Çünkü kayınvalide olduğu için gelse suç gelmese suç oluyor otomatik olarak.
İçinde yaşanan bir ev ne kadar dağınık ya da pis olabilir ki? Misafiri kabul edemeyecek durumda bir evde yaşıyorlarsa kayınvalide ve arkadaşından daha büyük bir sorunları var demektir, mesela hijyen gibi.
Kim evdeydi eşiniz mi?Kapının önünde geldiğin de ben evde değildim
Yani erkeğin yayılması kadının tüm ikram vs hazırlamasında ben bir incelik göremedim yanlış anlamayın ama
Benim de oglum var ,okuyunca ben de üzüldüm..... Eşinin bir de onu dinleyip aramasi da cok üzücü.insanlar hic yaslanmayacakmis gibi yasiyorlar.. Bir kahvenin kirk yil hatiri olurmus.Misafiri kapidan cevirmek ,hem de kahveye... bilemedim.. Düşmani olsa insanin yapmaz bence bu kadar.Kaldi ki kadin esini yetistirmis..Ay iki oglum var sen nasip etme
Ayıp yahu eşinizin anasi kendi annenizden geri cevirirmiydiniz ne ara bu hale geldik
Bi kahve nedir ki arkadaşında mahkum olmuştur
Bende misafiri cok sevmem ama gelenin başımın üstünde yeri var en güzel şekilde agirlarim
Ay allah aşkına hayatınızdaki ilişkiler hep bu kadar resmi mi? Hiç mi geçiyordum uğradım diyebilen bir arkadaşınız, yakınınız, eşiniz dostunuz yok? Kimseye özledim bi göreyim dedim diyerek gidemiyor musunuz? Adı kayınvalide olunca mı görgüsüzlük oluyor?İkramı kadın da hazırlasa erkekte hazırlasa, misafir gidilen yere önceden haber vermek inceliktir bunun aksi kabalıktır. Konudan bağımsız yazıyorum bunu. Konuya geliyorum, konu sahibi de kaba. Bir kahve için kapıya kadar gelen insanlar ellerinde eşyalarla geri gönderilmez
İkramı kadın da hazırlasa erkekte hazırlasa, misafir gidilen yere önceden haber vermek inceliktir bunun aksi kabalıktır. Konudan bağımsız yazıyorum bunu. Konuya geliyorum, konu sahibi de kaba. Bir kahve için kapıya kadar gelen insanlar ellerinde eşyalarla geri gönderilmez
Ay allah aşkına hayatınızdaki ilişkiler hep bu kadar resmi mi? Hiç mi geçiyordum uğradım diyebilen bir arkadaşınız, yakınınız, eşiniz dostunuz yok? Kimseye özledim bi göreyim dedim diyerek gidemiyor musunuz? Adı kayınvalide olunca mı görgüsüzlük oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?