Hanımlar merhaba bir kv sorununda bende gelsin

Yeni evli sayılırım kv farklı şehirlerde oturuyuruz oraya gitmişliğimiz sayılı yani.
Kv değişik bir tip mesela gideriz oraya ilk gün melek gibi sonraki günler birşey oluyor kadına. 50 yaşlarında kadın yemek bulaşık yardım edeyim bende diyorum yok ben yaparım falan diyor. Sonrada bunun lafını yapıyor tabi. Bu son gidişimizde güzel gezilecek yerleri var eşime dedim ki annenlerede söyle haftasonu buraya gidelim diye neyse karar verildi gidildi. Neyse geziyoruz kv dizleri ağrıyor eşim dedi ki anne sen otur dinlen burda biz yüksekçe bir yer var oraya gezip geleceğiz. Aman demez olaydı yol boyunca surat 5 karış vay efendim sana bana öyle demişsin karını alıp gitmişsin neler neler. 1 haftaya öyle böyle geçirip evimize geldik. Geldikten 10 gün sonraydı galiba kv eşim konuşuyor başladı söylemeye resmen benim şikayetimi oğluna yapıyor o bana hizmet edeceğine ben ona hizmet ediyorum ben hastaydım bana bir çorba bile yapmadı (hasta falan değildi) sende hiçbirşey demedin sen kılıbık birisisin. Gezmeye gittiğimizde yol boyunca ağladım dönüp bana bakmadı bile (ağlamadı) oradayken dişçiye gitmem gerekti geldiğimde çorba yapmıştı onun bile lafını yaptı hasta halimle ona çorba yaptı diye. Yok suratımı asıyormuşum bir Günaydın bile demiyormuşum ben nasıl gelinmişim ben şok tabi. Eşim gereken cevabı veriyordu tabide bunları neden bana değilde eşime söylüyor.
Arayıp konuşmalıyım sizce bana değilde oğluna söylüyorsun birşeyin varsa benimle konuş diye ?