Kv size söylemeden tanımadığınız birisiyle gelse kabul eder misiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimki haftalık rutin 1 gün kalır.
Pandemıden dolayi haftasonu da kalmaya başladı her hafta
. Bennde dedim ki " özleyelim biraz birbirimizi, hafta sonu kalacaksan 15 gün de bir gel. O da öyle yapmaya başladı. Kocası öldü. Torununu görmek istiyor, napayım yani? Gelmek istiyor.
20 dk mesafede oturuyor.

Ben yolu açık sözlulukle buldum ki zaten içimde tutamam.
Bu sekılde de gayet güzel oldu. Kocası olsaydi zaten kalmazdı bu sekilde.

Bizde rutin 😂
Bakın ne güzel çözmüşsünüz, kadını da gelirken bir amacı var torununu görecek, böyle olduktan sonra neden olmasın. Benim kp evinden çıkmayı hiç sevmezdi benim evime gelmişliği sayılıdır. Ben her cuma akşamı torun götürdüm ona görsün diye. O gelmeye meyilli olsa her cuma ben ağırlayacaktım. Ki burada konu bir kahve, ha kalmaya da gelmiş olabilir, bu defalık ağırlarsın arkadaşıyla birlikte, gittikten sonra uyarır eşin anne yatıya geleceksen yanında insan getirmesen iyi olur diye. Ki hem kadının gelip ona uğramamasından dert yanıyor hem de eve almıyor. Ben olsam bir daha çalmam kapısını bu kadının.

Çok ayıp etmişsiniz.
Ev nasıl müsait olmayabilir? Bahane sadece.
En fazla dağınıktır, toz vardır.
Çok çok dağınıksa ya da pisse de "Anne biz dışarıdayız şu an. Şu saatte buyrun gelin" deyip o arada gidip evi halledebilirdiniz. Bir odayı toplamak ne kadar sürebilir ki?
4 fincan kahve de elinize yapışmazdı.

Eşinize diyecek kelime bile bulamadım.
Ne kadar da hayırlı bir evlat 😑

Bakın ne güzel çözmüşsünüz, kadını da gelirken bir amacı var torununu görecek, böyle olduktan sonra neden olmasın. Benim kp evinden çıkmayı hiç sevmezdi benim evime gelmişliği sayılıdır. Ben her cuma akşamı torun götürdüm ona görsün diye. O gelmeye meyilli olsa her cuma ben ağırlayacaktım. Ki burada konu bir kahve, ha kalmaya da gelmiş olabilir, bu defalık ağırlarsın arkadaşıyla birlikte, gittikten sonra uyarır eşin anne yatıya geleceksen yanında insan getirmesen iyi olur diye. Ki hem kadının gelip ona uğramamasından dert yanıyor hem de eve almıyor. Ben olsam bir daha çalmam kapısını bu kadının.
Bakın onu unutmusum
Haftada bir yemeğe de gideriz kendisine 😀

Yapilan cok ayıp
Ama belki kayınvalidesi, kendi kayınvalidesine o şekil davranmıştır ettiğini buluyordur allah bilir orasını.

Merhaba arkadaşlar kv farklı bir şehir de yaşıyor 1 buçuk saatlik mesafe var benim evime gelmeyeli 1 yılı geçti bulduğum yere bana geldikten sonra en az 10 kez gelmiştir o 1 yıl içinde işine geldiği gibi davranıyor canı isterse iyi istemezse soğuk bende mesafeliyim hep dün bulunduğumuz yerde evi kirada oraya gelmiş kiracılarıyla eski komşusuna falan istese bize bıraktirabilirdi kendisini ama o komşularına gitmeyi tercih etti akşam üstü oldu eşimi arıyo biz sizde kahve içer geçeriz diye zaten bizde çarşıdaydık benimle 2 ayı geçti konuşmayalı ne samimiyet tanımadığım insanlarla evimde kahve içecek bende çıldırdım eşime kime sordu da geliyo acaba dedim bir kaç bişey getirmiş onları biz ordan alır geçeriz ara söyle annene ev müsait değil dedim aradı söyledi otobüse bindik kv bizim evin önüne gelmiş arıyo eşimde kızdı ben sana orda bekle demedim mi falan dedi başına buyruk evin önüne koymuş gitmiş sonra eşimde üzüldü öyle yapınca bana surat astı senin yüzünden oldu gibisinden sizce ayıp mı ettim onlara karşı ama bana da sorması lazım değil miydu
Ben de olsam ben de gelmem. Ne kıymetli eviniz varmış.

Çok ayıp etmişsiniz.
Ev nasıl müsait olmayabilir? Bahane sadece.
En fazla dağınıktır, toz vardır.
Çok çok dağınıksa ya da pisse de "Anne biz dışarıdayız şu an. Şu saatte buyrun gelin" deyip o arada gidip evi halledebilirdiniz. Bir odayı toplamak ne kadar sürebilir ki?
4 fincan kahve de elinize yapışmazdı.

Eşinize diyecek kelime bile bulamadım.
Ne kadar da hayırlı bir evlat 😑
İçinde yaşanan bir ev ne kadar dağınık ya da pis olabilir ki? Misafiri kabul edemeyecek durumda bir evde yaşıyorlarsa kayınvalide ve arkadaşından daha büyük bir sorunları var demektir, mesela hijyen gibi.

Kv nin zamanında sizi evden kovduğunu ve bu tür yabancı birini yanında getirme kalma gibi davranışlarının sürekli olduğunu söylemişsiniz. Geçmişte ne yaşadığınızı nereden bilelim yazmazsanız. Uzun uzun yazmanıza gerek yok, kısa özet geçebilirdiniz. Neden sizi kovan insanla görüşmeye devam ediyorsunuz ? Mesafe konacak yer var konmayacak yer var. Böyle bir durumda tamamen iletişimi kesmeliydiniz. Madem mesafelide olsa arada görüşüyorsunuz bu yaptığınız çok ayıp olmuş. İstememenizi ve uygun bir dille belirtmenizi anlayabilirim belki ama kapıya kadar gelen insanları geri çevirmekte olmaz.

Burada bazı kaynanacılara da gün doğmuş sayenizde. Hemen kız ailesini kötülemeler, erkeği evin beyi ilan etmeler… konu dışından o kadar çıkılmış ki hazır kendilerince kötü bir gelin bulunmuş ohh tüm gelinlere saldıralım olmuş

Son düzenleme:
Çok garip. Eşinize ayrı kızdım, kendisini doğuran büyüten annesine nasıl gelme diyebilmiş. Herseyi geç 9ay karnında taşımış onun hatrına bi kahve esirgenirmi?
size dicek söz bulamıyorum iyi utanmamışsınız geri çevirirken. Alt tarafı bi kahve, nolur yani tanımasam bile kendime yakışır şekilde ağırlardım. Ama insan yaşarken kendi başına gelmez sanıyor belkide, ileride evladınız olursa hatırlarsınız belki bu günleri. Valla milletçe nereye gidiyoruz.. ürkütücü

Merhaba arkadaşlar kv farklı bir şehir de yaşıyor 1 buçuk saatlik mesafe var benim evime gelmeyeli 1 yılı geçti bulduğum yere bana geldikten sonra en az 10 kez gelmiştir o 1 yıl içinde işine geldiği gibi davranıyor canı isterse iyi istemezse soğuk bende mesafeliyim hep dün bulunduğumuz yerde evi kirada oraya gelmiş kiracılarıyla eski komşusuna falan istese bize bıraktirabilirdi kendisini ama o komşularına gitmeyi tercih etti akşam üstü oldu eşimi arıyo biz sizde kahve içer geçeriz diye zaten bizde çarşıdaydık benimle 2 ayı geçti konuşmayalı ne samimiyet tanımadığım insanlarla evimde kahve içecek bende çıldırdım eşime kime sordu da geliyo acaba dedim bir kaç bişey getirmiş onları biz ordan alır geçeriz ara söyle annene ev müsait değil dedim aradı söyledi otobüse bindik kv bizim evin önüne gelmiş arıyo eşimde kızdı ben sana orda bekle demedim mi falan dedi başına buyruk evin önüne koymuş gitmiş sonra eşimde üzüldü öyle yapınca bana surat astı senin yüzünden oldu gibisinden sizce ayıp mı ettim onlara karşı ama bana da sorması lazım değil miydu
ayıp ettiğinizin farkında bile degilsiniz ben düşmanım dahi olsa kapıma geleni geri ceviremem açıkçası hiç hoş olmamış yaptığınız davranış hem sizin hem esinizin de tfd da konuşma şekli yazık bir anneye yapılmaması gerekeni yapmışsınız resmen kovmaktan beter etmişsiniz karı koca..

Ben çıldırıyorum aynı bunun gibi bizim başımızda da var düşman başına
Böyle insanlara kapıları kapatmak lazım, uğraşınca insanın başı ağrıyor, ben genelde bu tarz insanalrla hicbir iletişim kurmuyorum, aile ilişkilerinde bencilse tamamen yok muamelesi yapıyorm, sizde öyle yapın oh mis. Cahil, vicdansız insanlarla uğraşılmaz hicbir zaman , çünkü bu tarz insanların bakış açısı hep uçlardadır hiç ortaları yoktur..

Böyle insanlara kapıları kapatmak lazım, uğraşınca insanın başı ağrıyor, ben genelde bu tarz insanalrla hicbir iletişim kurmuyorum, aile ilişkilerinde bencilse tamamen yok muamelesi yapıyorm, sizde öyle yapın oh mis. Cahil, vicdansız insanlarla uğraşılmaz hicbir zaman , çünkü bu tarz insanların bakış açısı hep uçlardadır hiç ortaları yoktur..
Muhatap olmadık a daha cok kuduruyorlar

1 yıldır sana gelmeyen kadına yaptirdigin davranışa bak. Oğlu resmen eve almamış kadını. Ev müsait değil ne ya. Bir kahve icseler ölmezdiniz çok haksizsin

Getirmesin eşim ona getirme diyo götür dedi kendisi koyup geçmiş zamanında kendisi evinden kovdururken iyiydi kusura bakmasın da iyi niyetli birisi olsa sonuna kadar kapım açık
hâlâ haklı çıkmaya çalışıyorsunuz madem misilleme yapıyorsunuz kv neden soruyorsunuz ayıp mı ettim diye keşke birazcık pişmanlık duysaydiniz belki şu cvp yazmadınız.

Hayır bi de sizin yaşadığınız yere gelince sizde değil de komşularında kalmasına sitem ederek girizgah yapmışsınız vallahi bravo tam çelişkiler kraliçesi=))))

bu gelinlik, evlatlık, kayınvalide ilişkisinden bağımsız tamamen insanlıkla alakalı bir konu.
malesef sınıfta kalmışsınız, allah uzak etsin..

Hayır bi de sizin yaşadığınız yere gelince sizde değil de komşularında kalmasına sitem ederek girizgah yapmışsınız vallahi bravo tam çelişkiler kraliçesi=))))

bu gelinlik, evlatlık, kayınvalide ilişkisinden bağımsız tamamen insanlıkla alakalı bir konu.
malesef sınıfta kalmışsınız, allah uzak etsin..
Çünkü kayınvalide olduğu için gelse suç gelmese suç oluyor otomatik olarak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X