Kv tavır değiştirdikce huzurum kaçıyor

eşiniz hatalarını yanlış olduklarını böyle giderse buradan taşınacağını söylemiştir. ne güzel işte sizde geçmişe takılı kalmayın, iyi niyetli olun ama saf olmayın.

Yaşadığınız yapıyı anlıyorum o sebeple size kurtulun çıkın demeyeceğim.
Ancak artık bu huzursuzluktan beslenmeyin.
Bırakın eşiniz politik davranmak adına söylemiyor mu size? Söylemesin. Niye uğraşıyorsunuz? Siz normal harcamalarınıza devam edin, yetmiyor mu? O zaman eşiniz zaman içinden diyecek ki demek ki yetmiyor yavaş yavaş azalacaktır o tarafa aktardığı para.
Bir diğer taraftan da ahır varmış kayınvalidenizle ortak, kar-emek ortaklığı zannedersem... Bu durumlarda iki taraftan birinin kalbi illa ki bozulur o sebeple belki de para talebi. Ben emek veriyorum beş kuruş gelmiyor senden diyebilir.

İşin çözümü her gün eşinize baskı sorgu sual değil. Sakin olun huzurlu olun eşinize de evde huzur verin. Zamanla çözülecektir her şey.

Eşim şu kafada hani aslında annesi onun aklına sokuyor ama aklına yatınca kendi istediğini yapmış gibi düşünuyo ve aynen dediğiniz gibi annesi çok iyi ikna ediyo yuzden görüşmesini istemiyorum hiç . Dışardan bakınca eşimi görseniz dik kafalı dediğim dedik biri gibi öyle tanıyıp evlenmştm

eşiniz hatalarını yanlış olduklarını böyle giderse buradan taşınacağını söylemiştir. ne güzel işte sizde geçmişe takılı kalmayın, iyi niyetli olun ama saf olmayın.
Evet bunu bi kaç kere geçen sene filan benim yanımdada demişti onlara hatta geçen kış kavga etti annesiyle bu ahir yapılırken ki borçlar yüzünden ve herkese kiraya çıkıcam ev bulan haber versin demişti . ben bu zamana kadar aynen dediğiniz gibi düşünüyodm. buaralar kafamda okadar şey kuruyorum ki psikolojim bozuldu . Buarada bayramda görüştüğümüzde bende ev alacağız filan demiştim onlara. ama niyeyse kv istediğini yaptırdığı için iyiymiş gibi geliyor. Bde benim eşimi cok iyi doldurup dediğimi yaptırdığımı düşünüyo kv

Cünkü hep böyle gelip gecmis. Siz ona "Görüsmeyeceksin" diye yapsaniz kötü olacaksiniz ancak. Esinizle bu konuyu konusmak istiyorsaniz ise annesini babasini kötüleyerek girmeyin. Mesele annesi babasi degil cünkü. Ücüncü baska sahislar da olabilir . Evinizin huzuru elden gitti, sizde sarsildiniz. Bunu tamir etmek istiyorsaniz bundan sonra gercekten evliliginize cekirdek ailenize odaklanmaniz lazim..ahir da yapilmis babasi calissin diye. Iyi tamam. Daha ne. Simdi önce cekirdek ailenizin huzuru icin baskalari katmamaya bakicaksiniz. Kvde ile mümkün oldugu kadar muhatap olmayin. Kisa kesin hep.

Kv hayatınızdan çıkarabileceğiniz bir insan değil. o nedenle ilk başta kafanızda bazı şeyleri oturtun.
mesela her gün şükür edin aç değilim açıkta değilim , onlara muhtaç değilim. eşim evine bakıyor. çocukların sağlıklı vb... bir çok nedenden dolayı. bu şekilde psikolojinizi bozarsanız kanser olursunuz tek derdiniz eşim annesine para veriyor mu olmaz.

Tamam Çok teşekkür ederim yorumunuz için artık daha sakin olucam en iyisi akışına bırakmak

ben yanlış anladım ise düzeltin

eşinizin başka işi var

bir de ahır kuruldu hayvanlar var

o hayvanlar bakılıyor sağılıyor vs kv kp tarafından

eşiniz babasına arada sigara alıyor araba istediler aldırmadınız

ben bunları anladım

o hayvanların getirisini kim alıyor

sağılan süt satılıyor mu peynir yağ mı yapılıyor eve mi geliyor onlar çarşıya mı

peynir vs yapılıyorsa kim yapıyor

yavrular ne oluyor ya da olacak

hayvanların yemi, otu vs kim alıyor

gübreler satılıyor mu

kafamda deli sorular

sonuçta işi kv ve kp yapıyorsa kusura bakmayın ama gelir de onların hakkı, sermaye eşinizden ise ona da pay verilir

ha derseniz ki işçi var maaşlı onlar işi yapıyor bunlar kendi kendilerine gidip geliyor o zaman siz haklı olursunuz

lakin ortada bir durum yok kv ile yüz göz olmayın yeterli

sesin geldi mi dedi gelir tabii benim evimden benim sesimin gelmesi normal deyin anlamazlığa vurun

Çokk haklısınız teşekkür ederim, aynen öyle diyor bak işte ben yürüyerek gidiyorum ayağım ağrıyor baban çalışmıyor para yok vs vs.. dediğiniz gibi hiç kendimi de sıkmıyorum her ihtiyacımı alıyorum köşeye de atıyorum bazen oldukça. onlara vermezse zaten yeter paramız birazda kendisi düşünsün..

Nasil ikna ettiyse esimi diye bisey yok bence kizmayin ama kocaman adam yani cocuk mu bu araba almaya ikna oluyo hemen.. anliyorum bazi kaynanalar cidden agliyo sizliyo dedigini yaptiriyo ama burda erkek de aklini kullansa keske onun timsah gözyaşı oldugunu görse..
Yani hatali maalesef kaynana degil ona bu tavizi veren eş..

Allah yardimciniz olsun cok zor anliyorum.
Kv fazlasiyla politikaci siz acik davraninca kötu olmussunuz. Siz de onun gibi yapsaydiniz ise yarar miydi onu da bilmiyorum gerci de. Ama cok haklisiniz hislerinizde.

Şimdi şöyle ; kvlerin 3 -4 yıldr var hayvanları. Ahır yapılmadan once evin bahcesinde bakıyodu sağıyodu tabi şikayet etti komşular ahir yapılınca oraya götürdüler.

eşim fabrikada çalışıyordu çıkarıldı tazminat aldı o parayla (güya kendimize) hayvan aldı yazın sırayla yaydılar filan .

Şimdi kp tek yayıyor bakıyor eşim çalışıyor. Pek uğrayamıyorda ahira.

Kv, kpyede çalış diyor iş bulunca girecekmiş.

Yemi otu kv gil aldı, kv , bize toplu para geldiğinde yem parası istedi eşimden ama borçlara gitti para dedi eşim . vermedik ki anladığım kadarıyla eşim onlara bakın edin işte onlarda sizin malınız anlamında şeyler söylemiş sanıyorum ki bu durumda satılınca ne olacak ozaman?

Bizimkiler şuan sagılmıyor sağılan alma diye özellikle dedim küçük düve aldı ama bitanesi gebeymiş sanırım buzasını alır ineği kestiririm filan diyor.

kvlerinki sağılıyor şuan gelirleri olmadığı için süt satarak geçiniyolar kv arada bize süt veriyor vs. Durumlar böyle yani.

Buarada bize diye aldığı hayvanlar önümüzdeki kurban satılacak satılınca da onlara para vermesini istemiyorum adamları zengin ettik diye sinir oluyorum nası aticam bu düşünceleri kafamdan ben?
Bu durumda normali nedir sizce nasıl olmalı?

Evet anlamazlığa vurdum ne saçmalıyo bu der gibi baktım e telefonla konuşuyoduuk dedim. :)

Çok haklısınız Aslında bi yandan işine de gelmiş araba almak eşimin sanırım . Kv bi miktar para da çıkarınca gözünü boyamış işte.. halbuki bizde zaten para yok ve o arabanın her türlü masrafı bizden çıkacak iyice batıcaz eminim

şimdi sizce hakkaniyet nedir

yani adam gece gündüz bakıyor hayvanlara hiç ona para vermemek olur mu

işçi çalışsa ona para vermeyecek miydiniz

zaten sizinkilerin sütü vs de yoksa şimdi sadece masrafı var hiçbir getirisi yok

otu yemi vs

önümüzdeki kurban dediğiniz Temmuz

kışın ne yiyecek bu hayvanlar

pisliklerini kim temizleyecek

naçizane önerim kimseye karşı kendinizi doldurmayın

yani kp bırakıp gitse siz gidip bakacak mısınız hayvanlara öyle düşünün

ailelere karşı adamları da zor durumda bırakmamak lazım hep bizim hep bizim ok ama onların emeği katkısı olan işlerde neden hepsi sizin

İyi de hayvanların otuna yemine bakımına yardım etmiyorsanız onların ne karı var ki sizin hayvanlara baksınlar.sadece almakla olmaz sonuçta onlarında bi gideri var kendi hayvanlarınızın maddi kazancının tamamı size kalsın istiyorsanız sizinde maddi manevi yardım etmeniz gerek

Evet çok haklısınız. Adam evinde bile kalamıyor orda hep. haftada bir filan geliyor. Elektirik filan hiç bişey yok orda.
1 saat durup geri hayvanların başına. Off dediğiniz gibi durup dururken kendimi doldurmaya başlıyorum.biz evi ayırdık kv 1 ay sonra ahırın yapılmasını istedi ya, o yuzden herşey batıyor bütün mesele bu tamamen. halbuki 3 sene oldu neredeyse ama ahir bu sene kullanıma hazır oldu.. mantıklı düşünemiyorum kin tutuyorum galiba

Evet cok doğru. Aslında Bana kalsa yemine otuna para katsın yarı yarıya diyorum ama bu sene baya bi toplu aldılar ve 3 milyar filan tuttu galiba net bilmiyorum işlerini bişeyler konuşurlardı aralarında. bizdende katmamızı istedi kv ama o ara 2 bin tl gibi bi miktar kalmıştı oda harcandı kıyafet vs veremedik. İşte kv nin bu durumdaki rahatlığı batıyor bana hani bana para gelmesini istemiyordu ya şimdi niye böyle mutlu

Hemde okadar yoruluyorum kii. Ne yapmam gerek onu bilemiyorum

Ses kaydı dediğiniz an sizi iyi niyetli görmedim.

Şu an için eviniz , yemeğiniz ayrı , gecinebiliyorsunuz. Kv.gitmeyi kesmişsiniz.

Kv. düzelmiş. Ama hala huzursuzluk peşindesiniz.

Biraz eşinizi de kendinizi de rahat bırakın.

Hala " acaba para veriyor ondan mı bana iyi davranıyor " diye düşünüyorsunuz.

Bu kadarı yorucu değil mi ya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…