Kv size söylemeden tanımadığınız birisiyle gelse kabul eder misiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oha ya ben ne okudum nasıl bir avamlıktır bu ve evet avamlık rezillik. Eşiniz sizden beter bir evlat nasıl annesine telefon açıp öyle şeyler der azarlar. Karısının haksız olduğu bir lafıyla annesini çocuk gibi azarlar. Sizde de utanma yok getirdiklerini alayım ama bir kahve ikram etmeyeyim. Ben o kadının yerinde olsam size bu saatten sonra zor durumda bile kalsanız bir bardak su vermem

Kocamla aramda bu kadar resmi bir ilişki olmadığı ve yüceltilme gereği duymadığım için anlamamışım demek ki 😉 evimize ne yazık ki(!) eşitlik hakim.
Bahsettiğim incelikler resmî bir ilişkinin sonucu, var olan bir eşitsizliğin sebebi değil ki. Göz kırpmanıza falan gerek yok Allah daha da eşit etsin :KK48:

Erkek bebek beklediğimden mi bilmiyorum ama ben bu konudaki kv ye çok üzüldüm :KK70:

Yani erkeğin yayılması kadının tüm ikram vs hazırlamasında ben bir incelik göremedim yanlış anlamayın ama :KK43:
Ben de hala tam anlamadım olayı. Ev senin, bu evin hakimi sensin gibi bir anlam çıkıyor sanırım böyle yapınca. Adamlar güzel yöntem bulmuş bence, pohpohlayarak ev sorumluluğunu kadına yıkma.

Erkek bebek beklediğimden mi bilmiyorum ama ben bu konudaki kv ye çok üzüldüm :KK70:

Yani erkeğin yayılması kadının tüm ikram vs hazırlamasında ben bir incelik göremedim yanlış anlamayın ama :KK43:
Kanıksanan evin tüm düzeninin kadında olması fakat evin hanımı aranırken şu düşünülmez ki zaten, ' kızım bize çay kurabiye falan yapacaksın ne zaman yapacaksan o zaman gelelim ? '
Bunca kabalığın arasında kendini biraz olsun önemli hissettirmek ince bir hareket.

Eşinize çok üzüldüm ya
çok ayıp etmişsiniz bence, böyle eşim olsa ben soğurdum sanırım
Eşine üzüldünüz mü 😱
Yapmayın Allah aşkına, kapısına gelen annesini içeri almayan birde kadına saydırıp kapıdan kovan evlada acınılmaz. Kaldı ki evlatta denilmez.

Zamanında yaptı aynısını eltime misafirle geldi aksam olunca biz burda kalalım dedi kaldı arkasından eltim konuştu 2 ay sonra yine aynı insanlarla çıktı geldi yine kalmak istedi hiç yalnız gelmiyo yalnız gelse neyse
Bunu konunun basindan degilde ortasinda soylemeniz cok manidar.valla yazik insallah ilerde sizin gibi bi gelinim yada damadim olmaz.esinizin de sucu ben olsam sen kimsin benim annemi istemiyorsun derdim

Getirmesin eşim ona getirme diyo götür dedi kendisi koyup geçmiş zamanında kendisi evinden kovdururken iyiydi kusura bakmasın da iyi niyetli birisi olsa sonuna kadar kapım açık
Ha yani intikam aldın kendince , valla bu kafayla o koca seni yanında çok tutmaz, sen asıl zararı kendine verdin kv de de asilce çıkıp evine gitti, şimdi değerli olan o oldu , sen ise saygısız ve terbiyesiz gelin konumuna düştün ...

Kadınlar izin veriyor erkeklerin yayılmasına, birini davet ederken izin almaya gerek yok, eşiniz eve misafir çağırabilir size de misafir çağırdım diye haber verir ama çağırdıysa sorumluluğu da alır, ev mi temizlenecek, yemek mi hazırlanacak, poğaça börek mi yapılacak birlikte yapılır, aniden birini çağırdıysa da gider alışveriş yapıp ikramlık yemeklik hazır bir şeyler alır.

Merhaba arkadaşlar kv farklı bir şehir de yaşıyor 1 buçuk saatlik mesafe var benim evime gelmeyeli 1 yılı geçti bulduğum yere bana geldikten sonra en az 10 kez gelmiştir o 1 yıl içinde işine geldiği gibi davranıyor canı isterse iyi istemezse soğuk bende mesafeliyim hep dün bulunduğumuz yerde evi kirada oraya gelmiş kiracılarıyla eski komşusuna falan istese bize bıraktirabilirdi kendisini ama o komşularına gitmeyi tercih etti akşam üstü oldu eşimi arıyo biz sizde kahve içer geçeriz diye zaten bizde çarşıdaydık benimle 2 ayı geçti konuşmayalı ne samimiyet tanımadığım insanlarla evimde kahve içecek bende çıldırdım eşime kime sordu da geliyo acaba dedim bir kaç bişey getirmiş onları biz ordan alır geçeriz ara söyle annene ev müsait değil dedim aradı söyledi otobüse bindik kv bizim evin önüne gelmiş arıyo eşimde kızdı ben sana orda bekle demedim mi falan dedi başına buyruk evin önüne koymuş gitmiş sonra eşimde üzüldü öyle yapınca bana surat astı senin yüzünden oldu gibisinden sizce ayıp mı ettim onlara karşı ama bana da sorması lazım değil miydu
Sizin aileniz eşinizi de arıyor sanırım gelebilir miyiz diye

Kanıksanan evin tüm düzeninin kadında olması fakat evin hanımı aranırken şu düşünülmez ki zaten, ' kızım bize çay kurabiye falan yapacaksın ne zaman yapacaksan o zaman gelelim ? '
Bunca kabalığın arasında kendini biraz olsun önemli hissettirmek ince bir hareket.

Cıks bende yine oturmadı. Bu beni önemli hissettirmez ki...
Neyse çok farklı yerlerdeyiz konuyu bölmeyelim :)

Kadınlar izin veriyor erkeklerin yayılmasına, birini davet ederken izin almaya gerek yok, eşiniz eve misafir çağırabilir size de misafir çağırdım diye haber verir ama çağırdıysa sorumluluğu da alır, ev mi temizlenecek, yemek mi hazırlanacak, poğaça börek mi yapılacak birlikte yapılır, aniden birini çağırdıysa da gider alışveriş yapıp ikramlık yemeklik hazır bir şeyler alır.

Kesinlikle katılıyorum.
Erkek olsam biri arasa size gelmek istiyoruz dese ben heralde bir durun eşime sorayım diyemem ya.
Mesela Bilirim eşimin dersi sınavı var mı, ev müsait mi, eşim hasta mı, evde yemeklik var mı, başka yere davetli miyizı vs vs.
Diğer Türlü kendimi basiretsiz evdeki vazo gibi hissederim :D

Merhaba arkadaşlar kv farklı bir şehir de yaşıyor 1 buçuk saatlik mesafe var benim evime gelmeyeli 1 yılı geçti bulduğum yere bana geldikten sonra en az 10 kez gelmiştir o 1 yıl içinde işine geldiği gibi davranıyor canı isterse iyi istemezse soğuk bende mesafeliyim hep dün bulunduğumuz yerde evi kirada oraya gelmiş kiracılarıyla eski komşusuna falan istese bize bıraktirabilirdi kendisini ama o komşularına gitmeyi tercih etti akşam üstü oldu eşimi arıyo biz sizde kahve içer geçeriz diye zaten bizde çarşıdaydık benimle 2 ayı geçti konuşmayalı ne samimiyet tanımadığım insanlarla evimde kahve içecek bende çıldırdım eşime kime sordu da geliyo acaba dedim bir kaç bişey getirmiş onları biz ordan alır geçeriz ara söyle annene ev müsait değil dedim aradı söyledi otobüse bindik kv bizim evin önüne gelmiş arıyo eşimde kızdı ben sana orda bekle demedim mi falan dedi başına buyruk evin önüne koymuş gitmiş sonra eşimde üzüldü öyle yapınca bana surat astı senin yüzünden oldu gibisinden sizce ayıp mı ettim onlara karşı ama bana da sorması lazım değil miydu
hep boyle konuları okuyunca dusunuyorum.. ya abımın esı de bıgun anneme boyle yaprsa.. ya ogullarım olur da gelın benı kapıdan cevırırse.. naparım dıye. cok kotu bısey bu ya. bırını sevmeyebılırsın sogumus olabılırsın. kım dortt dortluk hatasız ben de bı lafına kızar soylenır dururum sonra gecer gıder. gecmelı de zaten . kocan acısından bakınca ortama ne kadar uzucu annesınden nefret eden bı esı var gıbı olmus. kocanın annesı o. hanı bız kendı annemız ne kadar kussek de barısırız annemıze laf ettırmeyız falan ya .. aynı sey onun ıcın de gecerlı cunku malum o da ınsan :)) evın yarısı senınse yarısı da onun :))bı kahve. evde dunya turuna cıkcak degıller. ne kadar dagınık olabılır bı ev. 1 haftadır mı temızlenmıyo ne yanı neden musaıt degıl. oturt salona bı kahve ıcsınler tamam.. bu kadar kı zaten ..

Salgından hemen önceydi, bir cuma günü öğleden sonra. Eve gelmişim yayılmışım beyim aradı “x gelmiş istanbuldan akşama bize gel yemeğe dedim” diye. Bende ki tepki ama camlar çok kirliiii😂 camları mı yalayacak adam dedi, haklı buldum, gelirken balık al deyip yayılmaya devam ettim 😂😂😂

Yanlıs anlamayın da ne kadar ayıp yaptığınız bir kahveyimi kıskandınz yazık yani kadın gelmezse aramazsa aramasın benim evime kim gelirse gelsin ister haberli ister habersiz kaynananız az bile yapıyormus

Düşman olsa geri çevrilmez ki eşinizin annesi sevin sevmeyin,saygı göstermek zorundasınız.Evet zorundasınız.
Kahve esirgediğim insanın getirdiklerini kabul etmeye utanırım.Eşinize bravo bir anneyi sığdıramamış.
Eşi de sümsüğün teki anasını gerisin geri göndermiş, ben olsam izin vermezdim karimin bu terbiyesizliği yapmasına, valla öyle bir devirdeyiz ki çocuk sahibi olmaktan korkar olduk , o kadar emek ver ama yılda bir kere evladının evinde bir kahve içeme, gerçekten yazıklar olsun...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X