Kv sorunu

Luluuu1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2018
130
65
13
selam kizlar
size bi sorum olucakti,
kaynananizin yaptigi yanlis seyleri söylüyormusunuz kendisine niye öyle böyle yaptin diye yoksa susarmisiniz?

Veya esinize bisey dermisiniz?

Ben daha evli degilim ama sevgilimin annesiyle iyi kotu bi samimiyetimiz var telefondan
Zaten hosuma gitmeyen seyi annesine soyleyemem ama sevgilime bi kac kere soyledigim oldu valla tutamadim dayanamadim
Bu beni fena bi gelin yapar mi:KK53:

Bahsi geçen sabah ne tarafımdan uyandığıma bağlı; alttan da alabilirim,çemkiredebilirim hırsımı alamayıp akşam eşime de anlatabilirim. Bana belli olmaz :deli:

Bence en iyisi eşe söylemek ve o uygun dille uyarsın. Herkesin nazı kendi ailesine gecer.

Önceden eşime söylerdim,kendisi her defasında annesinin ne kadar iyi niyetli olduğundan,bu davranışı yaparken asla kötü bir şey düşünmeyeceğinden,olayları büyütmemem gerektiğinden bahsederdi. Ben de hep annesini savunduğunu düşünürdüm ve limoni olurduk.

Artık annesine söylüyorum. İkimiz kendi aramızda hallediyoruz. Hoşlanmadığım durumları tekrar yapmıyor. Bu sayede rahatsız olduğum şeyleri eşime anlatıp,iyi niyetlidir diye içime atıp sonra tekrar yaşama döngüsünden kurtuldum.

Eşim de bu durumdan çok mutlu. Kendi aramızda tatlıya bağlamamız onun çok hoşuna gidiyor.

ilk başlarda susabiliyosunuz hani aile huzurum bozulmasın vs.. ama bakıyosunuz sonu gelmıyor cevap vermeye başlıyosunuz..eşiniz de yanınızda olursa bi sekilde bir duvar örüp sınırları koyabiliyosunuz. biz de öyle oldu...

Esimi araya katmadan birsey söylerse kendim hakkindan gelirim eskiden salakligima doymuyordum ama simdi çatır çatır veriyorum cevabımı ben uzulecegime o üzülsün :)

Söyledim söyledim bir çözüm göremedim artık hiçbir şey söylemiyorum. İlkinde utana çekile söyledim ama hiç utanmadı devam etti bende devam ettirdim ama baktım ki değişen bişey yok özellikle devam ediyor mesafe koydum.

Konu benle ilgiliyse o an normal olarak tepki veririm .Ama benle ilgili degilse koskoca kadini niye uyarayim .

İlk zamanlar birşey söylemezdim baktım arkası kesilmiyo yüzüne yüzüne onun anlayacağı dilden söyledim söylüyorumda. Söylenmesi taraftarıyım çünkü kimseye iyilik yaramıyo.

Benimle ilgili ise konu söylerim.eşime de anlatırım.benle ilgili olmayan bişeye ve eşim yanımda konusursa kendime göre doğru olanı yine konuşurum.kendime saklamayı fikri her durumda doğru bulmuyorum sonra başka türlü geri dönüyor

Kayınvalidenizin yanlışlarınızı siz değil eşiniz kendisine söylemeli. Her ne kadar gelini de olsa siz elsiniz.. Kendi oğluna size kırılacağı kadar kırılmaz. Herkes kendi ailesini kendisi idare etmeli.

selam kizlar
size bi sorum olucakti,
kaynananizin yaptigi yanlis seyleri söylüyormusunuz kendisine niye öyle böyle yaptin diye yoksa susarmisiniz?

Veya esinize bisey dermisiniz?
eşe söylemek, evliliğe dinamit koymaktır bence...

Ben daha evli degilim ama sevgilimin annesiyle iyi kotu bi samimiyetimiz var telefondan
Zaten hosuma gitmeyen seyi annesine soyleyemem ama sevgilime bi kac kere soyledigim oldu valla tutamadim dayanamadim
Bu beni fena bi gelin yapar mi:KK53:
Hem de nasıl :KK17:

Konu sahibi kv ile muhabbetiniz varsa uygun dille kendisine söyleyebilirsiniz ;) Luluuu1 Luluuu1

Gecen gün eşimin yaninda ufak bir tartışmaya girdik halloldu bitti önceden KV me hic birşey demeden eşime anlatıyordu adamcağız arada kalıyordu simdi kendim söylüyorum

Söyleyeceğim şeyin ne olduğuna bagli çocuk konusunda falan yanlış birsey yaparsa genelde söylerim. Başka şeylerse de önemli ise söylerim değilse umursamam beni ne derece etkilediğine göre davranirim.

eşime pek birşey söylemiyordun aslında ama bu seferde herşey güllük Gülistanlık sanıyor. Söylesem kötü oluyorum. Dengeyi kurmak mesele.
Şimdiki kararım ufak tefek şeyleri değil de gerçekten canımı sıkan şeyleri söylemek. Ufak tefek şeyleri söyleyince hep şikayet ediyor gibi olucam dikkate almayacak. Ciddi şeyler daha etkili olur :)
KV ye pek birşey söylemem laftan anlayacak insan değil. Çok nadir

Back
X