Bizimki imkansiz canimAmin. Çok sağol arkadaşım.
İnşallah sen de aynı şekilde olursun kv ile. Sihirli değnek mi gerekir bilmem ama inşallah olur.
Eşimle atışsak kv beni destekliyor. Allah'tan şımarık bir gelin değilim.
evet cok güzel özetlemişsiniz.ben severim.. zaten sık görüşmeyiz.. telefonlaşma adetimiz de yok.. arada gideriz sohbet eder kalkarız..
belki çok görüşseydik sevmeyebilirdim bilmiyorum..
eşin tutumu çok önemli aslında..
söylemeden edemedim.. ablamın kv si müthiş bir kv.. gerçekten gelinini seven sayan üzmeyen onun için didinen bir onu gördüm hayatta.. gerçekten kızı gibi görüyor ve annelik ediyor.. sağolsun..
eğer eşi ile mutsuzsa oğluna hükmetmeye meraklıysa ama tam beceremiyorsa bir de kalbi temiz değilse o zaman "kötü" kv olunuyor sanki.. (gelinin melek olduğunu farzedersek:)
zaten kendine hobi edinmiş, çevre edinmiş, yalnız kalsa bile mutsuz olmayacak insanlar etrafa rahatsızlık vermez. bencil insanlar da sıkıldım, bunaldım, öff pöf yaparak bunun da adını sevgi annelik koyup acındırarak insanın hayatına ambargo koyar.Ben seviyorum kayınvalidemi 3,5 aylık evliyim ama 5 yıldır tanıyorum kendisini o zamandan beri hiç değişmedi davranışları bana karşı. Çok öyle müdahil olmaz hayatımıza öyle oğluşum oğluşum bir tip de değildir. Zaten kendi bir sosyal çevresi de var devamlı bizimle olmak istemez ya da gelini köle gibi gören bir zihniyete sahip değil kendini geliştirmiş karşısındaki insana saygılı biridir.
zaten kendine hobi edinmiş, çevre edinmiş, yalnız kalsa bile mutsuz olmayacak insanlar etrafa rahatsızlık vermez. bencil insanlar da sıkıldım, bunaldım, öff pöf yaparak bunun da adını sevgi annelik koyup acındırarak insanın hayatına ambargo koyar.
arkadaşlar forumda okuyorum da herkes kv den şikayetçi:)merak ettim kv ni seven bnm kv çok iyidir diyen kaç kişi var
bn başlıyayım.yeni evliyim ben,henüz daha anlayamadım niyetini:)tek anladığım hergün onlara gitsem konu komsuda beraber takılsak ondan mutlusu olmaz:)
haydiiin sıra sizlerde:)
Bizimki imkansiz canim
Benim k valide ameliyat oldum aradan bi ay gecmis ziyarete geliyor benim sehre o da kizi icin kizina pasta boreek yapmaya, ayni sehirde yasiyoruz da kizi ile.
Onda da geldi surati asik gecmis olsun dedi o kadar onune koydugumuzu yemedi Allahim sen razi gelme dedim. Keske gelmeseydi yani oyle yapacagina Allah beni ona muhtac etmesin o derece soguk aramiz , zaten muhtac ettiginde ne olacagini da gormus oldum o yuzden asla duzelmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?