Evet hic sevmiyorum huzursuzlugu yani bnm hakkimda kim kime ne demis umrumda degil ama yuz yuze baktigimiz icin en azindan karsilikli kötü konusmayakm istiyorum
İstemediğiniz şeyleri yaptırmaya kalktıklarında illa kötü konuşmaya veya kavga etmeye gerek yok, net ve sakin bir açıklama yapmanız yeterli, hamileyim belim ağrıyor, sancılarım oluyor demenize dahi lüzum yok, direkt diyeceğiniz belli kesin ve net bir cevap olur, X (eşiniz) müsade etmiyor böyle şeylere, oğlunu arayıp izin istemen lazım temizliğe çağırmak için deyin mesaj yerine ulaşır, kökten çözüm, bir daha bahsi dahi açılmaz.
Ben de tam aksine hazır cevap biriyim, anında pat diye çıkar ağzımdan :) hani maksat edepsizlik yapmak da değil, hakkınızı savunmak, istemediğiniz şeyleri zorla dayatmalarına engel olmak, bu bugün temizlik olur, yarın birlikte yaşamak veya yanınıza birilerini yerleştirmeye çalışmak olur, hastalık, zor durum, mağduriyet olur o başka ama insanlar kendi işlerini görebilecek yetideyse ister öz evlat ister gelin vs olsun kimseden medet ummamalı, kayınvalide oğlu evlenene kadar evini kendi temizliyorsa gelin gelince de temizleyebilir.Miss gbi cevap
O olgunluğa dusunceye ben.ne zaman erisebilirm acabakiiii
Hic özgüvenm yok cevap verme konsnda
Kv yeyle konusrken ramazan dan once ablam gelcek yardima ben tek yapamiyorum dedimm niye yapamiyosun bana yardima gelmicek misin dedi,
Ben süpürge bile yapamiyorum anne kendi evim darma duman dedim, allah allah niye yapamiyosun ki dedi bende anlattim belim agriyo cok yorulunca migrenim tutuyo ilac kullanamiyorum vs vs diye siraladim gecer o zamana beraber yapariz dedi
eşim bnmle değil canım annesiyle tartışır dedim ben :) bana ne desin en iyi o görüyo zaten halimiHayır eşinin mantığı yok mu ki de tartışacak seninle? Sen zaten yapamadığın için ablanı çağırıyorsun, yapabilsen kendi evinin temizliğini yaparsın zaten.. Sakın kadın falan da yollama, alışır.
kader arkadasımAllah sabır versin diyorum kaptin sana bakınca kendimi görüyorum
daha önce gitmedim canım hiç yapmadım evlerinde iş flnyuuhhh zaman 2018 kafalar 1500 banane senin anandan de cık isin ,icinden nasılka kavag cıkıyomus bari bi kere adam gibi cıksın bi daha kimse gel diyemez anlamadıgım sen bu zamana kadar nasıl gittin yani ailen sana git kaynananın evini temizlemi dedi allah askına bir kızım olcak ve elalme ev temizleticem tövbe o kadını yırtarım valla benim kızıma emir edicek
sahsen ben hic ev isi yapmadım bekarken kendi kızım olsa onada yaptırmam babasının evinde prenses gibi yasamıcakta nerde yasıcak
Çok şükür kocalardan yana güldü canım benim anasına benzeseler hayatta geçinemezdikkader arkadasımallah başka konularda güldürsün yüzümüzü ne diyelim
çok konuşmussun üzmüşler seniayy bu konuda görümceye gelinin evi için ne olur evin tezmizlesen diye coşanlar ne yazacak çok merak ediyorum
asla gitme,kendi işini kendisi yapsın eli ayağı tutan her insan kendi işini görmeli ve sen hamilesin üstelik.
eşinle konuş olmadı temizlik için birini ayarlayın.
aynı şey mi Allah aşkınaben de merakla bekliyorum.
hamile kadına temizlik yaptırma ısrarı nedir? Keşke sizde ona heh anne bende size dicektim bana temizliğe gelirmisiniz malum temizlik yapamıyorum deseydiniz48 yasinda saglikli calisan bi birey :)
saf mısın neden temizlikçi göndereceksinGunaydin kizlar..
Kk da temizlikle ilgili konu okuyunca bi düsündümde kendi derdine tuz basmis gibi oldum :)
4.5 aylik hamileyim daha yeni yeni temizlik yapmaya baslamistm agrilardan kurtulunca ramazan öncesi temizlik icin kadin tutarim demistim aşi zamanim o gunlere denk geldigi icin ve agrisi cok oldugu icin. ablam gelmeyi teklif etti bende tamam yegenlerime harcarim kadina vericem parayi dedm kabul ettim.
Kv yeyle konusrken ramazan dan once ablam gelcek yardima ben tek yapamiyorum dedimm niye yapamiyosun bana yardima gelmicek misin dedi,
Ben süpürge bile yapamiyorum anne kendi evim darma duman dedim, allah allah niye yapamiyosun ki dedi bende anlattim belim agriyo cok yorulunca migrenim tutuyo ilac kullanamiyorum vs vs diye siraladim gecer o zamana beraber yapariz dedi
Ben zaten ondan yardim istememistm ama bnm evime ablam yardima gelicekken ben neden onun evine gidicem bunu bi türlu anlatamadim..
Muhtemelen eşime sikayet edicek beni gelmiyo diye eşim bu sefer onceki konulardan daha sert tepki vericek bnm yuzumden aralari acilicak
- Tabikide gitmicem ama sanirim bayram üstü tatsizlik cikicak yine.
Acab diyorum temizlikci mi gondersem bu sefer alisir da hep ister mi ?
Deseydin kv nin kızı, kardeşi falan varsa sizin evi temizkedikten sonra oraya da bir el atayım diyeGunaydin kizlar..
Kk da temizlikle ilgili konu okuyunca bi düsündümde kendi derdine tuz basmis gibi oldum :)
4.5 aylik hamileyim daha yeni yeni temizlik yapmaya baslamistm agrilardan kurtulunca ramazan öncesi temizlik icin kadin tutarim demistim aşi zamanim o gunlere denk geldigi icin ve agrisi cok oldugu icin. ablam gelmeyi teklif etti bende tamam yegenlerime harcarim kadina vericem parayi dedm kabul ettim.
Ben zaten ondan yardim istememistm ama bnm evime ablam yardima gelicekken ben neden onun evine gidicem bunu bi türlu anlatamadim..
Muhtemelen eşime sikayet edicek beni gelmiyo diye eşim bu sefer onceki konulardan daha sert tepki vericek bnm yuzumden aralari acilicak
- Tabikide gitmicem ama sanirim bayram üstü tatsizlik cikicak yine.
Acab diyorum temizlikci mi gondersem bu sefer alisir da hep ister mi ?
Ne münasebet kaptincim böyle bişeyi söylüyor olması bile fazla yüz verdiğinin göstergesi. Temizlikçi neden gönderecekmişsin,bi zahmet temizlesin evini. Hamile olmanı geçtim,normalde bile yapma az yede bi temizlikçi tut de.
Bende asilama zamanimda gidip temizligini yapmistim kaynanamin. Birdahakine temizlikci tutalim anne demistim.. bizde gezeriz demistim :) olur falan demisti ama bana yine temizlik gorundu. Eltim hamile , sanirim kaynanamla bana kaldi bu işler simdi siz yazinca yaram depresti.. bende evime yardimci cagiriyorum ama onun evini ben temizliyorum. Birini cagirmak en mantiklisi..
aslında evet olabilirİstemediğiniz şeyleri yaptırmaya kalktıklarında illa kötü konuşmaya veya kavga etmeye gerek yok, net ve sakin bir açıklama yapmanız yeterli, hamileyim belim ağrıyor, sancılarım oluyor demenize dahi lüzum yok, direkt diyeceğiniz belli kesin ve net bir cevap olur, X (eşiniz) müsade etmiyor böyle şeylere, oğlunu arayıp izin istemen lazım temizliğe çağırmak için deyin mesaj yerine ulaşır, kökten çözüm, bir daha bahsi dahi açılmaz.
imkansızdı benzeseydi eğerÇok şükür kocalardan yana güldü canım benim anasına benzeseler hayatta geçinemezdik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?