Kv: O bebek oğlumdan değildir!

Eşiniz çok mantıklı gercekten yaklaşımı takdir ettim. Bir cok es malesef bu konularda bu sekilde net ve kararlı tutum sergilemiyor.
Siz cok haklısınız görüşmek istememeniz cok dogal kim olsa doymamış bebeğe dil uzatacak kadar alçalan varlıklar ile görüşmek istemez samimiyetlerine inananmaz.
Tam olarak aynı olmasada bende benzer belki biraz daha az olan yollardan geçtim. Seni cok iyi anlıyorum. Benimde kv görüşmek istiyor ama ben istemiyorum. Esime engel olmuyorum ama.
Sonuçta annesi ailesi... görüşsün önüne hic bir zman set koymadım. Bence sende koyma. Gitsin görüşsün konuşsun.
Ama sen kararlı oldugunu ilet. Ve seni açından telafisi olmadığını ilet.
Eşinde sakın onların iki guzel lafına felan kanıp. Hatalarını anladılar moduna girip seni üzmesin.
Sen hassas bir donemdesin zaten hamilelik psikolojisi.
O konuşsun görüşsün etsin ama sana hic bir sey yansıtmasın iyi kötü
Bu şartlarda görüşmek istiyor ise görüşsün

Son düzenleme:

Ben tarihe not düşüyorum demişti dersin
Bebek doğsun bak işler nasıl degisiyo nasıl duygu sömürüleri başlıyo ağlamalar belki bayilmalar..

Oğlu onları dinlemeyip habersiz benimle evlendiği için bana olan nefretleri kimseye baskı yapmadım ya anneni ikna et ya ayrılalım dedim annem ikna olmaz gel evlenelim dedi ama sanki ben oğlunu zorla nikah masasına götürmüşüm gibi davranıyor

Eşin senden ayrı görüşürken onu dolduruşa getireceklerinden korkmadın mı? Ben böyle bir endişem olduğunu eşime söyledim. Evlenmeden önce seni o kadar kötülediler ki gelsem o zamanlar dolduruşa gelirdim şimdi huzurlu yuvamda hiç bir hakları yok dedi

Olaya kıl düştü arkadaşım velev ki seni hiç zorlamadı kendi gitti için içini yemeyecek mi, ne yapıyor ne konuşuyorlar vs diye, falancanın düğünü falancanın doğumgünü bilmem kimin asker gecesi derken o iş uzar kan çeker

Yani bence bu dediği eşinizin kapıları annesine açık bıraktığını gösteriyor. Sonra hala mı hazır değilsin bu ne kindarlık diyecek.
Ben hiçbir zaman diye cevap verdim tamsm söz görüş ara vs demeyeceğim dedi zaten yaparsa boşanacağımı biliyor

Bu tip olaylarda beni de davet ederlerse ve ben gitmek istersem gidilecek bensiz gitmeyecek. Sensiz onlarla takılıp bak karısını bırakıp geliyor diye onlara dedirtmem diyor

+ 1000
Kesinlikle katılıyorum, konu sahibi bu yorumları dikkate alın, kararınızı ona göre verin. Onlar ana oğul sonuçta, yarın unuturlar birşey olmamış gibi eski hayatlarına devam edebilirler ama siz unutamazsınız, bu sefer uyumsuz, arabozan siz olursunuz. gunesmk

Dogmamis çocuğa laf etmek yerine size çok ağır hakaret edilmiş o çocuk oglumdan değildir lafına sonra ben ölsem de o kişilerle görüşmem. Nasıl ahlaksız bir yaklasimmis içimi bulandirdilar

Gamlı baykuş gibi hissettim kendimi ama ben aksini hiç görmedim,en iyisi hala arada yoklar bi kavga ederler yani, kadın kararlı durur görüşmem der ama huzuru kaçıyo her daim tetikte ne zaman konusu açılacak diye

Ben tarihe not düşüyorum demişti dersin
Bebek doğsun bak işler nasıl degisiyo nasıl duygu sömürüleri başlıyo ağlamalar belki bayilmalar..
Doğumdan sonrasını özellikle vurguladım benimde endişem bu olduğu için. Stres yasamak sütten kesilmek lohusalık depresyonu vs istemiyorum bu yüzden anneni istemiyorum bebeğin fotolarına bakabilir dedim

Yani içten istemesem de ara bozucu durumuna düşmemek için bende mi görüşeyim?

Görümcem şimdi evlilik arefesinde. Eşime diyorlar ki sen yalnız gel istemeye düğüne vs. karın gelmesin. Eşimin cevabı; biz üç kişilik aileyiz eşimi arar davet edersiniz o gelmek isterse beraber geliriz yalnız hiçbir yere gelmem

Merak ettim sizinle ne dertleri vardi da istemediler?

Sen ne zaman hazır olursan o zaman konuş diyor.Size baskı yapmak istemiyor ama nihayetinde annesi.İnsan ne kadar kızsa da başkası gibi kin tutamaz ki.İlla içinde bir huzursuzluk olur.Siz görüştürmek istemeseniz bile eşinizin görüşmeyeceğine inanmıyorum ben.Gizli saklı yine konuşur anne bu.Doğum yaptığınız zaman eşiniz bebeğiniz üzerinden girer konuya,annesine daha çok bağlanır bence.Bebeğinizi emzirdikçe,bebeğinize baktıkça annesi gelmez mi aklına.Benim annemde beni böyle büyüttü demez mi?

B

ben zaten asla görüşmeyeceğim madem babası belli değil babaannesi kim kimbilir dedim eşimin görüşmesi içime sinmiyor

Eşinizi asla engellemeyin. Nihayetinde annesi.

Zaten siz engelleseniz bile bir süre sonra gizli yapacaktır.
Bu kaçınılmaz bir son ; ailesine karşı gelerek , küs olarak düğün yapan evlatlar bir gün mutlaka barışıyor ve devamı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…