- 16 Ağustos 2016
- 3.682
- 9.289
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ev ve eş müsait değilse bilmemek garip kaçar zaten:) bizde seni aradı beni aradı sıkıntısı olmaz ya da eşim aklına esti gün içinde çat diye birini çaya davet etti edebilir, ev kalk gidelim halindeyse hadi bakalım koca süpürgeyi kap derimKesinlikle katılıyorum.
Erkek olsam biri arasa size gelmek istiyoruz dese ben heralde bir durun eşime sorayım diyemem ya.
Mesela Bilirim eşimin dersi sınavı var mı, ev müsait mi, eşim hasta mı, evde yemeklik var mı, başka yere davetli miyizı vs vs.
Diğer Türlü kendimi basiretsiz evdeki vazo gibi hissederim![]()
Umarim sizi de gelininiz eve almaz bende kayınvalideme kızıyorum arada ama evime gelse hiçbişey yokmus gibi davranırım neticede evime gelmiş düşmanım olsa başım gözüm üstüne neyse yazmaya bile değmezSadece kv kendi gelseydi hadi bir derece ama bende tanımadığım birini çat kapı evime cagirmam hele misafirle eve asla beraber girmem
Erkek misafirse ağırlaması kolay, ben camlara falan takılmıyorum erkek misafirde ama eşli gelinirse o camları eşe havale ederimSalgından hemen önceydi, bir cuma günü öğleden sonra. Eve gelmişim yayılmışım beyim aradı “x gelmiş istanbuldan akşama bize gel yemeğe dedim” diye. Bende ki tepki ama camlar çok kirliiiicamları mı yalayacak adam dedi, haklı buldum, gelirken balık al deyip yayılmaya devam ettim
![]()
Ben yufka açacak kadar geliştiremedim daha benim beyi. Gerçi ben de o kadar gelişmiş değilim. Bizde de öyle temizlik onda yemek bendedir genelde. Ama salatayı yine ona kilitlerim temizlik sonrasıErkek misafirse ağırlaması kolay, ben camlara falan takılmıyorum erkek misafirde ama eşli gelinirse o camları eşe havale ederimÇoğu ev işini ona yıkarım zaten, ben de alışverişe giderim, ben dışarıdayken çoook aramıştır mune falanca gelmiş çaya davet ettim, ben çayı demledim oturuyoruz ama gelirken kurabiye meyve bir şeyler alsana çayı kuru kuru ikram etmeyeyim diye
Adam yufka açmayı bile öğrendi, ben evde olmasam da olur güzel ağırlar![]()
Ya ne güldürdünüz allahım sizi de güldürsün vallahi düşman başına bu insanlardan kocası neki eşi o olsun adamın annesine saygısı yokken eşinin mi olsun terbiyesizlerEşi de sümsüğün teki anasını gerisin geri göndermiş, ben olsam izin vermezdim karimin bu terbiyesizliği yapmasına, valla öyle bir devirdeyiz ki çocuk sahibi olmaktan korkar olduk , o kadar emek ver ama yılda bir kere evladının evinde bir kahve içeme, gerçekten yazıklar olsun...
Zaten yapılan hareketler sisteme kaydedilirYargilamak istemiyorum ama Allah eşinize kendi gibi evlat, size de kendiniz gibi gelin nasip etsin demeden geçemeyeceğim.
Ben o kısmı okurken atladım sanırımEşine üzüldünüz mü
Yapmayın Allah aşkına, kapısına gelen annesini içeri almayan birde kadına saydırıp kapıdan kovan evlada acınılmaz. Kaldı ki evlatta denilmez.
Ben yufka açacak kadar geliştiremedim daha benim beyi. Gerçi ben de o kadar gelişmiş değilim. Bizde de öyle temizlik onda yemek bendedir genelde. Ama salatayı yine ona kilitlerim temizlik sonrası![]()
Amin diyeyim hemenYa ne güldürdünüz allahım sizi de güldürsün vallahi düşman başına bu insanlardan kocası neki eşi o olsun adamın annesine saygısı yokken eşinin mi olsun terbiyesizler
Bizim ki hamur işine merakından öğrendi, çok sever hamur işini ama göbek yok tam sinir bozmalık bir metabolizması var, hafta 8 gün dokuz illa bir şeyler yapılır, e yapıyorum ama tabii yoruluyor insan, yardım edeyimle başladı, yufkacı Ahmet abiye dönüştü.Ben yufka açacak kadar geliştiremedim daha benim beyi. Gerçi ben de o kadar gelişmiş değilim. Bizde de öyle temizlik onda yemek bendedir genelde. Ama salatayı yine ona kilitlerim temizlik sonrası![]()
Ben çıldırıyorum aynı bunun gibi bizim başımızda da var düşman başınaAmin diyeyim hemenay ben böyle konulara çok sinir oluyorum, ayıp yahu hiç mi vicdan yok, o eşine de çok güvenmesin bugün anasını kapıdan kovan yarın kendisine neler yapmaz!
Gerçekten İğrenç bir çağda yaşıyoruz ...