- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
Sevmiyorum degil bazen diyorum ki aslında iyi kadın evet bende fazla sivriyim ama o an bile 5 dk sonra mutlaka birşey soyluyo birşey yapıyo evet saygı duymam gerek ama herkesin içinde sizi bosandircam ben oğluma kapalı kız alacaktım sen çok bilmişsin oğlum ağzının içine bakıyor o bizim erkegimiz diye yalandan kendini yerlere atıp ciddiye alınmayınca herkesi birbirine katan insana saygı duyamıyorum ben oğlum için yuva yıkmaya çalışırsam o da benim yüzüme bakmasın bunu gerçekten diyorum inanın eşimi hep bu bayılma numaralarıyla acinditio istediklerini yaptırmış eşim yeter artık yemiyorum bunları deyince 20 kişiyi aramış kızlarına beni öldürüyor gelin demiş ki 1 kelime cevap bile vermedim ilk kez sonra ne oldu kızlar bı hısım geldi bana sürtük ,o... Diyerek daldilar içeri eşimle birbirlerine girdiler sonuç kardeşler konuşmuyo sebep annesinin yalanı farklı sehirlerdeyiz mecbur görüşüyoruz torun özledim diye gelir ben gitmesem de ...eşinize verdiğiniz tepkiler çok fevri ve ağır.defol git hayatımızdan artık falan o ne öyle.o kadar kabus gibiyse boşan adama da zehir etme hayatı.o kadın her ne olursa olsun kocanın annesi.senin kucağındaki evladınla sen nasılsanız o adamla annesi de öyle.sevmiyorsun ancak saygı duyacaksın.can her zaman canandan önce gelir.sevmiyorsan görüşme dediklerini ciddiye alma bitsin.huzursuzluğu çıkartan sensin adam politik davranıyor ve seni annesine ezdirmiyor da annesi senin hakkında bir şey dediği zaman.perde olayında da bir şey dememiş ki o çocuğu oyalamış size de çok toz çıktı bir temizleyiver demiş.senin bu adamla geçinmeye niyetin var mı yok mu buna karar ver önce.
Eşim sonradan politik davranmaya başladı ama geç kaldı maalesef ben fazla fevriyim haklısınız hatam o zaten
Perde için o şekilde söylemedi baya baya eleştirdi düzgün söylemez zaten diyorum ya bütün ev bal dök yala olsun bı tane toz tanesi bulur ve onu söyler belki de tek şikayetim o eşimle ilgili