kv seven kaç kişi var:)

ben anlamadım kayınpederinizdenmi 5 yaş büyüksünüz?:)

çok severim ağzı var kulağı yok beni duymuyor anladığı gibi konuşuyor evime her gelişinde yarım saatte evin tüm şeklini değiştiriyor ama genede seviyorum o gidince hepsi gelsin geriye dönüyor

Ben varim. Seviorum ben kvmi. Etliye sutluye karismaz anlayışlidir cok şükür. Allah nazar etmesin:-D

Bende kayinvalidemi çok severim. Sonuçta eşim mantar gibi yerden bitmedi onu doğuran bi ana var. Ve herşeyi düşünerek evlendim. Zira insanlar kendi anne kardesiyle dahi zıtlaşabiliyor. Farklı yapıda olmamızı sorun etmedim o da aynı şekilde . Zaten 11 aylık evlilikte sadece 1 ay yanımda kaldı o da mecburiyetten sağlık problemlerinden dolayı o 1 ay da da bana annelik yaptı hatta benim annem biraz daha sinirlidir çoğu halimi beğenmez kayınvalidem ise tam aksine hep tatlı dil ve tebessümle yanımda oldu 1 ayda beraber ağladık beraber güldük ben olmadan çay dahi içmedi gittiği zaman ise 1 hafta ağladım. Allah razı olsun ondan .

Valla masallah
Allah muhabbetinizi artirsin kalpten dua ettim
Boyle olsa tabi bende severdim
Boylesine can kurban

sanırım konuyu yanlış yere açmışsınız.....

Ben varimmm...
Cok seviyorum Kayinvalidemi , Arkadasim Dostum gibi ..
Evlenmeden oncede sonrada hic degismedi hep ayni .
Oglundan cok beni arar sorar iletisimimiz hep mukemmeldir....

Bende seviyorum kayınvalidemi cok iyi kalpli daha önemliside merhametli yufka yürekli herseyime kosar sagolsun Allah ömür versin kendi annem bana uzak oturuyo ama kv dem annemin yoklugunu hiç aratmıyo sagolsun torunlarını cok seviyo üstüne titriyo onların kendine bisey alsa banada alıyo aynısını bizsiz bisey gecmiyo valla kadının bugazından Allah uzun ömürler versin kayınvaldemede aynı sekilde kayınpederimede

İyi kadindir severim, arada bir pürüz olsa da insaniz olur o kadar

Evleneli 7 senem bitecek beraberde kaldık Allah razı olsun ben çok seviyorum Rabbim ne muradi varsa versin anlayışlı elestirmez hediye almayi çok sever daha bir sürü şey var

Bende severim kayınvalidemi hatta hep 2. Annem derim Allah bozmasın

önceden seviyordum
birkaç abuk subuk hareketinden sonra artık nötrüm bir şey hissetmiyorum.

Valla masallah
Allah muhabbetinizi artirsin kalpten dua ettim
Boyle olsa tabi bende severdim
Boylesine can kurban

Amin. Çok sağol arkadaşım.
İnşallah sen de aynı şekilde olursun kv ile. Sihirli değnek mi gerekir bilmem ama inşallah olur.
Eşimle atışsak kv beni destekliyor. Allah'tan şımarık bir gelin değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…