kayinvalidem bana asla emir vermez, rica eder. Elimden gelen birseyse ricasini kirmam. Ama öyle fazla rica´da bile bulunmaz calisiyorum yoruluyorum zaten diye ve sagligim müsait degil diye. Ben misafirlige gittigimde cayimi, kahvemi hepsini o yapar, yerimden kalkip cay koymaya kalksam omuzumdan güm diye oturtuyor tekrar sandalyeye
arkadaşlar salça mevsimi geliyor geçen sene kv beni salça yapmak için çağırmıştı.bende işim var dedim eşim gitti kvme yardıma arkadaşlar kvle altlı üstlü oturanlardanım . ben çalışıyorum zaten evin işin var bide ben ona yardım etmek zorundamayım araya mesafe koyduğum için çekiniyor bana yardıma gel diye. ama yüz buldumu benden onu yap şunu yap çok diyor. Annem kıyamıyor bana çalışıyorum dye ben sana yaparım dyor. kv hastalığı yüznden ağır iş yapmaması lazım ama dinlemiyor kardeşleri bayramda gelecek dye temizlik yaptı. sonra bana yakınıyor oaram ağırıyor dye ben ne yapabilirm yaniii..ablası ile kardeşi gelecek dye ne yapsam dye 1 ay öncesinden bana danışıyor . kadeşleri ile çok sıkıfıkılar .bu bayramda tatile gdiyoruz eşimle allahtan yokuz yoksa tatilimi yaşayamıyoum kardeşlari bayramın son gününe kadar kalırlar bayramda hep beraber yenilecek hep beraber gezilecek kvmin istegine göre herşey . .. kv kötü bir kadın değil ama beni düşünmüyor gelinm dinlensin dye.. arkadaşlar keşke burasını önceden okusaydım ayy benim gbi burda altlı üstlü oturanların paylaşım yerii derdimi açsaydımda altlı üstlü oturmayı kabül etmeseydim . ahhhhhaaaahhh dert ortağım oldunuz arkadaşlar...arkadaşlar sizde benim gbi kvye mesafemi kouyorsunuz yoksa her dedğini yapıyormusunuz?
Nıye kadınlara boyle yapıyonuz yazık kadınlarada ıkı yardım etsenız ölürmüsünüz
sağol vallayardım edelim de alışsınlar üzerimize zimmetlensin dimi onların ev işleri
o kadarda degıl ama hastayken fılan yardım edılebılır kıslık yapılacagı zaman yardım edılebılır sonucta emınım sızede verıyolardır
bu konuda doğal olmaktan yanayım...
çalışan biri olarak eğer gerçekten yardım edebilirsem yardım ederim elimden geldiğince,
eğer gerçekten edemezsem de sebebini belirtirim ya da yapılacak bir işten dolaylı şekilde bahsederse çok sesim cıkmaz, o da halimden anlar...
zaten kv rica etmeden çoğu şeyi yaparım veya yardım teklifinde bulunurum,
hal böyleyken çok şey beklemiyor veya çoğu zaman kendi hallediyor çağırmadan...
eşim bu konuya karışmıyor; ne kv ye birşey der ne de bana git yap der...
benim kv için asıl önemli olan güleryüzlü, muhabbetli, neşeli olmak
ve ona iltifatlar yağdırmak :) o zaman hiç kızamaz hemen yumşar
kv senden bşi istemiyormuşki sende benim gbi altlı üstlü olsaydın sende bıkardın. şimdi kvye yüz versem benden bişiler isticek ama ben mesafeliyim gene arada şunu yapalım diyor. yani mesafeli olmasan onu yap şunu yap der bliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?