Kv temizlik israri

Hiç karışmayın siz.
Temizlikçi mi çağırıyor kendi mi yapıyor umurunuzda olmasın.
Siz gerekeni söylemişsiniz zaten. Gerisine boşverin.
Bu bahaneyle de son verin kayınvalide evini temizleme işine.
Daha once hic temizlemedim ki :) yapmis olsam dicem ki alisti bekliyo tekrar

Saçmalama kızım bırak ne hali varsa görsün Allah aşkına ya, temizlikçi tutacaksa kendi tutsun ya da oğlu tutuversin sen karışma. Tabiki de gitmiceksin, kimle arası bozulursa da bozulsun. Az yesin de hizmetçi tutsun. Hamile olmazsin işin gücün olmaz belki yardıma gideyim sevaptır dersin onu da senin keyfin bilir yani ama böylesi çok saçma. Aman diyeyim ya boşver Allah aşkına

Hamile olmadigim zaman da gitmiyodum gitmedim elden ayaktsn düsmesigi surece gitmem sanirim

Nedir bu kvlerin gelinlere temizlik yaptırma merakı anlamıyorum
Görümcem evleniyor iki gün önce evi temizlenecekti
Kvdem ısrarla çağırdı gidecekleri sabah defalarca aradı mesaj attı
Gitmedim tabiki de
Mesaj attım, deterjan kokuları, açık camlar bana uygun bir ortam değil o yüzden gelemem
Eşime de demiş ben ona temizlik yaptırmayacaktım ki yanımızda dursun istedim
Sanki bibloyum bütün gün temizlik yapılan evde ne yapıcam
Kaldı ki zor bir hamilelik süreci geçirdim
Düşük tehlikem oldu
Kendi evimi hafta sonları eşim süpürüyor
Gitme eşinle kavga etsen de gitme derim.

insanları anlamak zor, benim kayınvalidem bana iş yaptırmayı bırak evime yardımcı geldiğinde kadınla beraber çalışıyo resmen, Allah razı olsun
böyle bahanelere gerek yok aslında ama çok diretirse doktor iş yapmayı yasakladı o sebeple farkındaysan kendi evimi bile ablam temizleyecek de geç

Bu kadar israrla cagirmak neden :) yani ben bi kere ararim birini teklifte bulunurum cvp vermiyosa bi daha asla sormam. orda ayakta dursan bile yorulcaksin senden biseyler getir götür diye isteseler o da yorcak
Keske biraz anlayisli olsalar..

Hayır eşinin mantığı yok mu ki de tartışacak seninle? Sen zaten yapamadığın için ablanı çağırıyorsun, yapabilsen kendi evinin temizliğini yaparsın zaten.. Sakın kadın falan da yollama, alışır.

Bu kadar israrla cagirmak neden :) yani ben bi kere ararim birini teklifte bulunurum cvp vermiyosa bi daha asla sormam. orda ayakta dursan bile yorulcaksin senden biseyler getir götür diye isteseler o da yorcak
Keske biraz anlayisli olsalar..

Yok canım anlayış falan yok yani
O yüzden ayıp olmasın diye düşünmeyeceksin
Hamile kadına temizlik yaptırmaya çalışan insana direkt gelemem diyeceksin
Bırak küserse küssün
Canından kıymetli mi

Eşi annesiyle tartışacak duyarsa onu diyor konu sahibi eş tamamen karısından yana

Yaşlı ve hasta ise kayınvalide ya da öz anne, maddi imkan varsa temizlikçi tutarak, yoksa arada evini temizleyerek yardım edilebilir diye düşünüyorum. Kayınvalideye hizmet eden gelin diye düşünmeden, ihtiyacı olana yardım etme mantığıyla hareket etmek gerek.

Lakin sizin durumunuz farklı. Hamilesiniz ve anladığım kadarıyla kayınvalideniz hasta veya yaşlı değil. Bu durumda vicdansızlık yapan kendisi oluyor. Gitmeyin tabi ki yardıma.

Benin kayınvalidem de pek sever iş yaptırmayı :) hiç yapmadım gerçi ama hastaysa arada yardım ederim. Görümcem 41 yaşında bekar. Yarım gün çalışıyor. Oğlumdan dolayı evde olduğum için görümcem "ben çalışıyorum annemin günlük temizliğini.." cümlesini sarf edecekken tamamlasına müsaade etmedim. "o evde yaşayan kişi sensin. Evin temiz olması da senin sorumluluğunda. İşten geldiğinde ya da hafta sonu yaparsın temizliğini. Planını bana güvenmeden yap" dedim ve konu kapandı. Net olursanız, sorun büyümez.

Ya birak kadini da kendi tutsun. Norml zamanda tamam yapilir ki ben dusmedikleri surece gidip yapamam. Kendi evime zor yetiyrm. Bide oraya buraya gitmk soyle dursun ben hamileykn kendi evimde yapamiyorum. Sen duymazdan gel. Birak sikayet ediyosa etsin

Hamile kadindan is mi bekliyormus?

Hoşt.

Ne senin yuzunden olacak birak allah askina 48 yasinda kadin... yasli da degil. utanmaz arlanmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…