Şüphelendim o yuzden yükledim eşim bana kredi çekip araba alabilirim vs diyodu meğer çok farklıymış konu son anda engel oldum.. şüphem doğru cıktı yani yüklemesem dunyadan habersizdim. Ama diğer dediğiniz çok doğru..Ses kaydı dediğiniz an sizi iyi niyetli görmedim.
Şu an için eviniz , yemeğiniz ayrı , gecinebiliyorsunuz. Kv.gitmeyi kesmişsiniz.
Kv. düzelmiş. Ama hala huzursuzluk peşindesiniz.
Biraz eşinizi de kendinizi de rahat bırakın.
Hala " acaba para veriyor ondan mı bana iyi davranıyor " diye düşünüyorsunuz.
Bu kadarı yorucu değil mi ya ?
Bence konudaki tek çıkarcı kv kp değil, konu sahibi de gayet bencil.Bence burda esas sorun kv de degıl. Bu kv benzeri çıkarcı insanlar hep hayatınızda olacak.
Önemli olan eşinizin tavrı.
Sorun sizin eşinizle ilişkinizde şeffaflık olmaması sen eğer ancak ses kaydedici sayesinde öğrenebiliyorsan bişeyleri zor yani.
Ama boyle düşünmeme sebep onlar özellıkle kv. Oda bana para getirmesini istemiyor eşimin. Bundan cok once araba alması için para verdi sonra arabayi sattık eşim parayi eve getirp koydu diye ona bile laf etmiş 'benden aldıgını bile götürüp karına verdin ' diye. Onuda geçtim Adamın çalışıp eve getirdiği parayı bile kıskaniyorBence konudaki tek çıkarcı kv kp değil, konu sahibi de gayet bencil.
Kp evinde birkaç saat durup bütün gününü elektrik bile olmayan yerde hayvanların başında geçiriyormuş. Baktıkları hayvanların hepsi süt bile vermiyormuş. Konu sahibi bedavadan hayvanlarına baktırıyor, o kadar uğraş ve emeğin sonunda da satılacak hayvanlardan zırnık vermek istemiyor. Bu reva değil.
Bizim parayı alıp çarçur ettiğimizi nereden cikardiniz ki. Verdiğide 10 milyar. Zaten bi nevi kendisine aldı ahira götürtmek için . Bende o ahıra 15 milyar verdim ona bakarsanız ki kimsenin ne emeği ne hakkı yoktu o parada kendi paramdı. Eşim yıllarca calısıp ne paralar vermiş annesine her kurban bayramında toplu paralar.evlendikten sonra bile maasına kadar verdi 2 sene . Kv calısıp biriktirmedi yani bize verdiği paraları. Ayrica ahira bişey alınacağı zaman benim param yok o versin diyip çekilmeseydi bizde 3 kredi birden çekmek zorunda kalmazdık bi arsa için. Karta zırta borcla eve yemeklik almazdık. Hala bitmedi borclar. Böylece kendi arabamızıda alırdık.Anlamadım?
Parayı kaynana verdi sonra onun verdiği parayla alınan arabayı satıp parasını eşiniz size getirdi diye söylendiği için mi kızıyorsunuz?
Kadın acımış arabasız kalmayın diye para vermiş, siz o parayı alıp çarçur edesiniz diye vermemiş. Kadın haklı, madem öyle kendisine alırdı araba, parasıyla zoru yok ya.
Ay siz çok alemsiniz ya bir de haklı gibi konuşuyorsunuz. Kocanız da sizi konuşturmamakta çok doğru yapıyor.
Bu detayları görmedim ben konunun ilk baştaki mesajına yazmamışBence konudaki tek çıkarcı kv kp değil, konu sahibi de gayet bencil.
Kp evinde birkaç saat durup bütün gününü elektrik bile olmayan yerde hayvanların başında geçiriyormuş. Baktıkları hayvanların hepsi süt bile vermiyormuş. Konu sahibi bedavadan hayvanlarına baktırıyor, o kadar uğraş ve emeğin sonunda da satılacak hayvanlardan zırnık vermek istemiyor. Bu reva değil.
Ahırdaki hayvanlar kilimcinin kör oğlunun değil yalnız sizin...Bizim parayı alıp çarçur ettiğimizi nereden cikardiniz ki. Verdiğide 10 milyar. Zaten bi nevi kendisine aldı ahira götürtmek için . Bende o ahıra 15 milyar verdim ona bakarsanız ki kimsenin ne emeği ne hakkı yoktu o parada kendi paramdı. Eşim yıllarca calısıp ne paralar vermiş annesine her kurban bayramında toplu paralar.evlendikten sonra bile maasına kadar verdi 2 sene . Kv calısıp biriktirmedi yani bize verdiği paraları. Ayrica ahira bişey alınacağı zaman benim param yok o versin diyip çekilmeseydi bizde 3 kredi birden çekmek zorunda kalmazdık bi arsa için. Karta zırta borcla eve yemeklik almazdık. Hala bitmedi borclar. Böylece kendi arabamızıda alırdık.
Siz birde eski konulardaki detayları görseniz.Bu detayları görmedim ben konunun ilk baştaki mesajına yazmamışevet böyle bir durumda para vermemek istemesi garip . Belki de eşi denge unsuru olmak için her şeyi anlatmıyor konu sahibine. Eğer böyle bir şey yapıyorsa buna şeytanlık denir.
Onların yaptığı da bana göre şeytanlık. Kv benden eşimin parasını kıskanıyor bana para kalmasn diye resmen borca sokuyor hala da tek cabası o işte bu yuzden ahırı yaptırdı zatenBu detayları görmedim ben konunun ilk baştaki mesajına yazmamışevet böyle bir durumda para vermemek istemesi garip . Belki de eşi denge unsuru olmak için her şeyi anlatmıyor konu sahibine. Eğer böyle bir şey yapıyorsa buna şeytanlık denir.
İşte ben bizimmiş gibi hissedemiyorum konu bu bakalım satılınca ne olacak kim ne kazanacak . Evet neden onlarn kullandığı ahıra kendi paramı vermişim diye hâlâ pişmanım param gitti birsuru borc kaldı hanımlar da butun yaz pıknık yapıp keyfini sürdü her zaman hakkım haram olsun diyorumAhırdaki hayvanlar kilimcinin kör oğlunun değil yalnız sizin...
O ahırda büyüyüp satılan hayvanların parasını ben alıcam onlara vermicem diyorsunuz, ahır parasına gelince benim ahırım değil onların onlar verseydi diyorsunuz bu nasıl çelişki? Kp sadece süt satarak geçiniyormuş ve her hayvanın sütü sağılmıyormuş bile, bırakın da o kadar bakımından sonra da açlıktan ölmesin millet, siz de bu kadar bencil olmayın.
Ama boyle düşünmeme sebep onlar özellıkle kv. Oda bana para getirmesini istemiyor eşimin. Bundan cok once araba alması için para verdi sonra arabayi sattık eşim parayi eve getirp koydu diye ona bile laf etmiş 'benden aldıgını bile götürüp karına verdin ' diye. Onuda geçtim Adamın çalışıp eve getirdiği parayı bile kıskaniyor
Bence siz boşanın da aile sizden kurtulsun.İşte ben bizimmiş gibi hissedemiyorum konu bu bakalım satılınca ne olacak kim ne kazanacak . Evet neden onlarn kullandığı ahıra kendi paramı vermişim diye hâlâ pişmanım param gitti birsuru borc kaldı hanımlar da butun yaz pıknık yapıp keyfini sürdü her zaman hakkım haram olsun diyorum
Ama boyle düşünmeme sebep onlar özellıkle kv. Oda bana para getirmesini istemiyor eşimin. Bundan cok once araba alması için para verdi sonra arabayi sattık eşim parayi eve getirp koydu diye ona bile laf etmiş 'benden aldıgını bile götürüp karına verdin ' diye. Onuda geçtim Adamın çalışıp eve getirdiği parayı bile kıskaniyor
Yoo az önce kendiniz dediniz, ahır yokken bahçede bakılıyormuş hayvanlar ve komşular rahatsız olup şikayette bulununca ahır mecburen yaptırılmak zorunda kalınmış.Onların yaptığı da bana göre şeytanlık. Kv benden eşimin parasını kıskanıyor bana para kalmasn diye resmen borca sokuyor hala da tek cabası o işte bu yuzden ahırı yaptırdı zaten
Yok yani ben süreklı karşı cıkıyodum para almasına eşimin oda ben yıllardır calısıp verdigim paraları alıyorum demisti buarada o parayida benden gizli istedi annesi tamam diyince bana söyledi yoksa asla istemiyodum paralarını cünkü biliyorum böyle seyler olacagni yani aslında tek istegim sadece tek eşim ben ve çocuklarımz olsun kimse karışmasın aldı verdi olmasın az olsun öz olsun buYok artık. Kayınvalidenizin parasıyla araba almışsınız üstüne konmuşsunuz sonra da resmen paranın. Kadın haklı ki o size işiniz görülsün diye para vermiş almışsınız arabayı satıp parayı karı koca kullanacağınızı bilse belki hiç vermezdi. Şunu da söylemek isterim eşinizin bekarken annesine verdiği paralar asla sizi ilgilendirmez dillendirmeniz çok gereksiz. Bence siz kayınvalideye olan kininizden sağlıklı düşünemiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?