Kv temizlik israri

Evet hic sevmiyorum huzursuzlugu yani bnm hakkimda kim kime ne demis umrumda degil ama yuz yuze baktigimiz icin en azindan karsilikli kötü konusmayakm istiyorum

İstemediğiniz şeyleri yaptırmaya kalktıklarında illa kötü konuşmaya veya kavga etmeye gerek yok, net ve sakin bir açıklama yapmanız yeterli, hamileyim belim ağrıyor, sancılarım oluyor demenize dahi lüzum yok, direkt diyeceğiniz belli kesin ve net bir cevap olur, X (eşiniz) müsade etmiyor böyle şeylere, oğlunu arayıp izin istemen lazım temizliğe çağırmak için deyin mesaj yerine ulaşır, kökten çözüm, bir daha bahsi dahi açılmaz.
 

Miss gbi cevap
O olgunluğa dusunceye ben.ne zaman erisebilirm acabakiiii
Hic özgüvenm yok cevap verme konsnda
 
Miss gbi cevap
O olgunluğa dusunceye ben.ne zaman erisebilirm acabakiiii
Hic özgüvenm yok cevap verme konsnda
Ben de tam aksine hazır cevap biriyim, anında pat diye çıkar ağzımdan :) hani maksat edepsizlik yapmak da değil, hakkınızı savunmak, istemediğiniz şeyleri zorla dayatmalarına engel olmak, bu bugün temizlik olur, yarın birlikte yaşamak veya yanınıza birilerini yerleştirmeye çalışmak olur, hastalık, zor durum, mağduriyet olur o başka ama insanlar kendi işlerini görebilecek yetideyse ister öz evlat ister gelin vs olsun kimseden medet ummamalı, kayınvalide oğlu evlenene kadar evini kendi temizliyorsa gelin gelince de temizleyebilir.

Gelin hamile olsun veya olmasın bir zorunluluğu yok kayınvalideye karşı, aynı şekilde kayınvalidenin de geline zorunluluğu yok, siz siz olun kendinizi ezdirmeyin, içinizden gelmeyen şeyleri zorla dayatmayla yaptırmaya çalışmalarına izin vermeyin zira sonra taviz tavizi doğuruyor, temizliğe gider gider sonra bir anda gitmemeye karar verirseniz sizden kötüsü olmaz, o yüzden en iyisi mi hiç gitmeyip baştan kötü olmak iyidir, zamanla sizin huyunuzun bu olduğu kanıksanır talepte bulunmazlar.
 

Israrla "neden, niye" demesi
Hayir yani bi de hamile kadindan neyin temizligini bekliyosun, ne kadar faydasi olacak sana pess aksine insan korkar temizlik yapican derken bi yerine bisey olur mu ayagi fln kayar mi Allah muhafaza.
 
eşim bnmle değil canım annesiyle tartışır dedim ben :) bana ne desin en iyi o görüyo zaten halimi
 
daha önce gitmedim canım hiç yapmadım evlerinde iş fln
 
Hamileyim yapamam deyince ısrar etmeseydi belki ayarlardım birini. Ama sırf bu ısrarı yüzünden ne yardım ederim ne de yardımcı ayarlarım.

Onun düşünmesi lazım sen hamilesin diye.
 
Ne acayip aileler var. Benim görümcem bana çamaşır asıyorum diye kızmıştı hamileyken
 
çok konuşmussun üzmüşler seni
 
saf mısın neden temizlikçi göndereceksin
kendisi yapsın yapamıyorsa kendısı tutsun yardımcı

hamile kadından medet ummak çok acımasızca
onun sana yardımcı bıle olması grekır
 
Deseydin kv nin kızı, kardeşi falan varsa sizin evi temizkedikten sonra oraya da bir el atayım diye
Var öyle insanı deli edenler
 

ah canım keşke o şekilde söyleyebilsem

normalde yapmıyorm yapmam da zatn ama her seferinde teklifte bulunmasının önüne geçemiyorm
 

keşke gitmeseniz sizde bi bahane bişey uydurup
 
aslında evet olabilir hiç düşünememiştm ben bunu
eşimi de arayıp söyleyemez zaten yada ben önden söylerm ona annen cagırıyo bende böyle böyle dicem haberin olsun diye
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…