kv sorunu!!!!!

Ay kuzum " annem" diye sevmenin nesini bu kadar taktınızda eşinize söyleyip uyardınız falan? Hadi konu sahibi haklı zorla anne dedirtiyomuş falan da yani. Bu kadar da olmasın ama ya. Ben de ablamın bebeğini annem diye seviyodum yeni doğduğu zaman çünkü çok büyük bir sevgi duyuyordum. Eniştem hiç celallenmedi bu duruma ya da ablam öyle deme " teyzem" de demedi yani.

ben de sızın gıbı yegenlerımı severken annem dıyorum bazen tabıkıde bu farklı sevgıden.ama herkese kendısının annesı oldugunu soylemesınden bahsedıyorum.kızımın annesı olarak konusuluyo akrabaları tarafından.

Sen haklısın hayatım, sonuna kadar haklısın ve en kısa zamanda da direkt muhatabın kendisiyle. Benim zoruma gidiyor de. Çocuğum babaannesini çok sevsin bu beni çok mutlu eder ama bana anne desin kaçırıcam onu tarzı konuşuyorsunuz çok kırılıyorum ve kızıyorum bu muhabbetler olmasın artık lütfen de.

cnaım seni çokkkk iyi anlıyorum, 7 yasındakı kızım içinn aynıı şeyleri yaşadımm...hatta bende calıstıgımdan babaanne bakıyo kızıma... aynı saka sozlerı benımkıde yapardı hatta bazen derdımkı ıcımden allah korusunda esımle ayrılsak bu kadın bebegı bana vermemek ıcın herseyı yapar derdım.. eşide yok tek sıgınagı kızım oldu.. abartmasa çok iyi, ama abartınca bende cok daralıyordum.. çok sukur ki cogunu aştık.. yeri geldi kustu falan ama şimdi annesi gibi değil babaannesi gibi davranmayı ogrendı.. eşimi karıştırmadan yaptım ben bunu.. umarım sende yaparsın cunku çok ıyı anlıyorum ınsanı cok gerıyo bu durum....

Son düzenleme:
Sizinle kv niz dalga geciyo emin olun sizin kizinizdan vazgecemiycenizi bildigi icin yapiyo anladigim kadariyla kiziniza cok düşkün bir annesiniz kimseye emanet etmeye korkuyorsunuz kv nizde bu tutumunuzdan dolayı boyle şeyler söylüyor. Burda sizde guven sorunu var sanki bence siz boyle yaptikca oda devam eder emin olun yani.kizinizi kv nize alistirin sizde keyfinize bakin derim keşke benim kv deseydi bende raha ederdim alip kucagina opmedi bile

Neden direk kv ile bu konuyu kendiniz de konuşmuyorsunuz. Madem eşinize söylediniz ve baktınız eşinizden iş çıkmıyor, söyleyin eşinize annen ile bu konuyu nazikçe konuşacağım deyin, hayır derse konuşmasını söyleyin o zaman..
Kendi annemiz olsa nasıl uyarırsak, kv için de konuşabilmeliyiz. İsterse anlayışsız ters bir kv olsun. Uygun dille konuşmadan sorunlarınızı asla çözemezsiniz diye düşünüyorum..

Takmayın kafanıza ama sessizde kalmayın, ısrarla anne dedirttiğinde sizde anne değil babaanne diye düzeltin sürekli anlayacaktır tavrınızı. Ben öyle yapmıştım kayınvalidemde çok istemişti anne desin bana diye, neden zaten annesi var dedim sen anne değil babaannesisin çocuk doğruyu öğrenip öyle hitap etse daha iyi değil mi dedim. Hatta bir gün kreş araştırırken gittiğimiz bir kreşte çocuklar öğretmenlerine anne diye hitap ediyordu. Duyar duymaz eşime çıkalım dedim ve bu konuyu kayınvalidemlerde konuşurkende niye beğenmedin kreşi güzel değil miydi dedi bende kreş güzeldi ama çocuklar öğretmenine anne diye hitap ediyor ki bu benim en nefret ettiğim şey. Kızımın zaten annesi var o da benim başkasına anne demesini istemiyorum ve buna asla müsaade etmem dedim. Hem eşim hem annesi bu konudaki hassasiyetimi ve tavrımın netliğini anlamış oldu.

Benim babaanneme bütün mahalle derdi x anne , komşu anne falan diye babam da komşulara x anne , komşu anne falan der , yetiştirilme meselesi aradaki yakınlığı simgeliyor yani. Ne bileyim bana da ilk zamanlarda garip gelmişti ama sonra baktım ki onların mahallede herkes birbirine anne diye hitap ediyor

Kimse çocuğunu senden alıp götürmez diye düşünüyorum canım , kendi annen yok mu bu arada özel değilse ? O baksın biraz da , kv özler o sürede. senin de kafan dağılsın hem ?

annem calısıyo calısmasa bıle rahatsız bakamaz.kendı evının ıslerını bıle yapamıyo.

annem calısıyo calısmasa bıle rahatsız bakamaz.kendı evının ıslerını bıle yapamıyo.

hmm.. anladım canım , sen çalışıyorsun değil mi ? memnun değilsen eğer durumun da varsa önce kayınvalidenle konuş baktın tavrında değişim yok , anne yuvadan önce bakıcıyla büyüyen çocuklar ileride zeki oluyormuş vs. vs. de ver bi bakıcıya ? ne aranız kötü olur ne de senin aran bozulur eşinle

Öfff ayni benim KV dede öyle kizm 10 aylik gecen gittik tam kapidayiz eve doncez bunu bize Birak diyo çatlak kadin bebeğim kucuken calisiyordum annem bakiyodu bi kaç defa esim annesine birakti KV işyerinden beni aradi agzina geleni saydi afedersiniz o..... Kaldi ne FA..... Şimdide bebeğimi benden istiyor bende çok seviyorsan aha sen aha kocan dogurursun bitane bakarsin çocuğumu kovdugun günleri unutmadim dedim ondan sonra karisamadi simdilik bi sorun yok bazen sert tepkiler vermek gerekiyor ise yariyo

ısı bıraktım ıstıfa verdım ıhbar suresını calısıyorum.ınsallah evımde olunca tum sorunlar hallolcak.baska cozum yolu bulamadım.

hasta bu kadın kesinlikle
aynısından bende de var
senin gibi çok sorun yaşadım
hatta ayrılma aşamasına geldik
tam o sıra görümcem boşandı
kadın görümcemin çocuguna bakmaya başlayınca rahatladık

Aslında çocuğumu kaçırmakla tehdit ediliyorum diye bi şikayette bulunacaksın, bak bakalım bir daha böyle saygısızca davranabiliyor mu?

Görüşmeyin k.v ile....
Kesin ilgiyi alakayı,
Bu nedir yahu???

Canim ya icim ezdildi yazdiklarina ayni kaynanadan bendede var Ama burda daha buyuk sorun esin...esinin mudahalee etmesi lazim benim esimde seninki gibi biz abartiyo oluyoruz Ama hicte oyle degil ne demek anne dedittiriyo yaa cildiricam ozaman esine soyle senin bababanda cocuguna Baba dedirtse memninmu kalirmis..benim kv demde der mesela bu cocuk sensiz duruyo seni aramiyo iki dakka sonra yavrum oluyo benim icin diyo benim cocugum icin ..ben cocuk bile istemiyodum ilk zamanlar bu yuzden cok iyi anliyorum seni soylemek istedigin cok Sey var sana Ama yazsam Roman olur:))ben ilk zamanlar cok Taktim sonra biraz saldim bakiyim rahat birakinca giciklik yapmaz belki diye Ama biraz iyi gibi oldu sonra Yine bozuldu en son bi kac hafta once kV gittigimde cocuk ertesi Gun yuvaya gidicek. Uyku saati gecmesin diye kalkmak istedim oglum istemedi baya bekledim biraz takisir gibi olduk neyse geldik eve ertesi hafta gittim tekrar Yine ayni olay bu sefer bi hisimla cocugu kucagima aldim giydirmek icin kV hareket yapma cocuguda dovme diyince ben kirmizi gormeye basladim..:)) ve arkami donup oyle bi baktimki aynada kendimi gordum ben bile korktum ben nezaman cocuk dovdum ben onun annesiyim..onun icin herseyi dusunurum dedim ciktim odadan gik yok sonra esime soyledim ilk seferde onceki hafta yani bana hak vermisti ikincide bana kizdi CVP vermeseydin dedi benim sarteller atti delirdim evde cingar cikardim esimde sasirdi sonra sindi:))birazda duygusala bagladim Ama bunu oyun olarak yapmadim gercekten dokunuyo ne demek ya benim yavrumu benden cok sahipleniyo tamam torunudur sevsin istedigini yapsin hep musade ediyorum Ama benim rolumu ustlenemez kimse sabirda bir yere kadar heleki cocugum soz konusuysa..

aynı bnm gibi olan biri daha hamileydim kv sürekli tepende dogunca onu ben alıcam siz baska yapın bi yere gideriz o karnındaki bebek bnm ben alıcam ben alıcam diye diye diye....sonnda boşanıyoruz bebeğim dogdu şimdide tehttler alıcam onu senden o bnm diye bunlar nasıl insan ya bnm aklım almıyor gercekten almıyor Allh sabır versin arkadsım

Nereye götürüyormuş yurt dışına kolay mı öyle siz de inanıyor musunuz. Ne işi var kaynananın zaten yurtdışında da çocuğunu götürecek bir de mahsus söylüyordur kızdığınızı bildiği için de özellikle yapıyordur her kaynanan mahsus diyor sen bunu bize ver yeisini yap diye çok küçükmüş daha biraz büyüsün kreşe başlasın okula başlasın o kadar düşkünlüğü kalmaz. Anne dedirtse ne olacak sizin annesi olduğunu bilmiyor mu aklı daha da erince zaten kendisi anneaane der anne demez takmayın bu kadar boşverin.

Cnm bide benim esim cok otoriter ve herseyde o bilir o haklidir bende coook ezildim esimlede bir suru Problem yasadik halada bitmedi Ama beni okadar delirttilerki disariya karsi ben hakkini arayan kendini ezdirmeyen biriyim Ama esime oyle olmadim Ama okadar sabirli oldumki yasanlardan dolayi suan eesimede gerektiginde tirnaklarimi cikariyorum..benim esim bu arada boksor:))kafes doguscusu hemde fizigini soylemeye gerek yok tahmin edersin Ama bi kadin kolay kolay delirmiyo bunu biliyorum sonrada ne boksor taniyo nede padisah..gizellikten anlamiyosa biraz dis gostereceksin cnm malesef gecinmeye ve yuva olmaya gonlu varsa ise yarar yoksa ne yaparsan yap kendine oluyo cnm insallah gonlune Göre versin rabbim cumlemizin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…