- 15 Nisan 2017
- 500
- 512
- 18
Bunu sordum ilerde değişmesin dedim sen ne zaman görüşmek için hazırım dersen o zaman dedi hiçbir zaman dedim zaten kendide gitmeyecek özel bi görüşme Yok aile şirketleri var orada karşılaştığı kadarıyla
Oğlu onları dinlemeyip habersiz benimle evlendiği için bana olan nefretleri kimseye baskı yapmadım ya anneni ikna et ya ayrılalım dedim annem ikna olmaz gel evlenelim dedi ama sanki ben oğlunu zorla nikah masasına götürmüşüm gibi davranıyorBu kadın neden size bu kadar bilenmis ki? Hele görümcenin o Mahsum bebeğe olan kini niye o kadar büyük ? Nasıl zihniyeti var bunların. Böyle insanların samimiyetine güvenip görüşmem kesinlikle. Fakat esinizin annesi. Haketmese de saygıyi, bu konuda saygılı olup eşime karışmazdım. Ama kendim asla görüşmem. Eşime de yine de araya mesafe koy derim.
Yani bence bu dediği eşinizin kapıları annesine açık bıraktığını gösteriyor. Sonra hala mı hazır değilsin bu ne kindarlık diyecek.sen ne zaman görüşmek için hazırım dersen o zaman dedi
Eşin senden ayrı görüşürken onu dolduruşa getireceklerinden korkmadın mı? Ben böyle bir endişem olduğunu eşime söyledim. Evlenmeden önce seni o kadar kötülediler ki gelsem o zamanlar dolduruşa gelirdim şimdi huzurlu yuvamda hiç bir hakları yok dediEşiniz çok mantıklı gercekten yaklaşımı takdir ettim. Bir cok es malesef bu konularda bu sekilde net ve kararlı tutum sergilemiyor.
Siz cok haklısınız görüşmek istememeniz cok dogal kim olsa doymamış bebeğe dil uzatacak kadar alçalan varlıklar ile görüşmek istemez samimiyetlerine inananmaz.
Tam olarak aynı olmasada bende benzer belki biraz daha az olan yollardan geçtim. Seni cok iyi anlıyorum. Benimde kv görüşmek istiyor ama ben istemiyorum. Esime engel olmuyorum ama.
Sonuçta annesi ailesi... görüşsün önüne hic bir zman set koymadım. Bence sende koyma. Gitsin görüşsün konuşsun.
Ama sen kararlı oldugunu ilet. Ve seni açından telafisi olmadığını ilet.
Eşinde sakın onların iki guzel lafına felan kanıp. Hatalarını anladılar moduna girip seni üzmesin.
Sen hassas bir donemdesin zaten hamilelik psikolojisi.
O konuşsun görüşsün etsin ama sana hic bir sey yansıtmasın iyi kötü
Ben bu şartları görüşmek istiyor ise görüşsün
Ben hiçbir zaman diye cevap verdim tamsm söz görüş ara vs demeyeceğim dedi zaten yaparsa boşanacağımı biliyorYani bence bu dediği eşinizin kapıları annesine açık bıraktığını gösteriyor. Sonra hala mı hazır değilsin bu ne kindarlık diyecek.
Bu tip olaylarda beni de davet ederlerse ve ben gitmek istersem gidilecek bensiz gitmeyecek. Sensiz onlarla takılıp bak karısını bırakıp geliyor diye onlara dedirtmem diyorOlaya kıl düştü arkadaşım velev ki seni hiç zorlamadı kendi gitti için içini yemeyecek mi, ne yapıyor ne konuşuyorlar vs diye, falancanın düğünü falancanın doğumgünü bilmem kimin asker gecesi derken o iş uzar kan çeker
+ 1000Kararı güzel kulağa da hoş geliyor ama kazın ayağı öyle olmaz, bir iki üç derken benim hatırım yok mu diye girer o benim annemden çıkar,şimdiye kadar görüşmediği için kalbi soğukmuş ama görüştükleri anda samimiyet artarak devam eder
Doğumdan sonrasını özellikle vurguladım benimde endişem bu olduğu için. Stres yasamak sütten kesilmek lohusalık depresyonu vs istemiyorum bu yüzden anneni istemiyorum bebeğin fotolarına bakabilir dedimBen tarihe not düşüyorum demişti dersin
Bebek doğsun bak işler nasıl degisiyo nasıl duygu sömürüleri başlıyo ağlamalar belki bayilmalar..
Yani içten istemesem de ara bozucu durumuna düşmemek için bende mi görüşeyim?+ 1000
Kesinlikle katılıyorum, konu sahibi bu yorumları dikkate alın, kararınızı ona göre verin. Onlar ana oğul sonuçta, yarın unuturlar birşey olmamış gibi eski hayatlarına devam edebilirler ama siz unutamazsınız, bu sefer uyumsuz, arabozan siz olursunuz.gunesmk
Yazdığın tüm konularda aynı endişeleri yaşıyorum zaten konu açma sebebim bu. İnşallahİnşallah ben yanılırım ve bu konu ilk ve son konun olur bu meseleyle alakalı, ne diyim...
B
ben zaten asla görüşmeyeceğim madem babası belli değil babaannesi kim kimbilir dedim eşimin görüşmesi içime sinmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?