• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv sorunu

Mericnehri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
4
2
1
35
Merhabalar bende bir cok gelin gibi kayinvalide magduruyum maalesef... bir bucuk yillik evliyim esimle 5 yillik beraberligimizden sonra evlendik cok sukur bundan dolayi hic pisman degilim esim beni cok sever ve bana evine ve ogluna cok duskun 1.yilimizda oglumuzu aldik kucagimiza Rabbime şükürler olsun. Gelelim kayinvalide meselesine aramizda bir bucuk saatlik mesafe var.fakat oradan bile bana yetmeyi basariyor. Evlendigimden bu yana hep bana alttan laf soyluyor ki benim hic sevmedigim bir sey karsindaki insani aptal yerine koymak...sonra ben bunu esime dile getirdigimde kv ben oyle birsey demek istemedim diyor bu hep boyle devam etti. Dogum yaptim Annemle kayinvalidem 10 gun evimiz de kaldi annem ondan sonrada kalmaya devam etti ve asil mesele burada kv dogumu burnumdan getirdi . Bebegim ne yaptiydam beni emmedi 15 gun kadar sagarak sutumu verdim sonra sutum kesildi kv arkamdan anneme dedigi sey bu ben tuvalete gidiyormusum fazla duruyormusum cocugun bu yuzde acligi gidiyormus ve ondan emmiyormus. Zaten benim cocugum basindan beri emmeyi reddetti sadece bununla sinirli degil herkes bebegimin bana benzedigini soyluyor kv burun kiviriyor onun oglu kucukkrn sarisinmis benim oglum maasallah siyah sacli dogdu neymis efendim 2 ay sonra sarisin olacakmis bu gibi seylerle lohusaligimi burnumdan getirdi benim cocugum tabiki de bana benzemesi cok normal bunu asla kabullenmedi ve bu gibi sebeplerden dolayi beni kendinden soguttu benim annemin yanimda kalmasina karisti onca insanin içinde diyor ki ben kendi isimi yapabiliyormusun ki ( 20 gunluktu o zaman bebegim ) annemin kalmasina gerek yokmus ya anlamadigim sey burasi benim evim ve evimizi esimle birlikte aldik o neden karisiyor . Inanin şuan o benden bebegimi kiskandi ya ben onun kucagina almasina tahammul edemiyorum bir daha kv hiç sevemeyecegimi düşünüyorum yanlis mi dusunuyorum bu arada evlerine gittigim de hep imali konusuyorlar kendisinden tut eltisine kadar kaldiramiyorum benim bunlari dusunmemem yuvamdaki huzurumu daim kilmam icin fikirlerinizi bekliyorum kusura bakmayin ne olur.

Zamanında niye her şeye o kadar sessiz kaldın?
Yani "emmezse mamayla büyür yapacak bir şey yok" deseydin(acımasız gelebilir ama gerçek bu dünyanın sonu değil), başkasına benzettiğinde "kim daha çok sevilirse ona benzetmiş demek ki oğlun bana çok aşık şekerim kıpss" deseydin, anne ne laf ettiğinde "e anne tabi kızının yanında olacak ben de en rahat onun yanındayım" deseydin...
Niye her şeyi içine attın ki? Kavga et demiyorum ama tatlı tatlı sok laflarını ne canını sıkıyorsun?

Eşinizle paylaşın bu durumu kayınvalidenize de surat yapmaktan çekinmeyin bu insanlar biz sustukça tepemize çıkıyor

Çok büyük bi sorun yok klasik kayinvalide işte.Bence sana laf soktuğunu eşine söylemekten vazgeç sende tatlı tatlı cevabını ver o seni şikayet ederse de ben öyle demek istemedim diye üste çıkarsın bi de biraz ağlama falan tamamdır.
Kendinizi sinir etmeyin ya takmayın o sinir olsun sen niye canını sıkıyosun sanki

Altta kalıp sessiz kaldığınız sürece bu böyle gider.. Biraz muhalefet olun çivi çiviyi söker

Merhabalar bende bir cok gelin gibi kayinvalide magduruyum maalesef... bir bucuk yillik evliyim esimle 5 yillik beraberligimizden sonra evlendik cok sukur bundan dolayi hic pisman degilim esim beni cok sever ve bana evine ve ogluna cok duskun 1.yilimizda oglumuzu aldik kucagimiza Rabbime şükürler olsun. Gelelim kayinvalide meselesine aramizda bir bucuk saatlik mesafe var.fakat oradan bile bana yetmeyi basariyor. Evlendigimden bu yana hep bana alttan laf soyluyor ki benim hic sevmedigim bir sey karsindaki insani aptal yerine koymak...sonra ben bunu esime dile getirdigimde kv ben oyle birsey demek istemedim diyor bu hep boyle devam etti. Dogum yaptim Annemle kayinvalidem 10 gun evimiz de kaldi annem ondan sonrada kalmaya devam etti ve asil mesele burada kv dogumu burnumdan getirdi . Bebegim ne yaptiydam beni emmedi 15 gun kadar sagarak sutumu verdim sonra sutum kesildi kv arkamdan anneme dedigi sey bu ben tuvalete gidiyormusum fazla duruyormusum cocugun bu yuzde acligi gidiyormus ve ondan emmiyormus. Zaten benim cocugum basindan beri emmeyi reddetti sadece bununla sinirli degil herkes bebegimin bana benzedigini soyluyor kv burun kiviriyor onun oglu kucukkrn sarisinmis benim oglum maasallah siyah sacli dogdu neymis efendim 2 ay sonra sarisin olacakmis bu gibi seylerle lohusaligimi burnumdan getirdi benim cocugum tabiki de bana benzemesi cok normal bunu asla kabullenmedi ve bu gibi sebeplerden dolayi beni kendinden soguttu benim annemin yanimda kalmasina karisti onca insanin içinde diyor ki ben kendi isimi yapabiliyormusun ki ( 20 gunluktu o zaman bebegim ) annemin kalmasina gerek yokmus ya anlamadigim sey burasi benim evim ve evimizi esimle birlikte aldik o neden karisiyor . Inanin şuan o benden bebegimi kiskandi ya ben onun kucagina almasina tahammul edemiyorum bir daha kv hiç sevemeyecegimi düşünüyorum yanlis mi dusunuyorum bu arada evlerine gittigim de hep imali konusuyorlar kendisinden tut eltisine kadar kaldiramiyorum benim bunlari dusunmemem yuvamdaki huzurumu daim kilmam icin fikirlerinizi bekliyorum kusura bakmayin ne olur.
Şu kırmızıya boyadığım yer dışındakiler benim için hiç önemli olmaz.Herkes bi yere kadar aile saadetime bakarım ben.O onu demiş,yok çocuk ona benzemiyormuş,bilmem neee...Kimse için kafamı ağrıtmam.Eltiye kadar herkes sana laf sokuyorsa sokturmayacaksın arkadaş.Tavrın net olacak.

Tipik kompleksli kıskanç kv örneği. Çoğu erkek annesi der bunu ayy aynı benim oğluma benziyor diye sende deseydi babası benzicek tabi diye. Zor cnm öylesi anneni seni evini değil oğlunun kendi annesinin dışında başka yerde huzurlu ve mutlu olmasını kıskanıyor böylesi boşver bak evde huzurun varmış şükür de geç. Ve her saçmaladığında kv içinden ay cahil de geç. Allah sabır versin cnm benim. Bebişinide sağlıcakla büyüt inşallah cnm

Aman bu kadar kafana takma maya çalış ve esine annesini şikayet etme eşin nede olsa bi yerde annesini savunucaktir o sana laf sokuyor sende laf sok

Ahh kizlar icimi ferahlattiniz hakikaten..Esimle her zaman paylasiyorum o da arada kaliyor oyle bisey demek istememistir diyor bazen de annesine soyluyor esimin yaninda yapmıyor esim yokken yapıyor yapacagini.artik tavrimi belli ediyorum bende ama diyorum ne gerek vardi boyle seylere beni böyle şeylere mecbur kildigi icin..ama napiim kendimi de ezdiremem bi yerde bastan konusmayip icime attigima pismanim zaten...

Sen eşinle mutluysan onun laflarını duyma boşver ne derse desin cahil kadın.
Valla canım herşeyi duysak evlilik falan yürümez zaten.
Benim kaynanam iyidir ona rağmen bazen ne dediğini bilmeden konuşuyor. Her dediğini takmıyorum ben artık.

Lafı söyleyip ondan sonra sen yanlış anladın benim kvdenin klasigidir etkilenme düzeyini değiştireceksin çünkü kvde değişmez

Iste bende bunu yapmaya calisiyorum ne derse desin duymak istemiyorum hayatimi yasamak istiyorum ben esimle ve cocugumla bunlari kafama taktigim da huzurum bozuluyor benim bunlari aşmam lazim insallah basarabilirim.

Back
X