- 13 Mart 2017
- 493
- 334
- 18
hanımlar çok teşekkür ederim yorumlarınız için , dün kayınvalidem geldi bana gene eltimin nişan alışverişinden bahsedildi onlar başka şehirde biz başka şehirde oturuyoruz nişan alışverişinde ben 7 aylık olucam banada gel diyo anne ben şimdi zorlanıyorum o zaman o sıcaklarda nasıl gezeyim karnım burnumda akşama kadar dedim, ilk hamilelik o kadar zor olmaz ben 5 kat inip çıkardım hiç bişey olmaz diyor . eşimde biz kıza bohça yapacağız da kız oğlana yapacak mı dedi , kv dem de dediki hiç bilmiyorum dedi ama kızın annesi şey demiş ben nişanda bi ikram hazırlarım tamam benim işim biter ama onların çok masrafı olacak bohça falan hazırlayacaklar demiş.
ben herşeyi eksiksiz yaptığım için mi böyle oluyo anlamıyorum hani çantada keklik gibi hissediyorum nasılsa alınmam nasılsa kırılmam gibi düşünüyolar sanki
ben nerede kaybediyorum biliyor musunuz,
kırmak istemiyorum kimseyi hani bi laf var ya kimseyi kırmayayım diyorum bi bakıyorum ben paramparçayım...
İnşallah yaparım bundan sonraÖyle yapıda olduğunuzu anladım.
Ama inanın öyle olursanız daha çok kırılırsınız. Bunun bir tık üstüne çıkarsanız
' saygı çerçevesinde lafınızı esirgemezseniz ' hiç sorun yaşamazsınız. Ben hep bu yapıda olmama ragmen ilk zamanlar kv me karşı suskun olurdum büyüktür Vs. Diye.
Baktım ohooo benim lafım havada kalıyor. Karışmaya başlıyor. Ufak ufak laflarla artık o ayarı sağladım. Şimdi bşy söylerken söylediği şey yanlış olursa toparlıyor hemen. Kırdığının farkına varmaya yada aşırı karıştığını anlamaya başladığı için.
ver ama.. yani kesin ver benceneden bilmiyorum ama böyle tepkiler veremiyorum ya :/
ya ben konustuğum zaman sert konusuyorum hep bu seferde çok kırıcı oluyorum benden buyuk birine saygısızlık yapamıyorum bu yuzden eziliyorumver ama.. yani kesin ver bence
neden bilmiyorum ama böyle tepkiler veremiyorum ya :/
Durumları aynı o zamanda şimdide sıkıntıdalar hep anlattıklarına göreAcaba o zaman imkanlarında yokmuy du ?
Durumları aynı o zamanda şimdide sıkıntıdalar hep anlattıklarına göre
İnsan ister istemez üzülüyor ya, bana nişan alışverişinde bişey alınmadı makyaj malzemesi olarak zaten biz aldık eşimle masraflarını ikimiz karşıladık. geçen kaynanam makyaj setlerine çantalarına bakıyor bunlar alıncak diyor eltim için bana almamıştınız dedim senin vardı dedi bana ya :)))Evet sıkıcı bir durum ama boşverin bence karnınızdakini üzmeye değmez
Eşiniz ile mutlu iseniz gerisi gerçekten boş şeyler
ezil o zaman..ya ben konustuğum zaman sert konusuyorum hep bu seferde çok kırıcı oluyorum benden buyuk birine saygısızlık yapamıyorum bu yuzden eziliyorum
evet bu hale getiren benim birazdaezil o zaman..canım karşındakinin sana olan tavrını biraz da sen belirlersin.
hanımlar merhaba herkese,
geçenlerde gene kayınvalidem ile ilgili bazı problemlerimi yazmıştım size.
Bilmeyenler için kaynım nişanlanacak temmuz ayında. Biz nişan alışverişinin tüm masraflarını nişanlım ile ikimiz karşıladık. Kayınvalidem ne sevgili iken ne nişanlı iken bana birşey almadı.
dün bana diyorki kaynımın müstakbel nişanlısı için ona bir kaç tane kıyafet almak istiyorum senin üzerindekiler gibi giyer mi dedi. Bilmem ki dedim nişan alışverişi için mi dedim yok öylesine buraya geldiği zamanlar hediye vermek için dedi. Bana yapmadığı halde neden benim gözüme sokar gibi bana fikir soruyor anlamıyorum.
Sadece içimi dökmek istedim okuyanlara teşekkürler
kız parasını ailesine veriyormuş ona para kalmıyormuşKızın durumu kötü mü maddi açıdan?
Vallahi böyle insanlara çok kızıyorum, iki gelini birbirinden ayırmak; iki evladını birbirinden ayırmak herşeyden önce....
İnsan ister istemez üzülüyor ya, bana nişan alışverişinde bişey alınmadı makyaj malzemesi olarak zaten biz aldık eşimle masraflarını ikimiz karşıladık. geçen kaynanam makyaj setlerine çantalarına bakıyor bunlar alıncak diyor eltim için bana almamıştınız dedim senin vardı dedi bana ya :)))
Ondan mı acıdı almak istedi diyeceğim ama olsun en azından sana demesin hayır işi yapıyorsa ya da yaptığı ayrımı açıklasınkız parasını ailesine veriyormuş ona para kalmıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?