- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
Sağolun her fikir çok önemli ben için ..bir kaç aydır aramıyorum geçen rahatsixlanmmis o zaman aradım sordum bir iki gün bı daha aramadım derdi de bu ama arayacak heves burakmiyosun ki ...Anlıyorum ama inanın siz uzattıkça annesine hak verecek hale gelebilir eşiniz.
Böyle durumlarda sıcağı sıcağına konuşup çözüp öfkenizi soğutmaya bakın ki her an karşınıza çıkmasın o öfke.
Süreci güzel yönetin diye söylüyorum kendi adıma böyle bir şeye şahit olsam eşime "ben senin annene saygıyla yaklaştım hep zira arada sen varsın,sana dedikodusunu da yapmadım,annen böyle konuştuğu için artık görüşmek istemiyorum,hak verirsin ki yaptığı hoş değil,benim annem yapsaydı sende aynı şekilde davranırdın"der geçerdim, annesiyle de görüşmezdim.
Bunu yapmamam halinde benimde içimde kalırdı ve olmadık bir zamanda patlardı ki bence hoş olmazdı.
Eşim aramama karışmıyor ama gidip gelme konusunu hiç konuşmadım uzak şehirlerde olunca mecbur kalınıyor fakat onlar geldiğinde esimde su durumu farkettim sürekli beni övme ye calisiyo yok geçen bı börek yaptı sende yapiyodun .ama k daha güzel yapıyo bilmem ne sanırım kendince ben halimden memnunum imajı yaratmaya çalışıyor bende onun hatırı için ciddi birşey olmadıkça görmezden gelmeye calisayim