbi kvye mesafemi kouyorsunuz yoksa her dedğini yapıyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?