benim işlerime karışmasa ne yapacağımı söylemese oğlumu büyütürken karışmasa kendisi konuşurken benide duysa sadece kendi dediği doğru olmasa bende seviyorum
benim işlerime karışmasa ne yapacağımı söylemese oğlumu büyütürken karışmasa kendisi konuşurken benide duysa sadece kendi dediği doğru olmasa bende seviyorum
ben onu seviyorum ama davranışlarını sevmiyorum. aramaz sormaz gelmez gitmez çocuklarımı öpüp sevmez evinde kalmasını istemez çocuklarımın eşime değer vermez bir kontörü bile esirger, diğer çocuklarına canını verir
bunun yanında evliliğimizi gitmemize gelmemize karışmaz kavga etcez diye aklı çıkar benim tarafımda olur.
sonuçmu görüşmüyoruz ama seviyorum işte
arkadaşlar forumda okuyorum da herkes kv den şikayetçi:)merak ettim kv ni seven bnm kv çok iyidir diyen kaç kişi var
bn başlıyayım.yeni evliyim ben,henüz daha anlayamadım niyetini:)tek anladığım hergün onlara gitsem konu komsuda beraber takılsak ondan mutlusu olmaz:)
haydiiin sıra sizlerde:)
ben çok severim kv onunda beni sevdiğini düşünürüm MAŞALLAH bu birazda doğru iletişimle alakalı bişey,sen işini biliyorsan her annenin bir yumuşak tarafı vardır ordan bulursun yolunu :)