kv seven kaç kişi var:)

Ben de severim...benden genç ruhlu, çok nazlı, süslü, narin bir kadın. Sürekli arayalım, konuşalım, oğluşuna sofralar donatayım istiyor ama onun dışında çok iyi:)

sizinle kayınvalideyle ilgili arkadaşımın yaşadığı bir durumu anlatıyım arkadaşım daha yeni evlendi kayınvalidesi buna laf sokmaya başlamış herşeyini eleştiriyomuş oda sen oğlunun geçmişisin ben geleceğiyim demiş ben duyunca şok oldum.[/QUOTE]
Kiza bak kiza.

evlenmeden önce oğlu umrunda değildi evlendikten sonra oğlusu oldu o kadar diyebilirim. bende sevmeye çalışıyorum ama bazı pazarlar yüzüme bakmıyo beni iyice uzaklaştırıyo kendinden kısaca bizim ilişkimiz bir ileri iki geri..

Kayınvalidemle aynı semtteyiz....hiçbirşeyime karışmaz...benden iş asla beklemez..zaten cok temiz titizbiri...bugüne kadar sunu niye soyle yaptın demedi...resmiyet var soyleki asla cat pat gelmez...o davet eder..bende çağırırsam gelir...Benim bazen hatalarım olmuştur....hiç uzatmamamıstır...kimseyede beni kestiini hiç duymadım..olsa illaki gelirdi kulağıma..zaten oyle yapısı yok....Biraz kızlarına cok düşkün hiç laf söyletmez..nede olsa ben gelininyim...aslında normal...en azından kızlarıyla davranış olarak ayırt etmez...Biraz konuşmayı sevmiyor..pek sohbet etmez:)gorumcelerimdende bugüne kadar iyilikten başka bir şey görmedim...hep gidince onlar bana hizmet eder...

kayınvalide birşekilde sevilir kocamın anasıdır diye bağıra basılır da
eltisini seven varmıdır ki bence asıl soru bu

burda öyle şeyler okuyorumki onlar gibi nalet kıskanç fesat biri değil kocamla aramızı bozmaya çalışmaz daha mutlu olalım ister, bana hizmetçi muamelesi yapmaz hiç bi iş beklemez. hoşuma gitmeyen bazı şeyler oluyo ama burda okuduklarımdan sonra öpüp başıma koyasım geliyo. bi huyu var çok ısrarcı sırf bana değil tabi herkese bende ısrardan nefret ederim, hep susmaya çalışıyorum sinir oldukça biliyorum kötü niyetli değil ama bi gün fena patlıcam diye korkuyorum

Ben kendisini severdim ama bana cok yanlisi oldu.
sogudum.!!...
Ona yaptigim insanlik,saygi esimin hatiri icin bile degil artik; sirf Allah rizasi icin...

bende çok seviyorum.. şimdiye kadar aramızda tatsız bişey geçmedi.. maşşalah diyeyim :) :) :) sanırım karşılıklı sevgi saygıyı tutturursan sevememek için bi neden kalmıyor..

Sevmiyorum hissediyorum oda beni sevmiyor gerci cocuklarindan ve kendisinden başka kimseyi sevmez torunlarini bile sevmez karsilikli herşey sonucta
Saygilar...

Bende aeverim.7yıl oldu vleneli.suanda aynı evdeyız 3yıldur ama bana hiç temizlik yaptırmaz.ben yaparım der.uyurum öğlene kadar ses etmez birde lafını bile etmez(bu herzaman böyle değil ama belırtıyom hergün öğlene kadar uyuyup hiçbirşeye elımı sürmemezlik yapmam)

Esim icin saygi duyuyorum ama bende malesef sevemiyorum. Isi gucu bana laf sokma morelimi bozma. Hic karismiyomus gibi yapar ama altan altan laf sokar karismaya calisir. Onun icin 1-2 ayda bir gorurum. Cook nadir de ararim..

Benim kayınvalidem muhtesemdir acayip severim annem diye kayıtlı tlfda bile ama kayınpederle aram yokhoşlanmaz benden genede bunada şükür kayınvalide ile aran iyi ise gerisi boş

Ben sevmiyorum cok cektirdi onceki konularimi okuyanlar bilir. Yalniz bekar arkadaslar yanlis anlamasin yazdiklarimizdan etkilenip on yargili yaklasmasinlar kv adaylarina. Herkes bir degil siz iyi yaklasin baktiniz niyet kotu o zaman pencelerinizi cikarin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…