neden bilmiyorum ama böyle tepkiler veremiyorum ya :/benım zamanımda fikir alacağın kimsen yoktu galiba onda mı bana yapmadın anne ? deyin
bu çok iyiydi :)Bana aldıklarınızı getiriyim onlara bakar karar verirsiniz de. Bir daha ağzını açmaz
bende kıskanmıyorum çok şükür alacak durumum var ama insanın zoruna gidiyor ne bileyim tuhaf bi durumBen de olsam böyle bir durumda bozulurum. Ama asla dile getirmem diye düşünüyorum. Bak nasıl da kıskandı dün bir bugün iki derler. Üste çıkarlar utanmadan.
öyle ama hep oluyor böyle seyler bazen bunalıyorumpatavatsız oluyor bazıları boşver hamilesin çok üzme kendini.
Söylersen adın kıskanc geline çıkar. Eşine söyle kırıldığını. Kvne de mesafeli ol.
öyle ama hep oluyor böyle seyler bazen bunalıyorum
bende kıskanmıyorum çok şükür alacak durumum var ama insanın zoruna gidiyor ne bileyim tuhaf bi durum
Tabi ki sen kıskanmazsın. KV senin gözüne soka soka diğerine Jest yapar. Sen uzulursen seni kimse anlamaz. Eltisini kıskandı diyip çıkarlar.
aslında herkes kayınvalidem için iyi seyler söyler ama iş bu konulara gelince değişiyor diğer gelin akrabası ben yabancı olduğum içinmi böyle hani akrabaya kötü gözükmemek ilgiliyiz çok görüntüsünü mü vermek istiyor ?Tabi ki sen kıskanmazsın. KV senin gözüne soka soka diğerine Jest yapar. Sen uzulursen seni kimse anlamaz. Eltisini kıskandı diyip çıkarlar.
ozamanki durum neyse şimdide durum o farklı bişey yok :/Şimdi kvyi tanımadan yorum yapmak zor:
1. Belki üstündekileri beğendi yeni gelini de öyle giyinsin istiyor.
2. Belki o zamanlar parası yoktu.
3. Belki o zamanlat heves etmiyordu.
4. Belki o geline de almayacak ama sırf canını sıkmak için öyle dedi.
Ben olsam canımı sıkmak için söylediğini düşünerek fikir verirdim. Sinir olduğumu belli etmezdim. Belki o zaman vazgeçer uğraşmaktan.
ozamanki durum neyse şimdide durum o farklı bişey yok :/Şimdi kvyi tanımadan yorum yapmak zor:
1. Belki üstündekileri beğendi yeni gelini de öyle giyinsin istiyor.
2. Belki o zamanlar parası yoktu.
3. Belki o zamanlat heves etmiyordu.
4. Belki o geline de almayacak ama sırf canını sıkmak için öyle dedi.
Ben olsam canımı sıkmak için söylediğini düşünerek fikir verirdim. Sinir olduğumu belli etmezdim. Belki o zaman vazgeçer uğraşmaktan.
ya bende bunu anlamıyorum bende çalısıyorum ben çalısıyorum elime para geçiyor diye muaf mı oluyorum böyle şeylerdenBen de tek yabanci gelinleriyim. Bana da torunlarina da kimse bir sey yapmadi. Digerlerine yapilmis ama benim calisiyor olmam da sebep sanirim. Art niyet yoktur belki takilmayin bosverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?