Benzer şeyler yasıyoruz bizimkide yemesine içmesine ve giyimine karişiyor.bişey demiyorum arada çildirip eşime söylüyorum ama oda aynı eşin gibi cevaplar veriyor.kv yok alıp götürücem fln demesi hiç hos değil ben oldam yap bitanr onu sev derdim vallaselam arkadaslar.kımınıze gore cok basıt bı konu gelebılır ama ben cok sıkıldım ve sıze akıl danısmak ıstedım.cunku artık sınırlerım ıyıce bozuldu.benım bı tanecık kızım var.esımde tek cocuk.kv kp normal olarak kızıma cok duskun.hastalık derecesınde hemde.kısaca ozet geceyım.kv dogum yaptıgım gunden berı benden cocugumu ıstıyo saka degıl cıddı olarak bunu bıze ver sen yenısını yap bızım olsun bu dıye.sen ıse basladıgında senden sogutucam sen ısteyken haberın olmadan alıcam goturucem yurtdısına tatıle falan demeler.gıydırdıgım coraba kadar karısmalar.daha neler neleer..her dedıgı olsun o ne derse yapalım herseyı bılmek ıstıyo ama bıktım artık.cocuk olmadan once bu kadar degıldı.pıskolojısı bozuldu.esımle aramda acıldı.cocuk oldugundan berı cok degıstı oda.herseyı abarttıgımı buyuttugumu soyluyo haklı oldugumu bıldıgı halde haklısın demıyo.yoruldum artık.acıkca konustum eger aılen ozellıkle annen boyle yapmaya devam ederse ve sen buna bı dur demezsem sonumuz yakındır dedım ve cok cıddıyım dedım annen yuzunden bosanırız baska bısey ayıramaz zaten bızı dedım.oda farkında ama bısey dıyemıyo annesıne benı susturuyo takma dıo.en son olay bnı delırttı.kızıma anne dedırtıyo kendısıne.ve akrabaları komsularıda aynı sekılde x annesı dıye konusuluyo.beynımden kaynar sular dokuldu.yınede saygısızlık yapmadım.ama o an oyle kotu oldum kı.aklıma sız geldınız ne yapayım ben bana akıl verın lutfen
cok ıstemısler olmamıs bı dahaBenzer şeyler yasıyoruz bizimkide yemesine içmesine ve giyimine karişiyor.bişey demiyorum arada çildirip eşime söylüyorum ama oda aynı eşin gibi cevaplar veriyor.kv yok alıp götürücem fln demesi hiç hos değil ben oldam yap bitanr onu sev derdim valla
11 aylıkHaklısın sinir bozucu. Erkekler daha düz mantık bakıyor olaya. Kızın kaç yaşında?
bı ara kıbrıs ıcın ucak bıletlerıne bakıyodu.tatıle gıdıcez kızımıda alup dedı.ben de kızımı gonderemem kusura bakmayın sıze ıyı tatıller dedım.sen ısteyken goturuum bende haberın mı olacak dedıŞaka yapıyordur heralde yahu
Yani alıp yurtdışına kaçacagına gerçekten düşünmüyorsun değil mi ? Ciddi olamaz yani bu konuda ?
Zaten yapamayacağı birşey yani tabi ki mümkün değik böyle birşey sen kendini korkutma lütfen bunlarla..
Ama çocuğunla ilgili bu tavrı hassas bir anneyi üzebilir haklısın.. Sinir bozucu..
Oğlum doğduğunda kayınvalidem annem diye seslenirdi oğluma. Mesela oğlum ağlasın kayınvalidem mutfaktan geliyorum annem diye seslenirdi11 aylık
hayır ayrıOğlum doğduğunda kayınvalidem annem diye seslenirdi oğluma. Mesela oğlum ağlasın kayınvalidem mutfaktan geliyorum annem diye seslenirdiÇok kafama takardım şimdi ne saçmalamışım diyorum. Çocuk her türlü annesiyle babaannesini ayırt eder merak etme
Ben küçücüktüm babaannemle aylarca tatile giderdim, koynundan çıkmazdım ama annemin yeri başkaydı hep. Sen de içini ferah tut. Beraber mi yaşıyorsunuz?
aynen oyle yaptım bende calısıyodum ıstıfa verdım uc hafta sonra tamamen evdeyım gun sayıyorumsanırım kv kız çocuklarına çok düşkün...psikolojisi bozulmuş resmen..doktor yardımı almalı..ama bunu kabul edeceğini sanmıyorum..çalışoyor musun bilmiyorum ama çalışıyorsanda işi bırak bence..kızınla vakit geçir..arada susma cevap ver..neden öyle söylüyorsun falan de..cahil insan işte ya birde açık açık söylüyor soğutçam falan..hey Allahım ya valla bende sinir oldum!!
aynen oyle yaptım bende calısıyodum ıstıfa verdım uc hafta sonra tamamen evdeyım gun sayıyorum
Bakıcı tut çocuğu kayınvalideye bırakmaselam arkadaslar.kımınıze gore cok basıt bı konu gelebılır ama ben cok sıkıldım ve sıze akıl danısmak ıstedım.cunku artık sınırlerım ıyıce bozuldu.benım bı tanecık kızım var.esımde tek cocuk.kv kp normal olarak kızıma cok duskun.hastalık derecesınde hemde.kısaca ozet geceyım.kv dogum yaptıgım gunden berı benden cocugumu ıstıyo saka degıl cıddı olarak bunu bıze ver sen yenısını yap bızım olsun bu dıye.sen ıse basladıgında senden sogutucam sen ısteyken haberın olmadan alıcam goturucem yurtdısına tatıle falan demeler.gıydırdıgım coraba kadar karısmalar.daha neler neleer..her dedıgı olsun o ne derse yapalım herseyı bılmek ıstıyo ama bıktım artık.cocuk olmadan once bu kadar degıldı.pıskolojısı bozuldu.esımle aramda acıldı.cocuk oldugundan berı cok degıstı oda.herseyı abarttıgımı buyuttugumu soyluyo haklı oldugumu bıldıgı halde haklısın demıyo.yoruldum artık.acıkca konustum eger aılen ozellıkle annen boyle yapmaya devam ederse ve sen buna bı dur demezsem sonumuz yakındır dedım ve cok cıddıyım dedım annen yuzunden bosanırız baska bısey ayıramaz zaten bızı dedım.oda farkında ama bısey dıyemıyo annesıne benı susturuyo takma dıo.en son olay bnı delırttı.kızıma anne dedırtıyo kendısıne.ve akrabaları komsularıda aynı sekılde x annesı dıye konusuluyo.beynımden kaynar sular dokuldu.yınede saygısızlık yapmadım.ama o an oyle kotu oldum kı.aklıma sız geldınız ne yapayım ben bana akıl verın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?