- 26 Eylül 2013
- 1.832
- 2.513
- 358
Ay kuzum " annem" diye sevmenin nesini bu kadar taktınızda eşinize söyleyip uyardınız falan? Hadi konu sahibi haklı zorla anne dedirtiyomuş falan da yani. Bu kadar da olmasın ama ya. Ben de ablamın bebeğini annem diye seviyodum yeni doğduğu zaman çünkü çok büyük bir sevgi duyuyordum. Eniştem hiç celallenmedi bu duruma ya da ablam öyle deme " teyzem" de demedi yani.benim kvdem de annem diye seviyordu Oglumu ilk dogdugu sira esime soyledim uyardi artik babaannem diye seviyo yani esinin tutumu cok onemli ki esin bu durumu umursamiyo seni anlamiyo kendini yiprattiginla kalirsin ya durumu kabullencen yada esine ve kvdene sert yapcan ben attim ustune kacircam sen yokkenmi dedi at ustune. 3 saat bakamadi kvdem aman cok deli senin oglan al al al dedi
ben de sızın gıbı yegenlerımı severken annem dıyorum bazen tabıkıde bu farklı sevgıden.ama herkese kendısının annesı oldugunu soylemesınden bahsedıyorum.kızımın annesı olarak konusuluyo akrabaları tarafından.Ay kuzum " annem" diye sevmenin nesini bu kadar taktınızda eşinize söyleyip uyardınız falan? Hadi konu sahibi haklı zorla anne dedirtiyomuş falan da yani. Bu kadar da olmasın ama ya. Ben de ablamın bebeğini annem diye seviyodum yeni doğduğu zaman çünkü çok büyük bir sevgi duyuyordum. Eniştem hiç celallenmedi bu duruma ya da ablam öyle deme " teyzem" de demedi yani.
Sen haklısın hayatım, sonuna kadar haklısın ve en kısa zamanda da direkt muhatabın kendisiyle. Benim zoruma gidiyor de. Çocuğum babaannesini çok sevsin bu beni çok mutlu eder ama bana anne desin kaçırıcam onu tarzı konuşuyorsunuz çok kırılıyorum ve kızıyorum bu muhabbetler olmasın artık lütfen de.ben de sızın gıbı yegenlerımı severken annem dıyorum bazen tabıkıde bu farklı sevgıden.ama herkese kendısının annesı oldugunu soylemesınden bahsedıyorum.kızımın annesı olarak konusuluyo akrabaları tarafından.
annem calısıyo calısmasa bıle rahatsız bakamaz.kendı evının ıslerını bıle yapamıyo.Benim babaanneme bütün mahalle derdi x anne , komşu anne falan diyebabam da komşulara x anne , komşu anne falan der , yetiştirilme meselesi aradaki yakınlığı simgeliyor yani. Ne bileyim bana da ilk zamanlarda garip gelmişti ama sonra baktım ki onların mahallede herkes birbirine anne diye hitap ediyor
Kimse çocuğunu senden alıp götürmez diye düşünüyorum canım , kendi annen yok mu bu arada özel değilse ? O baksın biraz da , kv özler o sürede. senin de kafan dağılsın hem ?
annem calısıyo calısmasa bıle rahatsız bakamaz.kendı evının ıslerını bıle yapamıyo.
ısı bıraktım ıstıfa verdım ıhbar suresını calısıyorum.ınsallah evımde olunca tum sorunlar hallolcak.baska cozum yolu bulamadım.hmm.. anladım canım , sen çalışıyorsun değil mi ? memnun değilsen eğer durumun da varsa önce kayınvalidenle konuş baktın tavrında değişim yok , anne yuvadan önce bakıcıyla büyüyen çocuklar ileride zeki oluyormuş vs. vs. de ver bi bakıcıya ? ne aranız kötü olur ne de senin aran bozulur eşinle
kısaca ozet geceyım.kv dogum yaptıgım gunden berı benden cocugumu ıstıyo saka degıl cıddı olarak bunu bıze ver sen yenısını yap bızım olsun bu dıye.sen ıse basladıgında senden sogutucam sen ısteyken haberın olmadan alıcam goturucem yurtdısına tatıle falan demeler.gıydırdıgım coraba kadar karısmalar.daha neler neleer..
Canim ya icim ezdildi yazdiklarina ayni kaynanadan bendede var Ama burda daha buyuk sorun esin...esinin mudahalee etmesi lazim benim esimde seninki gibi biz abartiyo oluyoruz Ama hicte oyle degil ne demek anne dedittiriyo yaa cildiricam ozaman esine soyle senin bababanda cocuguna Baba dedirtse memninmu kalirmis..benim kv demde der mesela bu cocuk sensiz duruyo seni aramiyo iki dakka sonra yavrum oluyo benim icin diyo benim cocugum icin ..ben cocuk bile istemiyodum ilk zamanlar bu yuzden cok iyi anliyorum seni soylemek istedigin cok Sey var sana Ama yazsam Roman olur:))ben ilk zamanlar cok Taktim sonra biraz saldim bakiyim rahat birakinca giciklik yapmaz belki diye Ama biraz iyi gibi oldu sonra Yine bozuldu en son bi kac hafta once kV gittigimde cocuk ertesi Gun yuvaya gidicek. Uyku saati gecmesin diye kalkmak istedim oglum istemedi baya bekledim biraz takisir gibi olduk neyse geldik eve ertesi hafta gittim tekrar Yine ayni olay bu sefer bi hisimla cocugu kucagima aldim giydirmek icin kV hareket yapma cocuguda dovme diyince ben kirmizi gormeye basladim..:)) ve arkami donup oyle bi baktimki aynada kendimi gordum ben bile korktum ben nezaman cocuk dovdum ben onun annesiyim..onun icin herseyi dusunurum dedim ciktim odadan gik yok sonra esime soyledim ilk seferde onceki hafta yani bana hak vermisti ikincide bana kizdi CVP vermeseydin dedi benim sarteller atti delirdim evde cingar cikardim esimde sasirdi sonra sindi:))birazda duygusala bagladim Ama bunu oyun olarak yapmadim gercekten dokunuyo ne demek ya benim yavrumu benden cok sahipleniyo tamam torunudur sevsin istedigini yapsin hep musade ediyorum Ama benim rolumu ustlenemez kimse sabirda bir yere kadar heleki cocugum soz konusuysa..selam arkadaslar.kımınıze gore cok basıt bı konu gelebılır ama ben cok sıkıldım ve sıze akıl danısmak ıstedım.cunku artık sınırlerım ıyıce bozuldu.benım bı tanecık kızım var.esımde tek cocuk.kv kp normal olarak kızıma cok duskun.hastalık derecesınde hemde.kısaca ozet geceyım.kv dogum yaptıgım gunden berı benden cocugumu ıstıyo saka degıl cıddı olarak bunu bıze ver sen yenısını yap bızım olsun bu dıye.sen ıse basladıgında senden sogutucam sen ısteyken haberın olmadan alıcam goturucem yurtdısına tatıle falan demeler.gıydırdıgım coraba kadar karısmalar.daha neler neleer..her dedıgı olsun o ne derse yapalım herseyı bılmek ıstıyo ama bıktım artık.cocuk olmadan once bu kadar degıldı.pıskolojısı bozuldu.esımle aramda acıldı.cocuk oldugundan berı cok degıstı oda.herseyı abarttıgımı buyuttugumu soyluyo haklı oldugumu bıldıgı halde haklısın demıyo.yoruldum artık.acıkca konustum eger aılen ozellıkle annen boyle yapmaya devam ederse ve sen buna bı dur demezsem sonumuz yakındır dedım ve cok cıddıyım dedım annen yuzunden bosanırız baska bısey ayıramaz zaten bızı dedım.oda farkında ama bısey dıyemıyo annesıne benı susturuyo takma dıo.en son olay bnı delırttı.kızıma anne dedırtıyo kendısıne.ve akrabaları komsularıda aynı sekılde x annesı dıye konusuluyo.beynımden kaynar sular dokuldu.yınede saygısızlık yapmadım.ama o an oyle kotu oldum kı.aklıma sız geldınız ne yapayım ben bana akıl verın lutfen
aynı bnm gibi olan biri daha hamileydim kv sürekli tepende dogunca onu ben alıcam siz baska yapın bi yere gideriz o karnındaki bebek bnm ben alıcam ben alıcam diye diye diye....sonnda boşanıyoruz bebeğim dogdu şimdide tehttler alıcam onu senden o bnm diye bunlar nasıl insan ya bnm aklım almıyor gercekten almıyor Allh sabır versin arkadsımselam arkadaslar.kımınıze gore cok basıt bı konu gelebılır ama ben cok sıkıldım ve sıze akıl danısmak ıstedım.cunku artık sınırlerım ıyıce bozuldu.benım bı tanecık kızım var.esımde tek cocuk.kv kp normal olarak kızıma cok duskun.hastalık derecesınde hemde.kısaca ozet geceyım.kv dogum yaptıgım gunden berı benden cocugumu ıstıyo saka degıl cıddı olarak bunu bıze ver sen yenısını yap bızım olsun bu dıye.sen ıse basladıgında senden sogutucam sen ısteyken haberın olmadan alıcam goturucem yurtdısına tatıle falan demeler.gıydırdıgım coraba kadar karısmalar.daha neler neleer..her dedıgı olsun o ne derse yapalım herseyı bılmek ıstıyo ama bıktım artık.cocuk olmadan once bu kadar degıldı.pıskolojısı bozuldu.esımle aramda acıldı.cocuk oldugundan berı cok degıstı oda.herseyı abarttıgımı buyuttugumu soyluyo haklı oldugumu bıldıgı halde haklısın demıyo.yoruldum artık.acıkca konustum eger aılen ozellıkle annen boyle yapmaya devam ederse ve sen buna bı dur demezsem sonumuz yakındır dedım ve cok cıddıyım dedım annen yuzunden bosanırız baska bısey ayıramaz zaten bızı dedım.oda farkında ama bısey dıyemıyo annesıne benı susturuyo takma dıo.en son olay bnı delırttı.kızıma anne dedırtıyo kendısıne.ve akrabaları komsularıda aynı sekılde x annesı dıye konusuluyo.beynımden kaynar sular dokuldu.yınede saygısızlık yapmadım.ama o an oyle kotu oldum kı.aklıma sız geldınız ne yapayım ben bana akıl verın lutfen
keske saka olsa...daha neler neler var anlatsamşaka mı gerçek mi bu nedir böyle ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?