Daha once hic temizlemedim ki :) yapmis olsam dicem ki alisti bekliyo tekrarHiç karışmayın siz.
Temizlikçi mi çağırıyor kendi mi yapıyor umurunuzda olmasın.
Siz gerekeni söylemişsiniz zaten. Gerisine boşverin.
Bu bahaneyle de son verin kayınvalide evini temizleme işine.
Cok sever insan kullanmayibedavacı desene kv
Tabikide muhtemelen en pis yerim yatak odam olurkarıştırma amaçlı temizler sanırım aman geri kalsın
ay bide yeğenini çağırıyo yazık yaa
Bozmak istemiyorum ama cok yaklastim o durumu yasamaya :))Valla inşallah öyle olur yoksa arsız olunca karşıdaki gerçekten bozmadan olmuyor
Kadin menapoza girdim yaniyorum diye basbas bagirirken mi :))) n"Aaa anne sen de mi hamilesin, bilmiyordum çok sevindim hayırlı olsun" deseydin
O zaman hiç oralı olmayın.Daha once hic temizlemedim ki :) yapmis olsam dicem ki alisti bekliyo tekrar
ahahahKadin menapoza girdim yaniyorum diye basbas bagirirken mi :))) n
Hamile olmadigim zaman da gitmiyodum gitmedim elden ayaktsn düsmesigi surece gitmem sanirimSaçmalama kızım bırak ne hali varsa görsün Allah aşkına ya, temizlikçi tutacaksa kendi tutsun ya da oğlu tutuversin sen karışma. Tabiki de gitmiceksin, kimle arası bozulursa da bozulsun. Az yesin de hizmetçi tutsun. Hamile olmazsin işin gücün olmaz belki yardıma gideyim sevaptır dersin onu da senin keyfin bilir yani ama böylesi çok saçma. Aman diyeyim ya boşver Allah aşkına
Bu kadar israrla cagirmak neden :) yani ben bi kere ararim birini teklifte bulunurum cvp vermiyosa bi daha asla sormam. orda ayakta dursan bile yorulcaksin senden biseyler getir götür diye isteseler o da yorcakNedir bu kvlerin gelinlere temizlik yaptırma merakı anlamıyorum
Görümcem evleniyor iki gün önce evi temizlenecekti
Kvdem ısrarla çağırdı gidecekleri sabah defalarca aradı mesaj attı
Gitmedim tabiki de
Mesaj attım, deterjan kokuları, açık camlar bana uygun bir ortam değil o yüzden gelemem
Eşime de demiş ben ona temizlik yaptırmayacaktım ki yanımızda dursun istedim
Sanki bibloyum bütün gün temizlik yapılan evde ne yapıcam
Kaldı ki zor bir hamilelik süreci geçirdim
Düşük tehlikem oldu
Kendi evimi hafta sonları eşim süpürüyor
Gitme eşinle kavga etsen de gitme derim.
Bu kadar israrla cagirmak neden :) yani ben bi kere ararim birini teklifte bulunurum cvp vermiyosa bi daha asla sormam. orda ayakta dursan bile yorulcaksin senden biseyler getir götür diye isteseler o da yorcak
Keske biraz anlayisli olsalar..
sakın haTabikide muhtemelen en pis yerim yatak odam olur
Allah sabır versin diyorum kaptin sana bakınca kendimi görüyorumBozmak istemiyorum ama cok yaklastim o durumu yasamaya :))
Eşi annesiyle tartışacak duyarsa onu diyor konu sahibi eş tamamen karısından yanaHayır eşinin mantığı yok mu ki de tartışacak seninle? Sen zaten yapamadığın için ablanı çağırıyorsun, yapabilsen kendi evinin temizliğini yaparsın zaten.. Sakın kadın falan da yollama, alışır.
Ya birak kadini da kendi tutsun. Norml zamanda tamam yapilir ki ben dusmedikleri surece gidip yapamam. Kendi evime zor yetiyrm. Bide oraya buraya gitmk soyle dursun ben hamileykn kendi evimde yapamiyorum. Sen duymazdan gel. Birak sikayet ediyosa etsinGunaydin kizlar..
Kk da temizlikle ilgili konu okuyunca bi düsündümde kendi derdine tuz basmis gibi oldum :)
4.5 aylik hamileyim daha yeni yeni temizlik yapmaya baslamistm agrilardan kurtulunca ramazan öncesi temizlik icin kadin tutarim demistim aşi zamanim o gunlere denk geldigi icin ve agrisi cok oldugu icin. ablam gelmeyi teklif etti bende tamam yegenlerime harcarim kadina vericem parayi dedm kabul ettim.
Kv yeyle konusrken ramazan dan once ablam gelcek yardima ben tek yapamiyorum dedimm niye yapamiyosun bana yardima gelmicek misin dedi,
Ben süpürge bile yapamiyorum anne kendi evim darma duman dedim, allah allah niye yapamiyosun ki dedi bende anlattim belim agriyo cok yorulunca migrenim tutuyo ilac kullanamiyorum vs vs diye siraladim gecer o zamana beraber yapariz dedi
Ben zaten ondan yardim istememistm ama bnm evime ablam yardima gelicekken ben neden onun evine gidicem bunu bi türlu anlatamadim..
Muhtemelen eşime sikayet edicek beni gelmiyo diye eşim bu sefer onceki konulardan daha sert tepki vericek bnm yuzumden aralari acilicak
- Tabikide gitmicem ama sanirim bayram üstü tatsizlik cikicak yine.
Acab diyorum temizlikci mi gondersem bu sefer alisir da hep ister mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?