bana geçenlerde dedi ki sen çalışıyordun herşeyini alıyordun o alamıyor dedi. Bana saçma geliyor :/Ben de tek yabanci gelinleriyim. Bana da torunlarina da kimse bir sey yapmadi. Digerlerine yapilmis ama benim calisiyor olmam da sebep sanirim. Art niyet yoktur belki takilmayin bosverin
aslında herkes kayınvalidem için iyi seyler söyler ama iş bu konulara gelince değişiyor diğer gelin akrabası ben yabancı olduğum içinmi böyle hani akrabaya kötü gözükmemek ilgiliyiz çok görüntüsünü mü vermek istiyor ?
Insan kiriliyor evet ama iyi tarafindan bakin minnetiniz yok.ihtiyaciniz da yok.taksaniz da uzulmekten baska bir sey gecmez elinize. Bi kere hafiften laf kondurursunuz olmadi anlayan anlar:)bana geçenlerde dedi ki sen çalışıyordun herşeyini alıyordun o alamıyor dedi. Bana saçma geliyor :/
kaynanam değilde kayınpederim kırıldığımı anlıyor hemen kızıyor kaynanamaÖyledir bence de. Ailesini tanıdığı için iyi bir izlenim vermeye çalışıyordur. Ama hiç hoş bir şey değil. İnsanın ister istemez canı sıkılır. Bana yapmak hiç içinden gelmedi diye düşünür insan.
Güya onu benimsiyor ona değer veriyor senle bir değil bunu söylemek istiyor. Benimki de bana düğün bile yapmadı bir çöp almadı evime bir terlik bile vermedi dahada ayağıma üç sene olacak evliliğim nerdeyse . Eltim in alışverişine beni götürdü ki bak seni adam yerine koymadım ama bu gelinim senin gibi değil demek içindi .. neler aldı neler iç camasirlarindan beyaz eşyasına kadar düğün hariç 34 bin tl ye ev dizdi kızın kicindaki sonuna kadar hemde gözüme soka soka yani amaçları bu bizi değersiz görmeleri. Sanki onlar almadı da açıkta mi kaldık canım boşver Allah muhtaç etmesin yeter kihanımlar merhaba herkese,
geçenlerde gene kayınvalidem ile ilgili bazı problemlerimi yazmıştım size.
Bilmeyenler için kaynım nişanlanacak temmuz ayında. Biz nişan alışverişinin tüm masraflarını nişanlım ile ikimiz karşıladık. Kayınvalidem ne sevgili iken ne nişanlı iken bana birşey almadı.
dün bana diyorki kaynımın müstakbel nişanlısı için ona bir kaç tane kıyafet almak istiyorum senin üzerindekiler gibi giyer mi dedi. Bilmem ki dedim nişan alışverişi için mi dedim yok öylesine buraya geldiği zamanlar hediye vermek için dedi. Bana yapmadığı halde neden benim gözüme sokar gibi bana fikir soruyor anlamıyorum.
Sadece içimi dökmek istedim okuyanlara teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?